Strumfi de iul-aug 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anya abia astept pozele .
Carla pe Andra nu prea o durea degetelul. O deranja doar ca nu e lasata in pace. Eu eram la limita unui lesin.
Ea vorbeste binisor dar nu foarte corect. Deja stie multe cuvinte iar eu ma topesc cand imi spune mami bec (mami te iubesc). Printre cuvintele greu de tradus ar fi: me - multumesc, pipa - papusa, cucu - cutu, pipi - pis, pis (de multe ori cred ca vrea la baie ), tuta - uta, cula - caciula. Cam atat imi amintesc acum.
Mi-a daca tot ai scris ca Mihai pune rufele la spalat mi-am amintit cat de atenta e Andra la capitolul curatenie. Cum strang rufele de la uscat le ia repede si le pune in cosul cu rufe murdare. La fel face si daca las hainele pe fotoliu.
Miki eu ieri am vrut sa plec in pantofi dar m-a sunat sotul sa imi spuna ca in Pitesti ninge asa ca am trecut la echipament de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu nu mi-am inchipuit ca in martie poate sa fie atat de friggggggg! am vorbit cu mama, si la vatra D e viscol. VREAU SA VINA PRIMAVARA!!!!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuita.
Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.
În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un barbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati tristi.
Privitorul nu a putut sa-si stapâneasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea câinele si l-a intrebat:
- Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este înmormântarea?
Barbatul a raspuns:
- Ei bine, în primul sicriu se afla sotia mea.
- Ce a patit?
-Câinele meu a atacat-o si a omorât-o.
- Si cine se afla în al doilea sicriu?
- Soacra mea. Ea încerca sa o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o.
A trecut un moment solemn de liniste între cei doi barbati.
- Domnule, pot sa va cer împrumut câinele?
- Sigur ca da... asezati-va si dvs la coada.

Mergi la inceput

nu mai stiu ce sa gatesc...........ca de obicei! as face niste mazare! oare pot sa-i dau lui andrei???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neatza.Pe la pranz .Nu ca acum m-am trezit,sint satula de munca.
Super tare bancul Miki.
Nico ce de patanii,cred si eu ca erai la un pas de lesin,tare neastimparati sint copii astia.
Si fimiu se ascunde de vreo 2 saptamini pe unde nu te astepti,se baga sub pat ,prin dulapuri si bineinteles ca se loveste non-stop.
Miki de mancare nu stiu ce sa zic,a facut soacra urzici dar nu prea a mancat,cred ca aveau prea mult usturoi.David maninca mazare de pa la un an si ii place.Inceraca ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga,poate maninca sau peste cu cartofi si patrunjel.Alte idei n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Uite cum muncesc eu .
Miki super bancul.
Eu azi am gatit ciorbita de pui cu multe legume (la loc de cinste e prazul) si dovlecei umpluti (tot cu carne de pui). Si la dovlecei am folosit praz.
Mazare fac rar, nu ii place Andrei si nici sotului. Cu sotul scap ieftin ca mananca doar cina acasa.
Am si eu in plan urzici, mi-a promis bona ca imi aduce luni.
Loredana eu aseara am facut peste cu cartofi si mult patrunjel. Spre surprinderea mea Andra a mancat bine. Ciuperci inca nu i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare!

Adelise a scapat de febra de ieri asa ca azi fiind in forma maxima (ea nu eu) am impachetat-o si am trimis-o la soacra-mea ca sa pot sa dorm. Oricum ei au muuuulta rabdare asa ca se va distra de minune azi pe cand eu atat de extenuata sunt si mai sunt si la ciclu ca numai cu lacrimi in ochi stau din orice rahatel. Sper sa-mi revin pana maine.

Cristina-floarea soarelui asa e, cand imi da un pupic sau noaptea cand o iau in pat si ma tine de gat imi trece toata oboseala. La Cosmin nu aveam atata rabdare, munceam pe rupte si eram mereu obosita, mai ridicam tonul insa la ea nu cred ca am tipat niciodata, ma felicit pentru asta nu stiu cum am reusit sa ma schimb.

Nico pupici lui Alex si Andrei mai mai ce nazbatii mai fac copiii astia. Eu d'aia nu am incredere sa o las nici 5 min nesupravegheata ca sigur face prostii. Mai nou il copiaza pe Cosmin si se urca sus pe spatarul canapelei si sare de acolo. Felicitari pentru examen!

Alina/Anya ma bucur tare sa te recitesc. Si mai ales sa citesc de fetele tale frumoase. Si eu ma chinui sa-mi fac timp doar cu Cosmin in weekend, mergem cu bicicleta doar noi doi si vorbim precum batranii la sfat. Pupam fetele frumoase.

Oana/ghintez pupici multi.

Caferuta mi-a fost dor de tine, zi-mi ce mai fac printesele din regatul tau.

Mychy eu ii dau mazare Adelicioasei mele de foarte mult timp inca de cand am inceput diversificarea. Bine nu mancarica, ii fac la steamer cu alte legume si ii plac mult.

Mai vroiam sa zic dar am uitat. Ah daca in weekend e frumos ma incalt in sandale si va pun poze. Sunt indragostita de ele asa mult imi plac.

Aici timpul e asa si asa, azi ploua dar cand iese soarele e cald bine. In weekend cica o sa fie cald in special duminica. Sa speram ca si eu m-am saturat de iarna.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor!

astazi sunt mai vesela, ca a iesit soarele si nu mai bate vantul
am fost in oras, in sfarsit mi-am facut ochelarii, se pare ca a fost un defect in lentila, ca dioptriile erau bune ... acum vad muuult mai bine
si pentru ca vad asa bine m-am "cinstit" cu un costumas ... l-am luat pe masurile de acum, ma gandeam sa-l iau mai mic cu un numar, sa ma ambitionez sa slabesc, dar sacoul cu un numar mai mic nu-mi era bun la umeri ... daca totusi reusesc sa slabesc o sa-l mai modific ... vise
merg sa o culc pe Mara si mai citesc, ca vad ca azi e rost de bucatareala

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

luna, felicitari pt faimoasele sandale!m-ai innebunit cu ele! pune si tu o poza ceva
o sa-i fac lui andrei mazare. doar mancarica cred ca accepta, ca nu-i plac alea facute la steamer.........si perisoare vreau sa-i fac....sa vedem ce zice!
aseara cand am ajuns acasa m-a pupat , m-a luat in brate, m-a tras de par. i-a fost dor mititelui de mine. si mare minune mare: aseara i-a facut tac'su baie si l-a si adormit! ca eu eram ca un bloc de gheatza de culoare mova!cred ca i-a fost frica sa lase copilu pe mana mea!!! oricum o sa notez in calendar evenementu!

ioanaiub, ce color are costumu. tre sa ma intzolesc si eu.....de primavara!

cafera, ma bucur ca ai dat un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ioanaiub, ce color are costumu. tre sa ma intzolesc si eu.....de primavara!

costumul meu e gri, erau si alte culori, un vernil si o culoare nedefinita (ceva intre rosu si visiniu, ma pricep la culori, nu?) dar la gabaritul meu nu ma avantajau

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput