**Prietenie la plesneala - Emma INVINGE cancerul**
Raspunsuri - Pagina 15
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas deci asa deci...care v-a sa zica....nu il vrei pe max ca sa nu vb cu mine...ei de ti-oi mai raspunde eu de azi incolo la buna ziua...sa ma fluieri pe strada. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
buey,io nu ti fluier ca nu-s "bagaboanta" ,io ti biciuiesc sa simti ca sunt !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas deci asa deci...care v-a sa zica....nu il vrei pe max ca sa nu vb cu mine...ei de ti-oi mai raspunde eu de azi incolo la buna ziua...sa ma fluieri pe strada. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
undi pana mea umbli? vino pana la mine la serv si adu-mi un pachet de lm rosu ca nu pot iesi. hait !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
aaaaaaaaaaaa
deci acum vb cu mine...am o treaba cu max....stii tu...din alea de omi mari...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas aaaaaaaaaaaa deci acum vb cu mine...am o treaba cu max....stii tu...din alea de omi mari... poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
buey,da-l fierbi si-n oala de stai asa mult?
Gabriela
Delphinas spune:
ehhh....treaba me ce-i fac....acum fierbe in sos propriu ![]()
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas ehhh....treaba me ce-i fac....acum fierbe in sos propriu poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
auzi tu ori
ori bati campii pe DC, ha?Gabriela
Delphinas spune:
tu ori il vrei pe max de vb cu mine, ori nu stii ce vrei...![]()
si daca tot te roade ce facem noi...iote ce am facut 1 si 2
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Delphinas spune:
neata si o
mare
da ce e cu voi dragili mele?
chiar nimeni nu mai scrie pe la noi?
toate sunteti cu trebilii???
hmmm mama lor de trebi.
va
dulce dulce neconditionat si va doresc o zi fantastic de buna.
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
devoska spune:
neata si de la rusi!
Aici e soare si frumos! Trimit si la voi raze de soare, desi am vazut la meteo ca e mai cald ca la noi. Sa aveti un week-end superb! 
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas tu ori il vrei pe max de vb cu mine, ori nu stii ce vrei... si daca tot te roade ce facem noi...iote ce am facut 1 si 2 poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |

fatah, Lilo, l-ai facut franjuri pe Mihai:taitei de casa !

ce tare esti, suzano !
Gabriela