Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Salutare.
Iar m-am pierdut pe drum capitolul trecut...
Brazuca, subscriu si eu la parerea ca e tare urat din partea acelor oameni sa va lase asa, in al12lea ceas!!! sper sa rezolvati situatia repede!
Despre rozatoare : am avut si noi de vreo 2 ori cate 1 soricel d'ala mic mic, in bucatarie, intra cred de-afara, toamna, ca numai toamna am avut si pe al2lea l-am gasit decedat in bucatarie ...cah!!!! si-acum ma scutur cand imi amintesc..engima totala la cauza! ca nu atinsese nici sunca din cursa , nici aia otravita, nimic! ..o fi murit de plictiseala saracu, ca a fost inchisa usa la bucatarie de cu seara! oricum, pe cat mi-e de mila cand vad ce mic e ..si mort, pe-atat mi-e de sila cand il vad in miscare!! io oricum tip si fug si nici nu mai calc pe-acolo pana nu mi se dovedeste ca nu mai e!
Si ca sa revin la obiect: se pare ca acel lipici special pt rozatoare se gaseste in magazinele gen "Fermierul"-seminte, ingrasaminte, otrava pt rozatoare, etc. Cred ca are si ceva ce-l omoara, pt ca la primul gasit era deja out lipit pe placa aia...cahh iar!!!..
Voi vorbiti ca nu mananca copiii, eu ma plang in continuare ca nu doarme!! nu stiu ce are, nu inteleg, am luat prin eliminare toate cauzele, nimic!!! se trezeste de 2-3 ori pe noapte, cere ori lapte, ori doar sa vin eu sa-l culc la loc...nu adoarme mai devreme de 9.30-10.00 seara si totusi, cu toate trezirile, la 07.00 dimineata e gata! fresh! nu mai e de la dinti, ca i-au iesit.
Deja sunt cam disperata, ca nu inteleg cauza! anul trecut pe vremea asta dormea copilul meu cap-coada, se trezea direct la 07.00, dar macar dormea toata noaptea! chestia asta dureaza de vreo 3 luni si nu prea mai rezist!
Iar din vocabular, cuvinte haioase : Filip- mai nou e " Fitu" sau chiar "Fu..to", copiii = "puteii" , carcotasule! = "cocasule". Deja ii merge gurita toata ziua, asa ca nu stiu cate as putea sa insir din ce spune, mai repede astept momentul zilele astea sa il filmez..
Noi suntem f multumiti de cand am schimbat Huggies cu Libero! absorb mult mai bine, nu se mai uda si sunt mai moi..iar chiloteii Libero..super!
Cu olita..inca n-are treaba, nu cere , sta cu kk la fund fara stres, ma rog de el minute intregi pana reusesc sa-l iau sa-l schimb . Tot caut olita, as vrea ceva mai comod, gen tron sau scaunel, sa-l atraga sa stea acolo..sper sa rezolvam zilele astea, ca de saptamana viitoare i-o introduc si eu in decor..doar in decor deocamdata.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
musso17 spune:
Nico,bafta maine,eu am ex pe 22 aprilie,4 zile la rand.nu stiu ce sa zic cu dermatita asta,acum bubitele sunt altfel,rosii cu varf alb,daca i-a aparut din nou stiu de la ce este,banui mai exact,anul trecut mi-a facut-o cand au inceput sa infloreasca pomii...ar mai fi ceva,am inceput sa folosesc balsam la rufe,dar demult..eu stiu,ciudat e ca imi face exact in zona unde este elasticul de la scutec,in spate si pe parti,in alta parte n-are..ii schimb scutecul si nu-i mai pun balsam,o sa-l las si gol in casa sa-si revina,aseara am pus niste bicarbonat in apa si l-am clatit..sa vedem..cum ii mult elasticul cum ii apar,eu zic ca e iritatie.
housepocket480 spune:
Buna mamicilor
Noi ne-am intors de la cluj si suntem suparati foc.
Sa vedeti prostia si rautatea doctorilor romani!
O doctora (nu spun nume) nu a vrut sa se uite pe analizele facute la Bucuresti (ca ea e mai desteapta si nu are incredere in doctorii de la bucuresti ca astia sunt prosti) si ne-a chemat la Cluj cu tot cu Matei care are un an si 8 luni (deci va dati seama ce drum lung de 11 ore si ce chin). Noi dai sa ne grabim ca s-a auzit ca doctora asta are programari pana in septembrie si e o onoare pe noi ca ne primeste.
Ne ducem acolo cu analizele nu a vrut iar sa se uite pe analize ca face ea de la inceput.
Ne interneaza (ati mai auzit pentru analize sa te interneze?) o saptamana si stam noi sa asteptam analizele si la sf saptamani intrebam de ele si ni se spune ca analizele au mers la Bucuresti ca in Cluj nu se fac!!!!!!!
Si zic atunci nervoasa: ce noi suntem prosti, venim de la bucuresti sa ne internam ca sa afecm analize ca nu ai incredere in aia de la Bucuresti si tu trimiti analizele la Bucuresti?
Si ea imi spune cu o ironie nemaintalnita: pai daca nu veneati nu ma cunosteati pe mine! (adica ce, ea era Dumnezeu din cer si trebuia sa o cunosc eu si Matei)!
Bun, dupa o saptamana ne intoarcem si asteptam analizele ca nu ne-a externat si ce credeti fetelor.....ne anunta ca s-au pierdut analizele pe drum si trebuie sa le refacem in Bucuresti
Sunt nebuna cumva sau chiar eu traiesc asa cosmar?
Povestea asta trebuie sa o dau la PROTV!
innebunesc ca mi-am chinuit copilul pentru o jigodie de doctora!
ma iertati dar nu mai rezist
Bineinteles ca de la spital am venit cu diaree si cu vomitaturi si am stat sa il pun pe picioare pe saracu copil.
Intr-un final noi nu stim daca Matei are sau nu ceva, dar am stat 2 saptamani cu tot cu drum la Cluj sa ne diagnosticheze o proasta cu ifose de Profesoara!
Si culmea, mai vrea sa mai venim si peste nu stiu cate luni ca sa tina ea copilul sub observatie.
Si sa vedeti ce frumos vorbeste cu sotul meu...de-l face pe el sa inteleaga ca nu eu am dreptate ca ma supar, eu pur si simplu nu inteleg ca se mai intampla! pai bine, se intampla pe copilul meu!
Intr-o alta ordine de idei, stie cineva cum se poate procura formularul E112? Sau mai bine zis, are cineva o relatie pe la directia de sanatate publica?
Multam fain
Va pup
Mama lui Matei Alexandru
sunflower1979 spune:
salutare!
va scriu si eu pe fuga inainte sa plec de la servici.
Denis al meu a avut zilele astea un pic de febra - 38.4 i-am luat o singura data in fundulet, ca nu sta- si apoi l-am simtit la mana. i-am dat antitermice si scadea. nici de mancat nu mananca - vad ca e problema la mai multi copilasi. el are toti 4 caninii proaspat iesit, deci ma gandesc ca nu de la dinti/masele e asa. simptome de raceala nu are.
si cu dermatita ne confruntam...pe picioare. la noi apare si dispare, nu pot sa spun de la ce. se intampla doar iarna; vara are pielea curata-curata. il dau cu trixera si cand si cand ceva homeopat.
usor-usor incepe sa scoata si el ceva cuvinte destul de stalcite. acum de curand zice petz (periuta) si pa (pasta), dar le vrea doar ca sa manace pasta si sa se joace cu periuta. si daca-i dau, zice metz- metzc (multumesc). va ziceam ca nu vorbeste prea multe, dar ne intelegem foarte bine, caci imi si arata ce vrea.
cu olitza nu avem nici o treaba...pampersul sa traiasca!
ce sa mai zic? Brazuca rusine fostilor nasi! si noi am cautat foarte mult, nu aveam nici un fel de pretentii. in cele din urma am avut 2 perechi. ma bucur ca te-ai mai linistit si-ti urez o nunta ca-n povesti!
va las, ca tre sa plec!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
nma spune:
Housepocket imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Din pacate nu pot sa te ajut cu formularul. Nu stiu daca ai mai scris dar pt ce probleme ati ajuns tocmai la Cluj?
Georgi din pacate la noi e dermatita . La voi cred ca e iritatie.
Cristina poate e o viroza usoara. Sper sa scapati repede.
Asi vrea sa imi recomandati si mie un dr hemeopat. La noi in oras e doar o tipa la care daca ai noiroc prinzi programare dupa 3 saptamani. Am avut o programare si dupa 3 saptamani de asteptare fix la ora la care trebuia sa fiu la clinica a intervenit ceva. M-a sunat asistenta de la clinica sa ma anunte ca nu imi mai face nici o programare
(traim in Ro).
CarlaV spune:
housepocket480, din pacate nu ma mai mira nimic din ce se intampla in romanica. Sanatate multa flacaului! Dar ce probleme are de nu ati gasit doctor in Bucuresti?
Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
housepocket sanatate multa! Din pacate sistemul sanitar lasa mult de dorit de cele mai multe ori. Parca nu e zi fara o stire de rau despre spitale sau medici.
Eu am reinceput sa ii dau Denisei Fier Haussman si culmea, au reaparut bubitele pe cap de care scapasem de acum 7-8 luni. I-am schimbat si samponul ca nu am mai gasit Teo pe nicaieri. Dar nu stiu ce sa cred cu bubitele astea. Alte schimbari nu am facut ca sa dau vina pe altceva. O mananca foarte tare saracuta, iar dermatologii ridica din umeri. Stiti cumva unde as putea gasi sampon Teo baby? Ca parca ar fi marfa de contrabanda frate!
Si eu ar trebui sa ma apuc de invatat pentru titularizare, dar nu ma trage absolut deloc inima. Astept sa treaca nunta si dupa aceea ma pun cu burta pe carte.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
musso17 spune:
nico,chiar voiam sa-ti spun sa mergeti si la un homeopat,dupa anamneza lui mihnea i-a dat calcarea carbonica si pe bune,nu credeam sa mai mearga ceva avand in vedere cate incercasem.
housepocket,oauu dar ce ati patimit,o saptamana in spital..medicii astia sunt tare infatuati,rar intalnesti printre ei care sa-ti explice ceva pe intelesul tau si sa se poarte ca de la om la om,nu dela Dumnezeu la om.
brazuca25 spune:
Oana eu ii mai dau cand imi aduc aminte. Acum ii dau cand ii dau si fierul ca pe ala nu imi permit sa il uit. Am inteles ca se da vigantol in lunile cu r.
Fiica-mea a auzit ca imi fac ambitia cu ea si o las sa faca foamea pana cere mancare, si azi a mancat foarte bine. Plus ca a mancat aproape un mar intreg muscand din el. E prima oara, ca in rest doar ras, si doar foarte putin manca. Se vede ca i-au mai iesit dintii.
Fetelor nu cumva a venit iepurasul mai devreme la Timi cu un bebe?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin