Strumfi de iul-aug 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Fetelor ce stiti de bronho-vaxom?Mi l-a recomandat pediatra pentru ambii copii,ca Aaron iar are rosu in gat si Iosua amigdalitele inflamate.

eu ii dau lui David broncho-vaxom, suntem la a treia cura, am inceput anul trecut in primavara, i-am dat trei luni cate 10 zile, apoi in toamna si acum de o saptamana am inceput din nou.
tratamentul este de durata, a mai racit dar nu a mai facut complicatii. David nu a avut probleme cu gatul dar racea foarte usor si imediat facea bronsita si pneumonie, asta s-a intamplat de cand l-am dus la gradinita
Marei inca nu i-am dat, poate o sa-i dau primavara viitoare, sa o pregatesc pentru gradinita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna dimineata! Va ofer din toata inima o .
Am avut o noapte grea... cu plans din doua in doua ore pt ca ii iese un canin (nu a spart inca gingia). Acum doarme. Sper sa mai doarma vreo ora sa se odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaaaa............

timi, ce putin mai ai!!!!!!!!!
oaana, cand andrei a avut rosu in gat, dr mi-a recomandat sa-i dau cateva picaturi de albastru de metilen(sau metil??) intr-o lingurita de miere sau dulceatza! dezinfecteaza fff bine. sanatate multa!

deocamdata n-am nik de zis, doar sa va doresc o zi frumoasa!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Slaba activitate pe aici.
Nici eu nu am nimic de spus dar va invit la pozici cu pitici.
Pustimea nu a mai facut prosti. Mai nou se trezesc la ora 6.30.
Am uita sa ma laud ca a mai crescut Andra putin. Acum are si ea 85 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lucia multumesc de cafea. Si noi ne chinuim cu caninii de sus.

Mergi la inceput

nico, foarte frumoase pozele cu pitici!!!iar tuesti ravisanta.......zici ca esti sora lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

neatza!
am intrat in viteza sa va salut
frumosi piticii plimbaretzi....
vad ca e moda mucilor, si pe mine tocmai m-a sunat bona sa-mi zica de niste izvoare proaspete pe la nasul ioanei;nici nu ma mira, frat-su trage de nas si behaie de o saptamana.
trag nadejde ca ne-o scapa influcidu' si de data asta, ca am mai avut o tentativa acum vreo trei saptamani si a fost ok.
tot harnicoase sunteti, numa' prin bucatarie stati si faceti bunatati;mai bucataresc si eu, ultima realizare o cratita cu sarmale de post(am adus chiar si la serviciu) si mai intentionez sa prestez niste papanashi ca m-ati innebunit cu ei;
in rest suntem ok, ioana este pe zi ce trece mai nazdravana si mai vorbareata, ii lipseau v si r din vorbire, mai nou ii mai iese cate un v, gaca lola e vaca uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nico,ai niste copii grozvi iar tu esti tare fina.

eu am terminat cura cu bronho-vaxom,nu stiu daca e coincidenta sau chiar si-a facut efectul,lui fii-miu ii merge tare bine de cand am terminat tratamentul.l-am facut exact cum a scris ioanaiub..a mai avut niste muci,dar doar atat,probabil ca mai ia un alta dar nu mai face chestii grave,gen febra de 40.

zi buna.

Mergi la inceput

voi stiti de site-ul ala colegi.ro???? sper sa nu se considere reclama.......eu mi-am regasit colegi de scoala generala...........siper tare internetu asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

...ati terminat cu mucisorii??? Ca noi nu vrem sa luam!!!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput