**Prietenie la plesneala - Emma INVINGE cancerul**
Raspunsuri - Pagina 13
Delphinas spune:
andru
mama lui de baiat cu ziarele lui cu tot...cum a varsat
la fata.
lasa ce e mai buna asta de aici cu noi, e povestita, e citita...e culta!!!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas andru mama lui de baiat cu ziarele lui cu tot...cum a varsat la fata.lasa ce e mai buna asta de aici cu noi, e povestita, e citita...e culta!!! ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |

BTW, se pare ca numai noi bantuim pe-aicea...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
EMMA INVINGE CANCERUL!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
da ce ca eu scriu aici si citesc forumul si ma documentez nu inseamna munca???
ba e munca si asta...si una foarte grea pt mine....ar tb sa mi se dea spor de gravitate....ca ma chinuii sa citesc cat mai mult cu putinta 
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui Delphinas da ce ca eu scriu aici si citesc forumul si ma documentez nu inseamna munca??? ba e munca si asta...si una foarte grea pt mine....ar tb sa mi se dea spor de gravitate....ca ma chinuii sa citesc cat mai mult cu putinta ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |

Ar trebui sa-l pun pe sotz sa ma plateasca, la cat "forum-uiesc"
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
EMMA INVINGE CANCERUL!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
eu cum intru in casa cum tzac apas butonul miraculos la laptop si al meu cand ma vede zice "da nu te-ai saturat femeie de cat forumesti la munca? mai vii si acasa?" si mereu cand ma vede pe forum zice"ooffff fetele astea te-au capiat de tot"
dar nu are ce sa imi reproseze...calcat e, mancat e,daca mananca el bineinteles, spalat e, curatenie in casa face el...deci eu tb sa imi fac un CPS cu DC. ![]()
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
gabriella1 spune:
mi-e dor de tata!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
gabi 
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas gabi ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
cu tine nu vorbesc !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:

mi-ati lipsit dar am avut sentimentul ca n-am ce spune! inca-l mai am. Si parca eu nu mai sunt eu...mi-e greu!
Gabriela
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 cu tine nu vorbesc ! |
shi di ci ma rog?
poze, Just Me
ambitioasaEmma INVINGE cancerul