Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Vad ca ne-a prins pe toti viroza, tati era de aseara, azi am inceput si noi 
Luna, multumesc, stiu ca asa este cel mai bine, dar de nasucul Sabinei nu ma pot atinge nici la 2m, nici tinuta, nici dusa cu vorba, deloc. Asa ca, daca am ce sa-i dau pe gura, ok, daca nu, nu.
Arhdy, n-am mai fost la control, sangerari mai am din cand in cand atunci cand stau mult in picioare sau o car pe Saby in brate.
Oana, ce coincidenta, am facut si eu checul in cana zilele trecute, mi-a placut ca se face foarte repede.
Georgi, stiu ca tu spui bine dar n-am incotro, efort fizic o sa tot fac, fie ca pot, fie ca nu. Contractii am gramada, inca imi rezista colul, la prima sarcina n-am stiut ce sunt alea pana nu s-au regularizat la 3 minute in travaliu.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nico, felicitari pentru examen!
Pupici Andrei pe degetel mic si scump, stiu ca te doare pe tine mai mult decat pe ea. Si nici cu julitura de la mana nu e de joaca, off.
Am observat si eu ca, in momente de criza, li se dezleaga limba celor mici. ![]()

Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Buna feteleeeeeeeeeeee!
Nu am reusit sa intru de un car de ani; imi merge netul f prost, aproape deloc. In consecinta mi-a fost tare dor si va pupacesc pe toateeeeeeeeeeeeee.
Am reusit sa citesc ca Nico a luat examenul si o felicit ca merita. Imi rare rau de degetelul bolnavior si mana julita. Pupam copii frumosi si nazdravani.
Luna, ma bucur ca te-ai redescoperit sexi.

Felicitari pt sandale si astept poze. Sanatate Adelicioasei.
Carla, sanatate multa si voua!
Corina, sunt sigura ca o sa ai nunta mult visata. Cum ti se pare sa te lase "nasii" cu doua saptamani inainte de nunta?
Daca te mai intereseaza, dau amanunte. Pot sa-ti spun ca tot raul e spre binele omului. Datorita conjuncturii de atunci acum am niste nasi de nota 20. Nasa e colega mea de facultate si prietena cea mai buna.
Pupici.
Mihaito, un pupic mareeeeeeeeeeeee. Sa stii ca lipsa o motivez si prin faptul ca a venit mama si cu ajutorul ei ma dezimfectez de primavara. Deja calca de o saptamana si de 2 zile a luat-o cu varuitul bailor si a bucatariei.

Ce m-as face eu fara mama....
Ioanaiub, si la noi e o vreme urataaaaaaaaaaaa. Brrrrrrrrrrr ......
Ghinetz, te rog multttttttttt, mai pui o data reteta cu ciupercute in poiana. As vrea sa o fac zilele astea.
M_iaaaaaaaaaaaaaaaa!
Timiiiiiiiiiiiiiiii!
Greierashhhhhhhhhhh!
Anya20 spune:
buna!
va multumesc pentru urarile din 20 martie! apreciez foarte mult, chiar daca au fost cu o luna mai devreme
(dana, esti o draguta). eram la o conferinta cand m-a sunat karli sa ma anunte ca ma felicitati si mi-a prins tare bine)
despre noi nici nu stiu ce as putea sa va spun...anya merge cu spor la gradinita, ii place f mult...le iubeste pe doamne si ele pe ea, ceea ce este cel mai important (am avut mare noroc cu niste educatoare minunate). a devenit o domnisoara si constat ca pot vorbi cu ea multe lucruri...uneori mergem "ca fetele" in oras, iar asta ii place la nebunie. incerc sa-mi fac putin timp numai pentru ea, caci simt ca oarecum este in dezavantaj fata de arina, cu care stau mai mult (ea fiind mereu acasa). Mergem la "terasa", bem "suc", ne plimbam prin magazine, probam hainute...Intr-o zi mi-am calcat pe principii si am cumparat pt amandoua cate o gogoasa cu ciocolata din oras..."ca fetele"
. am citit in ochii ei atata bucurie, ca acum e si ea mare si poate sa manance putin din ceea ce au voie adultii...
arina...e dulce rau...am fost luni de garda si cand am venit marti seara mi s-a parut schimbata, parca spune si mai multe cuvinte. face propozitii, spune "multumesc", "te rog", "poftim", "nu-mi place asta", "vreau supa si carne" etc...este foarte ordonata la masa si cu jucariile. toata ziua probeaza pantofii mei, ai anyei, se imbraca in hainele anyei, scoate rochitele din dulap...
cand iesim afara striga dupa catel "mai cutu, unde esti? pleaca de aici". stie cateva versuri din poeziile pe care le tot repeta anya si le spune usor stalcit...iti vine s-o mananci.
este la fel de atasata de mine...daca sunt in preajma ei nu mai vrea la nimeni. noaptea se trezeste uneori si ma striga, iar cand ma duc langa ea ma mangaie pe fata, ma pupa...
in rest...cu ale mele, cu spitalul, copiii, garzile. la anul termin cursurile de homeopatie si imi iau competenta. pana atunci incerc sa-mi fac o exeperienta personala si sunt f incantata de cum merg lucrurile.
intr-o buna zi am sa pun si poze si poate am timp sa le mai vad si pe cele cu copilasii vostri.
va pup 
mi_a spune:
Buna tuturor!
V-am citit aproape zilnic, dar timp sa scriu nu am reusit sa-mi fac.
Sanatate bolnaviorilor, ca vad o groaza de mucosi si virusati. Ii pup sa treaca repede.
Am vazut si pozele Fiannei, am senzatia ca sunt din alta lume, evident mai frumoasa decat a noastra din Romanica.
M e un neastamparat si un scump, vorbeste binisor, se enerveazxa daca nu fac numai ce vrea el si spre bucuria mea e atras de treburile casnice: da cu aspiratorul, sterge cu carpa pe jos, baga rufe la spalat, sterge praful si altele.
Ce bine ar fi daca i-ar ramane aceste obiceiuri sanatoase si mai tarziu! Face si el ce vede la mami. Cred ca ar trebui sa mai bat cate un cui, sa repar vreun robinet, ceva, ca sa nu vada numai activitati de-astea predomonant feminine. ![]()
Caferutza, ma bucur ca nu ne-ai uitat, spor la treaba!
Carla, sanatate multa!
Nico, pupam degetelul si sper ca nu o mai doare asa rau. Felicitari pt examen!
Georgi, spor la invatat!
Sunflower, ma bucur ca ai mai scris despre voi! Chiar ma intrebam ce mai face superbaietelul tau!
Luna, vreau si eu sa vad sandalele! Sanatate Adelisei, sper ca i-a trecut febra! Ma bucur ca ai reusit sa slabesti si sa te mentii in forma.
Ghinetz, m-ai zapacit cu bucatareala! Cred ca sunt toate extraordinar de gustoase!
Anya, ce mult au crescut fetele! Nu-mi vine sa cred ce vorbareata e Arina si ce multe poate intelege Anya!
Va pupam si sper sa scriu mai des
musso17 spune:
mia,multumesc,spor e dar nu prea am timp.sa stii ca si fii-miu ma imita in toate treburile casnice,aseara am spalat niste canapele,a studiat metoda si s-a pus la frecat...ta-su este tare suparat ca sa nu-i transform baiatul in gospodina
...ma amuza ca el cand e acasa face cot la cot cu mine,dar na,trebuie sa se manifeste si el,cica educatie la distanta.
seara buna
mychydutza spune:
neatza!!!
housepocket, ce de patzanii nefericite! dar ce probleme aveti? sper ca nimic grav.
oaana, eu nu-i mai dau vigantol de cand s-a inchis fontanela. adica de mult!
asa mi-a zis pediatra si nu stiu de ce, dar de data asta am ascultat-o![]()
nico, felicitari pt examen.
anya, ma bucur ca ne-ai dat vesti!
apropos de vreme, ieri am fost la braila la o inmormantare, si asa frig n-am tras in viata mea!!!! a nins si a batut crivatu ca iarna. si colac peste pupaza, am mai inghetat si in minunea de tren si la dus si la intors......
. am basculat 3 oscillo ieri si vad ca azi sunt ok, ceea ce sincer nu speram!!!!!homeopatele sa traiasca!
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
neatza
ma da slaba activitate,vorba cuiva cum de-o exista inca topicul asta?!
m-am hotarat sa intru cat mai rar..si eu am treaba,sa stau cu copilul,sa invat...desi imi face placere sa va citesc,acum,in momentul de fata imi pare ca -mi pierd timpul.
zi buna
mychydutza spune:
hai mai musso, nu te supara! ai vesti de la sotz? cum e vremea la mare? se face plaja?![]()
![]()
![]()
![]()
"mai avem nevoie si de iarba......"
nma spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru felicitari
.
Georgi eu tot imi propun sa intru mai rar dar e greu cu dependenta. Si imi pare rau cand vad postari putine. Am primit pm-ul dar nu am mai apucat sa raspund. Sper sa ajung la un medic hemeopat in Bucuresti cu Andra. Problema ar fi ca trebuie mers mai des si e mai greu cu naveta dar nu ma risc daca medicamentul se da dupa o schema (plus ca fiecare copil reactioneaza diferit). 
Cafera eu vreau amanunte despre dragitii "nasi".
Iti pun eu reteta ca o am salvata.
Reteta e de aici, de pe forum, de la Balbina am "furat-o".
1 cutie ciuperci intregi
2-3 cartofi
2-3 morcovi
2 oua
100 g cascaval
o jumatate de piept de pui fiert/copt
1 legatura de patrunjel + 1 de marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza
Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.
Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesind cu mina. Se unge cu maioneza. Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul. Se unge din nou cu maioneza. Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru vreo ora. Apoi se rastoarna pe platou.