Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
Timi07 spune:
Salutiii, va trimit o raza de soare din Irlanda.
E rece, bate vantul dar macar e soare...momentan.
Eu mai am o saptamana de muncit asa ca sunt super ocupata sa-mi aduc totul la zi, sa las liste cu instructiuni la colegele care se vor impartii intre ele munca mea. De cateva saptamani sunt tot super-ocupata si acasa si la lucru si nu mai apuc nici sa citesc ce mai faceti...da sa stiti ca mi-a fost dor de voi.
Sambata am umblat de la 10,30 la 5 prin oras (cu o mica pauza la restaurant)sa-i cautam fetei pantofi si mai alte cele pt noi si bebe. I-am luat o pereche bej care mi-au placut cel mai mult din ce-am vazut dar cand am ajuns acasa m-a apucat depresia uitandu-ma la ei asa ca maine merge sotul si-i returneaza. Am gasit o alta pereche pe un site din UK dar nu trimit in Irl, cu toata jena m-am milogit de o doamna manager de la sediul nostru din UK si sper sa mi-i aduca ea la mijlocul lui Aprilie sau sa-i trimita prin posta... (si trimisi prin posta ies mai ieftin decat ce gasesc aici)
Sophie e ok, vorbeste si are multa energie. In drum spre casa imi arata peste tot unde sunt "cishii" (narcise), daca o masina vine prea aprope de trotuar se apeaca si-i zice "caaa NO" (car no), la musca ii zice "mucici", la cercelusi le zice "ciciushi". Daca o intrebi cati ani are iti arata si-ti zice "two" la inceput o tot corectam ca are doar unu dar pana la urma fata are dreptate e mai aproape de 2 decat de 1. Mai zice ea mai multe dar astea sunt mai dragalase ca le stalceste rau de tot.
Ieri mi-a povestit sotul ca de dimi cand a dus-o la cresa un coleg a fost foarte fericit s-o vada, i-a zis "hello Sophie" si a venit la ea sa o pupe la care Soph l-a impins si i-a zis taios aratand si cu degetul "NO". Reactia mea a fost afisarea unei fetze tampe....imi pare rau si de baietel da na nu te pui cu ifosele unei domnisoare.
Mda la domnisoarea mea tare mult ii place sa pape la restaurant, cum ne-am asezat sambata la masa cum a inceput sa bata cu manutele in masa si sa strige "papam,papam" (fara diacritice).
Eu sunt ok, acrita de mutra obosita ce-o am si evit oglinzile sa nu ma vad cat sunt de mare si ce fatza de epava am.
Na ca v-am scris romanee ..... v-am pupat si ma intorc la munca, o sa mai iau cate o pauza miiiica sa mai rasfoiesc ce-ati mai facut.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
Hello fetele!
Timi bine ca ne-ai dat vesti ca deja credeam ca a venit iepurasul cu bebe2!
Felicitari pentru domnisorica Sophie cu ifosele ei. Lasa ca asa ii sta bine la o domnisoara.
Mychy si eu am facut azi mancarica de mazare, si o sa ii dau si Denisei. Ei ii place in general orice mancare are sos de rosii deci o sa pape fara probleme.
Ieri am fost si noi plecati prin oras cu treburi, si Deny a stat cam toata ziua cu mamaaaa(adik mama mea). S-a cam marait si ne-a cam bocit de am venit val vartej acasa ca plange copilu'. Iar ea, cand m-a vazut, s-a urcat la mine in brate, si a inceput sa ma mangaie pe obraji si sa ma pupe.
M-a topit de imi venea sa plang de emotie.
Azi am avut de lucru inca de dimineata, ca s-a trezit gaza mica cu chef de scotocit in sertare si mi-a scos toate hainutele ei si le-a intins pe jos. Mai scotea una, eu ii ziceam ca gata, ajunge, si ea imi raspundea "dioiiiii" ca vrea doua!
In concluzie din doi in doi am ajuns sa scoatem tot!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
oaana spune:
Anya,daca ne mai citesti,ti-am trimis un PM cu o rugaminte daca ai timp sa-mi raspunzi.
Timi,ce bine ca te citesc,am crezut ca ai bebe deja.Am tot citit pe la ghiocei dar nu am vazut nimic.Eu o astept cu nerabdare pe Andreeea de la voi sa nasca.
ioanaiub spune:
eu fac astazi pilaf cu carne de pui si mai pun si niste ciuperci in el, taiate marunt
maine pleaca sotul la un curs, pana duminica, asa ca imi petrec week-end-ul cu copiii, sper sa fie vreme frumoasa ca cica sambata suntem convocati in fata blocului la curatenia de primavara ![]()
Timi, mai ai putin si nasti!
... nastere usoara!!!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:
Timi
Ma ofer sa-ti cumpar si sa-ti trimit pantofii daca vrei. Daca iti e mai simplu asa spune-mi ce si cum si rezolvam.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
brazuca,oaana o sa aflati cel tarziu a doua zi dupa ce nasc ca doar va trebui tati sa se laude ![]()
ioanaiub multumesc frumos pt urare, acum m-am uitat si eu la tickerul meu si-am vazut ca mai sunt 22 de zile....eu eram convinsa ca mai am vreo 30
brazuta te cred ca te-ai topit cand te-a dragalit Deny, nimic pe lume nu se compara cu gesturile lor de afectiune si energia ce ti-o dau momentele alea.
Sophie isi exerseaza puterea de seductie cu noi, cand vrea ceva apreaca capusorul intr-o parte si zice plina de dragalasenie si cu miere-n glascior "piiii" (please) si normal ca ne calcam in picioare si io si tatica-su sa-i satisfacem pofta/dorinta.
Sambata mai avem un tur de forta prin oras, as mai vrea sa-i mai iau niste pantofi la Sophie, muraturi de la un maga care e mai departe dar au muraturi pe gustul nostru, sa vad daca gasesc ceva vopsea de oua ,nu cred sa gasesc
ca aici nu vopsesc oua da-mi pun speranta in polonezi. Sa vedeti cum o sa vopsesc oua cu carioca de Paste 
Sper sa ma tina puterile ca asta ne ia cateva ore bune de mers pe jos.
Ah sa ma laud cum m-a complimentat sotul acum 2 saptamani cand iar aveam in program plimbari lungi dar eu eram epuizata si si-a sarit cu gura pe mine ca singurul drum pe care-l fac e catre patul din dormitor. Si acum sa incerc sa-l citez: "daca merg cu tine pe strada asa cum arati acum si ne intalnim cu din aia care strang fonduri pt africani ii pun sa se uite la tine si sa-mi spuna cine arata mai rau si cine are mai multa nevoie de banii aia, tu sau africanii pt care strang fonduri" Cool, nu-i asa?
Si n-am mers in oras, am zacut un pat vreo 2 ore si pe urma am mers la bazin 
Timi07 spune:
Luna
multumesc frumos. E tare frustrant ca de ex Amazon UK nu trimite in Irlanda, la ei am gasit ceva pantofii de la UMI care mi-s dragi si pe care i-am si comandat.
Cand ma uit la voi la Clarks cate modele sunt imi vine sa-i iau la bataie pe astia ca aduc doar cateva modele si deobicei imposibil de ROOOOOZ.
Ma bucur ca Lisy e mai bine, acuma ai si tu grija de tine, fa nanica sa-ti reancarci bateriile pt weekendul superb pe care vi-l doresc!
Luna1 spune:
Timi pai daca vezi ceva ce-ti place iti dau adresa mea pe pm si poti sa-i comanzi si sa trimita la adresa mea apoi ti-i pun eu la posta.
Ce frumos povestesti tu de Soph. Astept vezti calde despre noul membru al familiei.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oaana spune:
Fetelor ce stiti de bronho-vaxom?Mi l-a recomandat pediatra pentru ambii copii,ca Aaron iar are rosu in gat si Iosua amigdalitele inflamate.
cafera spune:
Nico, multam de reteta.
Va pupic pe toate si sper sa apuc si eu sa va povestesc despre fete.