Strumfi de iul-aug 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetite si baietei!

Am citit din urma tot si n-am retinut nimic.

Noi suntem cam nasol adica de 2 nopti Adelise face febra mare peste 38,5 pe care o scad cu Calpol dar in rest nu are niciun alt simptom. Azi am fost cu ea la dr care a intors-o pe toate partile si mi-a zis ca probabil e de natura virala si sa continui cu Calpol doar insa daca nu trece in 2 zile sa revin pentru "further investigations". Eu sper sa treaca maine.

De mine nu mai zic nimic ca sunt terminata, nu dorm noaptea aproape deloc iar ziua Adelise fiind bolnava e foarte maraita, plange din orice asa ca azi dupa vizita la dr m-am oprit intr-un magazin in ideea ca asa alearga si organizeaza rafturile si mai respir si eu putin. Proasta idee ca mi s-au lipit niste sandale exact marimea mea de degete, sunt foarte shucare, cu toc si un model deosebit nici elegante nici de zi cu zi. M-a felicitat si sotul pt alegere, i-au placut tare mult. Asa ca am venit acasa amandoua obosite insa cu o energie marita, eu optimista ca vine primavara si port sandale, Lis parca mai linistita dupa alergat printre rafturi.

Brazuca imi pare rau sa aud ca iti da batai de cap nunta, in special nasii neseriosi.

Si o ultima intrebare, ce ar putea avea Lis, a mai patit cineva asa? Febra fara alt simptom? Adica pana si mananca de rupe. Sunt putin ingrijorata.

Va pup fetelor, revin zilele astea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna poate sa fie debutul unei boli de copilarie sau un virus. Asa a fost Daria ultima oara. Ea mi- a facut febra 40 de luni pana joi si abia miercuri i- au aparut si ceva mucisori plus intensificarea tusei. Abia atunci i_ am dat antibiotic. E drept ca f putin si f rar tusea sec si primele doua zile.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

luna, sigur e debutul unei viroze.In general asa incep toate ,cu febra si dupa vreo 2-3 zile apar mucisorii, si poate scapati de tuse.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata!
housepocket, dar ce-ati mai avut de umblat si de suferit din cauza increzutilor astia de doctori! sper ca baietelul tau nu are nimic grav si ca totul va fi bine. am avut si eu cateva experiente neplacute (nu atat de mari ca ale tale), din cauza ca doctorii cred ca mergem la ei ca la Dumnezeu, ca noi nu ne informam si daca o facem de pe net...aoleu...greseala mare!
Luna, imi pare rau ca si adelise e bolnavioara. asa suntem si noi, acum parca e putin fornait. si colac peste pupaza, aseara cand a vazut ca am dat drumul la apa in cada sa-i fac baie a iesit asa de fericit si topaind, in fuga, de a alunecat si a dat cu capul, cu obrazul de pamant si s-a invinetit. nu mai zic ca avea si o bucatica de snitzel in gura si pt ca a izbucnit in plans s-a inecat si a fost urat...imi venea sa plang cu el, mai ales ca din asa mare bucurie a trecut la durere si plans. s-a linistit reoejor dar eu am fost foarte ingrijorata toata noaptea. dar pana dimineata se mai vedea doar putin vanat (l-am si dat cu crema de arnica imediat) si era ok.
vigantol ii dau si eu, de fapt acum ii dau vit.D, sticluta pe care o schimb la max.20 zile.
va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostri si o zi buna!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, imi pare rau pentru cum va simtiti amandoua, stiu cum e. Daca papa bine ma gandesc ca nu este viroza, poate doar o boala a copilariei. Vezi si tu daca dupa 3 zile apar semne de raceala sau vreo eruptie pe corp, enterocolita s-ar fi manifestat pana acum. Sau poate ii mai ies niste maselute?
Sanatate multa si sa vii cu vesti bune.

Saby de sambata are nasul infundat, aparent fara alte simptome, doar intr-o zi am vazut-o cum clipeste foarte des, dar nu era deranjata de lumina. Mucisori nu-i curg, insa produce unii colorati, uscati si lipiciosi cam de 2 ori pe zi. Eu am fost racita rau, pe taica-su' l-a apucat aseara, dar nimeni n-a avut febra, asa ca nu stiu ce sa mai cred. Cel mai tare ma deranjeaza ca ea nu se odihneste bine din cauza nasucului si nici nu ma lasa sa-l curat. Aveti idee ce sa-i dau?

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
sanatate strumfilor
asa si la noi,febra mare,apoi restul de simptome,dar febra a durat,pe muchie,3 zile.
carla,daca nu vrei sa-i dai ceva pentru nasuc inceraca esenta de eucalipt cumparata de la plafar si pusa pe batista,eu seara ii mai lasam geamul decshis si iara il ajuta sa desfunde..altfel,merge colargolul,preparat in farmacie,bun..eu nu sunt de acord cu cele pe baza de cortizon,sper sa n-aiba,nu am verificat.
n-am stiut ca daca mananca s-ar putea sa fie o boala de copilarie.

eu sunt intr-o tensiune continua,pana nu pleaca sotul meu din africa nu ma linistesc,nu mai vorbesc ca nu primesc mailurile la timp si verific de "n" ori..ufff

Mergi la inceput

Georgi, multumesc, am in casa si o sa-i pun, i-am deschis si umidificatorul. Vreau sa-i dau ceva pentru nasuc, dar nu se pune pb de colargol sau orice de pus in nas pentru ca nu ma lasa sub nici o forma. I-as da ceva homeopat pentru desfundat, dar imi crapa capul de nervi si nu-mi vine nimic in minte.
Iti tin pumnii sa primesti vesti bune cat mai repede, off, in se stress stai si tu...

In Bucuresti ploua ca la sfarsit de noiembrie, fetele din tara, pe la voi ninge?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Carla si Cristiana ii curg mucisorii fara alte simtome. Pana acum am reusit sa scapam doar cu atat. Ii dau in schimb imunogrip, iar pe nasuc ii pun ori vibrocil, daca sunt prea urati, ori marimer. Si ei nu prea ii convine, dar m-am invata sa ma misc foarte repede si chiar daca plange tot ii pun.
In alta ordine de idei, m-au sunat astia de la vodafone, ca mi-au aprobat portarea si ca imi fac o oferta mult mai buna. M-au lasat sa ma gandesc si maine ma suna sa ma intrebe ce mi-as dori. Imi vine sa mor si m-am tot dus pe la reprezentante deale lor, tot in incercand sa-mi schimb abonamentul, si nu se putea. Acum cand am facut portarea, vor sa-mi faca oferta. Eu deja am facut abonament la orange si mi-am luat si telefon la oferta. Ce ar trebui sa fac, sa anulez si sa iau telefonul la liber, ca de primit nu cred ca il mai vor. In sfarsit. O sa vad ce fac.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

am iesit putin cu Mara, sa luam paine si ne-a batut vantul de ne-a zapacit [(:]... e soare afara dar cu dinti si un vant turbat de te ia pe sus, nu mai spun nimic de mizerie si praf ... tare greu vine primavara, azi e Bunavestire si din batrani se zice ca oaia ar trebui sa "bolboroseasca" cu botul in iarba de unde atata iarba, ca la frigul asta mai are pana creste

merg sa-i pregatesc Marei o gustare si mai citesc din urma

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Diana, la Saby nu curg mucisorii, ci se formeaza si raman in nasuc, lipiciosi si uscati, insa o aud cum i se infunda nasul. De pus ceva in el nu se pune problema, nici macar nu pot sa o prind si sa o tin, nu e vorba ca plange.
De telefon eu zic sa stai pe pace cum esti acum, daca n-au fost in stare sa te ajute cand ai vrut tu, asta e, pierderea lor.

Mergi la inceput