Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Fetelor ce stiti de bronho-vaxom?Mi l-a recomandat pediatra pentru ambii copii,ca Aaron iar are rosu in gat si Iosua amigdalitele inflamate. |
eu ii dau lui David broncho-vaxom, suntem la a treia cura, am inceput anul trecut in primavara, i-am dat trei luni cate 10 zile, apoi in toamna si acum de o saptamana am inceput din nou.
tratamentul este de durata, a mai racit dar nu a mai facut complicatii. David nu a avut probleme cu gatul dar racea foarte usor si imediat facea bronsita si pneumonie, asta s-a intamplat de cand l-am dus la gradinita
Marei inca nu i-am dat, poate o sa-i dau primavara viitoare, sa o pregatesc pentru gradinita
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
LuciaZ spune:
Buna dimineata! Va ofer din toata inima o
.
Am avut o noapte grea... cu plans din doua in doua ore pt ca ii iese un canin (nu a spart inca gingia). Acum doarme. Sper sa mai doarma vreo ora sa se odihneasca.
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaaa............
timi, ce putin mai ai!!!!!!!!! 

oaana, cand andrei a avut rosu in gat, dr mi-a recomandat sa-i dau cateva picaturi de albastru de metilen(sau metil??) intr-o lingurita de miere sau dulceatza! dezinfecteaza fff bine. sanatate multa!
deocamdata n-am nik de zis, doar sa va doresc o zi frumoasa!!!!
"mai avem nevoie si de iarba......"
nma spune:
Slaba activitate pe aici.
Nici eu nu am nimic de spus dar va invit la pozici cu pitici.
Pustimea nu a mai facut prosti. Mai nou se trezesc la ora 6.30.
Am uita sa ma laud ca a mai crescut Andra putin. Acum are si ea 85 cm.
mychydutza spune:
nico, foarte frumoase pozele cu pitici!!!![]()
iar tuesti ravisanta.......zici ca esti sora lor.![]()
![]()
![]()
cris_m spune:
neatza!
am intrat in viteza sa va salut
frumosi piticii plimbaretzi....
vad ca e moda mucilor, si pe mine tocmai m-a sunat bona sa-mi zica de niste izvoare proaspete pe la nasul ioanei;nici nu ma mira, frat-su trage de nas si behaie de o saptamana.
trag nadejde ca ne-o scapa influcidu' si de data asta, ca am mai avut o tentativa acum vreo trei saptamani si a fost ok.
tot harnicoase sunteti, numa' prin bucatarie stati si faceti bunatati;mai bucataresc si eu, ultima realizare o cratita cu sarmale de post(am adus chiar si la serviciu) si mai intentionez sa prestez niste papanashi ca m-ati innebunit cu ei;
in rest suntem ok, ioana este pe zi ce trece mai nazdravana si mai vorbareata, ii lipseau v si r din vorbire, mai nou ii mai iese cate un v, gaca lola e vaca uneori.
musso17 spune:
neatza
nico,ai niste copii grozvi iar tu esti tare fina.
eu am terminat cura cu bronho-vaxom,nu stiu daca e coincidenta sau chiar si-a facut efectul,lui fii-miu ii merge tare bine de cand am terminat tratamentul.l-am facut exact cum a scris ioanaiub..a mai avut niste muci,dar doar atat,probabil ca mai ia un alta dar nu mai face chestii grave,gen febra de 40.
zi buna.
mychydutza spune:
voi stiti de site-ul ala colegi.ro???? sper sa nu se considere reclama.......eu mi-am regasit colegi de scoala generala...........siper tare internetu asta!!!!
oanamada spune:
...ati terminat cu mucisorii??? Ca noi nu vrem sa luam!!!
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."