Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 7
arhdy spune:
Carla stiu ce inseamna si acel tip de mucisori. Pentru ca si la mine tot nu vroia sa stea sa o curat. O luam in brate si o tineam fortat (nu pot sa explic pozitia, ceva de genul intre picioarele mele) si ii pufaiam cu spray cu apa de mare (de exmplu Marimer) si o lasam repede. Ei se inmuiau si cadeau in putin timp. Ce ma enerveaza este ca s-a obisnuit (cred ca de la cresa) sa isi bage degetul pe nas si se zgarma, iar apoi baga degetul in gurita.
Asta nu ar fi o mare tragedie, dar isi da si sangele uneori.
Cat despre telefon, asa tind si eu. Din decembrie m-am dus pe la ei si au fost foarte expeditivi. Daca vroiam abonament nou, era ok, daca nu, nu stateau la discutii. La telefon spuneau ca trebuia sa sun la ei. Dar aia de ce sunt pusi acolo? Nu sunt interfata intra firma si noi clientii? In sfarsit, din punctul meu de vedere nici un operator din romania nu sunt la standarde internationale. Si preturile sunt mari. In strainatate te costa mult mai putin sa vorbesti pe telefon, inclusiv international.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
CarlaV spune:
Diana, cam toate sunt diferite la noi fata de strainatate, si, evident, in rau.
As vrea si eu sa o tin pe Saby sa-i rezolv nasucul dar nu reusesc, atat se zbate si este atat de puternica incat incep sa am contractii.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
arhdy spune:
Da Carla, din nefericire asta este problema, ca esti cu burtica si nu ai cum sa risti. Dar eu o tin si de maini si de picioare indiferent cat plage si pe urma tot eu o linistesc. Poate reuseste sotul, macar seara inainte de culacare si dimineata.
Pupici si sa rezolvi tu cumva.
In resti cum te mai simti? Mai ai sangerari? Ai mai fost la control? Ce face fetita?
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
ghinetz spune:
Saluty.
Am citit si eu din urma si...nu prea mai tin minte asa, in detaliu ca sa ma adresez in particular.
Pup un Matei plimbat prin Cluj de aiurea, un Denis cu vanataie, o Lisa cu febra, o Saby cu muci, un Filip plangacios. Pup pe toata lumea, pe toata-toata.
Noi ne incadram in standardele vremii: adica da, si noi suntem muciosi. Vreo cateva zile ii curgeau muci aposi doar din nara dreapta. Acum au devenit galbeni si curg din ambele nari. Febra insa nu face, asa ca...ignor.
Am fost si la homeopat. Am intrbat de chamomilla (sau cum ii zice), ca eu totusi banuiesc ca agitatia lui nocturna e de la masele, dar ne-a zis ca nu se incadreaza in tiparul pt chamomila. Ne-a dat altceva. Si ne-a explicat - recunosc, cam a patra oara - ca remediile homeopate nu sunt pentru boli, ci pentru pacient. Na, stiu ca stiti, dar ziceam sa va reamintesc. Andicu eu iti recomand sa mergi si tu la un homeopat. Poate rezultatele nu vor fi imediate, dar ai sa vezi ca merita.
Primavara o asteptam si noi. Desi la Iasi ne-am cam pierdut sperantele. Aici zici ca sunt babele. Asa, cam pe la 4 "o pune" de-o furtuna cam de vreo trei zile. Cu grinidina si tot tacamul.
A! Pentru pofticiosi, am gasit azi o super reteta aici. Pare SF,dar pe testate...iese foarte bun. Asta asa, pentru cei doritori de "ceva dulce" repede. Asta e ce mi-a iesit mie.
Ei, nu va ziceam...la noi ploua/ninge marunt, ca prin sita. Si bate vantul.
musso17 spune:
helou,am revenit si noi,maiii da ce vant este,desi sunt 8 grade de ia pe sus...siiii azi m-am hotarat sa-mi pun rochie scurta,ce am mai inghetat pe sub![]()
ghinetz,am vazut si eu reteta la pepenasi,cred,e tare interesanta insa mi se pare ca are cam mult praf de copt.
carla,sanatate va doresc..mare grija cu contractiile,le-am avut si eu destul de aprige de pe la 27 de saptamani si cred ca din cauza asta am nascut la 38..bine,eu am facut foarte mult efort,zilnic cu cainele afara pana la 36 si apoi inca doua saptamani cate un tur de parc..ce-o fi fost in capul meu ca materie cenusie nu
.
ghinetz spune:
Acu ninge de-a binelea. De fapt e un fel de grindina. Ce urat!!! (credeti ca m-au angajat astia de la Meteo, nu?)
Luna1 spune:
Salutari fetelor se pare ca aveati dreptate, Adelise a mai facut si aseara febra mare, nu pot sa va zic cat de obosita sunt, azi dimineata am plans cand am vazut ca s-a trezit la 6 si un sfert si eu abia adormisem. Dar mi-am sters lacrimile si asta e o luam de la capat insa macar au inceput sa-i curga mucisiorii si respira pe gurita semn ca e o viroza si continuam doar cu Calpol. Insa macar e bine ca azi de la 4 dimineata nu a mai facut febra sper sa se imbunatateasca situatia.
Ah si ca sa fie cireasa de pe tort la 4 dimineata cand abia incercam sa atipesc a venit si Cosmin in fuga la noi in dormitor ca a visat urat, s-a bagat langa noi in pat asa ca eram toti patru ca sardinele in patul nostru.
Sunflower imi pare rau de experienta avuta, citisem ca aveti probleme cu o dermatita pe picioare, si noi la fel, am tratat initial cu hidrocortizon acum o las in pace, ii dau doar cu o crema simpla fara miros si mai apare mai dispare... Voi cum o duceti cu ea?
Carla eu ii pun ser doar in nas cand are nasul infundat, mai de buna voie, mai cu forta.
In alta ordine de ideei eu sunt fericita ca eforturile mele dau rezultate, de cand am renuntat la zahar, si fac jogging regulat (o data la 2 zile) am scapat de 4 kg (am 53), care nu sunt mult insa mi s-a remodelat corpul si azi am reusit sa intru fara sa fortez intr-o pereche de blugi pe care ii iubesc si cu sandalele cele noi m-am uitat in oglinda si va zic cu modestie
ca aratam trasnet, hai bine, sa nu exagerez, insa aratam decent si sexi asa ca nu imi mai e rusine sa ies in lume si sa apar in poze.![]()
Hai va pup mai revin cand mai prind putin timp.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
sunflower1979 spune:
felicitari luna pentru kg pe care le ai si pentru faptul ca esti multumita si mandra de tine! cat despre oboseala, te cred, e tare greu, dar asa-i ca daca se uita Lis la tine cu ochisorii ei frumosi si mirati sau daca-ti da un pupic dulce trece? la mine trece orice-i greu asa. sanatate multa!
cu dermatita tot asa....o las in pace ca dispare singura. il dau cu crema cu apa termala, crema hidratanta....atata tot.
oana iti multumim de pupic si-l intoarcem la baietii tai cucuieti! tu esti o comoara la casa omului si zau ca eu n-as mai fi deloc amabila cu sotul meu daca s-ar ridica asa de la masa fara sa zica nimic. esti prea buna!
iar tre sa va las, ca plec...scuze; poate va mai scriu maine.
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
nma spune:
Salutare
Multa sanatate bolnaviorilor.
Eu am scapat de examen. L-am luat. Acum 5 ani pot sa proiectez linistita.
Din ciclul cum a decurs ziua de ieri:
Mi-am propuis sa ingras porcul in ajun dar pustimea mi-a dat planurile peste cap. La ora 12.30 a venit Alex acasa urland ca a cazut pe beton. Nu isi misca mana stanga, nu se linistea si tare greu mi-a fost sa ma decid daca merg la urgenta sau mai astept. Pana la urma a jost doar o julitura mai serioasa. La putina vreme dupa, Andra cu ajutorul unui scaun s-a catarat pe mobila si m-a strigat sa o felicit pentru isprava. La ora 17.00 Andra ma facut sa mai slabesc 1 kg. Intr-un minut cat a ramas singura a cautat in cosul de gunoi si a gasit o cutie de conserve in care si-a prins degetul. Ca sa nu se intample asa ceva am acoperit cutia de conserva cu gunoi dar domnisoara s-a gandit sa goleasca cosul. Au fost cateva minute groazice. Degetul era intepenit asa ca greu l-am scos din cutie si s-a ales cu o taietura serioasa. Am ajuns la urgente intr-un timp record si acum are dopua copci la degetelul ei mititel. Cat a fost in spital imi tot spunea mami-nenea-doale-au.
De dimineata a fost la pansat cu bona (eu eram la examen cu inima cat un purice; de fapt am si iesit prima din sala) sa i pare ce ok.