Strumfi de iul-aug 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oaana,asa e,eu sunt tare multumita,la noi nu trecea o luna fara ceva,acum slava Domnului au trecut 4...si eu citesc de emma,tare ma doare sufletul,cateodata viata e cruda,te loveste unde te doare cel mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oanamada, mersic! Eu lucrez la tipografie si am facut calendare cu laur si copilashii sora-mii anual Sotul anyei, care e super pre-press-ist mi-a lucrat documentul dar ideea e super! Aia cu incercuitul e tare!
Sarumana de idei, fetitzele, georgi

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, Oaana, Musso, multumesc.
Oanamada, asa face si Saby la tobogan, ba chiar se trezeste noaptea si jeleste: "tobogan, Saby".

Noi am inceput de aseara antibioticul. A fost rau de tot, n-am mai vazut asa viroza, in maxim 10 minute de la copilul vioi si normal pe care il aveam se transforma intr-un copil urlator, cu febra aproape de 40, cu perioade vegetative din cauza epuizarii, care refuza violent orice apropiere de gurita, nasuc sau fundulet, deci n-am nici o sansa sa-i dau antitermice.
Aseara am reusit sa-i dau in somn panadolul, sa se linga ea pe buzite, dar azi-noapte deja invatase si nu m-a mai lasat. Aseara a venit mama cu o fosta colega, medic pediatru, a consultat-o si a stat cu noi pana i-a mai scazut febra, i-am facut impachetari, am reusit sa-i dau si antibioticul pentru ca in perioadele fara febra este cooperanta.
Azi-noapte a dormit aproape in picioare, la mine in brate, sau in pat intre noi foindu-se continuu, n-am inchis nici un ochi pentru ca am stat cu mana pe ea sa prind momentul cand incepe sa-i creasca temperatura si sa-i dau repede antitermicul, ca sa nu apuce sa-l refuze.
Ideea este ca sper sa o scoatem la capat desi nu vad nici o imbunatatire, dar pana diseara trebuie sa reactioneze antibioticul. Eu sunt mult sub limita puterilor, m-a intors viroza si nu stiu pe ce lume sunt, daca nu prind 1-2 ore de somn ma va matura cineva de pe jos. Sotul se implica mult dar si el este racit si daca Saby nu este stabila nu se descurca singur.
Chiar ma gandeam la Cafera cum a dormit ea cu fetita pe piept, asa eram si eu, doar ca Saby imi mai dadea picioare in burta si sora-sa raspundea.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Doamne, carla, multa sanatate sa va faceti toti bine repede!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

ziua buna, mamici si strumfei!
in primul rand vreau sa va urez multa, multa sanatate, ca vad ca umbla virozele pe aici ca la ele acasa. o incurajare speciala pentru carla...ma mir ca mai poti! oricum ii doresc multa sanatate sabinei si voua asemeni, ca am inteles ca toti sunteti bolnavi. sper sa va treaca cat mai repede. si cum cred ca chiar tu ai spus...antibioticul nu e cel mai rau lucru.
ma bucur sa aud ca ti-ai mai revenit oana si-i doresc sanatate multa lui Aaron, sa nu fie decat mucisorii astia si febra sa-i treaca repede.
la noi starea e destul de buna. mi s-a parut ca azi e firbintel, dar i-am pus termometrul sub brat dupa ce l-am adormit si arata 36,2. sper ca s-a luat bine. nasul nu-i curge prea tare; doar ca se trezeste cu el cam infundat, dimineata. ieri am fost pe afara si am stat vreo 3 ore. era asa cald si frumos...l-am lasat fara caciula si cu un hanorac pe el. la umbra termometrul meu arata 18 grade...cred ca la soare erau vreo 20. azi e cam innourat si mai rece ca ieri.
vreau sa va multumesc pentru sfaturile si incurajarile legate de greselile pe care le-am facut - nico, ioana, oana. chiar imi prind bine si ce mi-ai zis tu, oana legat de scaunul de masina chiar am sa pun in aplicare.
sper ca de la vara, cand il dau la cresa sa mai rezolv si celelale probleme...acolo nu se va utia la tv, va manca cu ceilalti copii, fiid vara vom sta mai mult pe afara si sper sa renuntam la proastele obiceiuri.
vio eu tare greu ma descurc in a alege cadouri deosebite si acum chiar n-am nici o idee pt sora ta. oricum felicitari pentru ocazia importanta ce o sarbatoresc.
alte noutati nu am, deci va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sunt pe fuga, am citit putin din urma..
CarlaV, sanatate multa, si voua si lui Saby
Spune-ne maine cum mai e...sper sa fiti mai bine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

of of,citind de saby rememorez cele intamplate ultima data cand mihnea a facut febra,la noi ma rau a fost ca eu eram singura si la un moment dat am clacat,mai bine zis m-am blocat...este teribil sa-ti vezi copilul leguma si sa nu mai stii ce sa faci..si eu am dormit cu mana pe el,vorba vine am dormit,oricum doua ore dupa ce-i administram antitermicul nu inchideam ochii caci mi-era sa nu adorm.sanatate si putere iti doresc.

zi buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

of of,citind de saby rememorez cele intamplate ultima data cand mihnea a facut febra,la noi ma rau a fost ca eu eram singura si la un moment dat am clacat,mai bine zis m-am blocat...este teribil sa-ti vezi copilul leguma si sa nu mai stii ce sa faci..si eu am dormit cu mana pe el,vorba vine am dormit,oricum doua ore dupa ce-i administram antitermicul nu inchideam ochii caci mi-era sa nu adorm.sanatate si putere iti doresc.

zi buna

georgiana,mamica de mihnea

Multumesc mult, eu m-am blocat in momentul in care mi-a refuzat violent antitermicul oral si orice altceva de bagat in gurita/fundulet. Oricum scade foarte greu temperatura, cam intr-o ora si jumatate, cu doza maxima de antitermic si cu sosete cu otet, apoi dupa 3 ore iar ajunge la 39.5.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Vio, Sunflower, Monicabo, multumesc, n-a fost niciodata atat de rau si atat de brusc, si a venit dupa o saptamana de nesomn si stress pentru mine. Cand ma gandeam ca tot e bine ca suntem sanatosi, desi pe minus cu banii si fara variante in multe directii, acum ne-a lovit asta pe toti. Macar eu nu am facut febra, normal, doar sunt cu imunitatea la pamant .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou, hellou!!!!
carla, da' ce ati facut mama de au dat toate bolile peste voi??????sanatate multa va doresc la toti
sunflower, aceiasi problema am avut-o si eu cu andrei, care nu vroia sa stea deloc in scaunul de masina.l-am lasat singur in spate, in scaunel, si surprinzator a fost foarte cooperant!!!!ma rog, dupa ce a "protestat" vehement, in felul lui. acu nu mai am probleme. n0am fost, ce e drept, pe distante mari.........
violeta, eu nu m-as gandi neaparat la un cadou "material". poate sa-i ofere ceva care "sa ramana" si care sa nu fie neaparat un obiect.....poate sa-i aduca o ....iepurica!!!! sau sa se faca ea......imi umbla mintea la prostii, nu????????ma gandesc, si daca imi coace mintea ceva iti zic........
sanatate multa strumfilor bolnaviori. sunt atat de multi ca nici nu mai stiu sa0i nominalizez......
andicu, felicitari pt noptile dormite. sa-i tina DD naravu
eu va poo si va mai stresez maine de la servici........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput