Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Neatza la toata lumea!
Slaba mishkare, vaz...
Hai sa va intreb si io ceva, care are o idee desteapta, ca io parca-s batuta-n kap. Zilele astea sora mea geamana implineste 10 ani de cand s-a maritat si ar vrea sa ii faca un cadou inspirat sotului ei. I-a dat deja o rama foto digitala cu momente frumoase de sf valentin si acum nu stie ce vrea, dar ar vrea ceva care sa ramana...any ideas?
si
fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Pai Violeta,ceva care sa ramana ar fi un bebelus
Ce zici?
Carla,sanatate multa,si la noi e jale cu Aaron,are muci pana la brau cu febra,insa nu-i mai dau antibiotic ,ci luam ca si ultima alternativa broncho-vaxom.Citii Georgi ca si tu i-ai dat.Si intrezaresc o schimbare.Insa,cand citesc la umanitare despre Emma,nu mai vreau sa ma plang de nimic in privinta copiilor
.
Cristina,din proprie experienta,iti spun ca nu va sta Denis pe scaun auto,decat atunci cand va intelege el.Sa nu-l fortezi in nici un fel,ca nu ajungeti la nici un rezultat,cum nici noi n-am ajuns.Noi am patit asa cu Iosua care avea aceeasi varsta cu Denis cand ne-am luat masina.Nu a vrut sa stea absolut deloc,urla tot drumul,asa ca l-am mai lasat un pic si i-am luat inaltator.Acolo a stat,bine primele zile nu i-am pus centura...incet incet s-a obisnuit si a acceptat centura.In schimb Aaron sta in scaun pentru ca l-am pus de la 5 zile in scoica auto.
Alina,o sa pun pe lista mea de rugaciune faptul ca iti doresti un bebe,poate poate
Andicu,felicitari pentru noptile dormite.Sa fie tot mai multe.
Fetelor si ce cautati pe pagina doi???
violetan spune:
Oaana, mai gandeste-te, ca sora-mea are 3 deja si nu credem ca ar fi chiar nimerit...![]()
Ce pagina 2? Nu e 13?
poze Laurash
CarlaV spune:
Oaana, multa sanatate si voua, tu cum te mai simti?
La noi doctorita nu recomanda cu usurinta antibioticul, dimpotriva, dar este a 10-a zi de muci verzi si prima cu febra foarte mare, deci este o suprainfectie. Eu mai astept pana maine sa vad cum reactioneaza la noul remediu.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Vio, imi pare rau, nu-mi vine nimic in minte, stiu ca tu esti tare la asa ceva.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla, oaana, am uitat sa va zic multa sanatate! si sa va 
Georgi, 
poze Laurash
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Neatza la toata lumea! Slaba mishkare, vaz... Hai sa va intreb si io ceva, care are o idee desteapta, ca io parca-s batuta-n kap. Zilele astea sora mea geamana implineste 10 ani de cand s-a maritat si ar vrea sa ii faca un cadou inspirat sotului ei. I-a dat deja o rama foto digitala cu momente frumoase de sf valentin si acum nu stie ce vrea, dar ar vrea ceva care sa ramana...any ideas? si fetele!Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Hello fetele!!!!!!
SANATATE TUTUROR CELOR CARE SUNT BOLNAVIORI!!!
Vio hai sa-ti raspund tie: sora ta ii poate face un calendar personalizat cu pozele lor (de cand s-au cunoscut, de la nunta, de la evenimente importante etc)...cu data cand s-au cunoscut incercuita, cu data cand s-au casatorit incercuita, cu zilele lor de nastere etc...ce vrea ea sa mai puna...eu mi-am facut singura machetarea in Corel (dar asta nu inseamna ca la Tipografie nu i-o poate face) si le-am tipar la o tipografie digitala (unde iti tipareste si un singur exemplar). O varianta mai putin costisitoare, dar nu la fel de spectaculoasa este sa le scoata la imprimanta color buna si sa se duca la un centru unde sa-i puna spirala. Eu am facut 7 bucati pentru cei din familie, de Craciun, cu pozele Catincai...au avut un succes nebun! Daca vrei iti trimit unul din ele sa vezi cum arata!
Asaaaaa....acum: sa stiti ca nu am disparut pentru ca ne era frica sa nu luam viroza de la voi

. Pur si simplu m-a innebunit...este atat de disperata sa se dea pe tobogan ca a ajuns sa se suie singura, sa se dea singura, fara frica...pe orice fel de tobogan...
..iar eu mor de frica cand o vad cocotata acolo (bine, ma mai sui si eu dupa ea!) Asa ca...sta mai mult pe afara, eu fac mancare seara - pana noaptea....In alta ordine de idei..sunt putin deprimata si nu prea am avut ce sa va scriu...trecem printr-o perioada de criza si nu suntem nici eu nici sotul intr-o forma foarte buna de comunicare (desi incercam
Va pupic
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oaana spune:
Violeta,pai asta n-am stiut ,ca are 3.Poate imi vine noaptea asta vreo idee
...ceva in care sa fie inclusi si copiii,eu stiu,o minge de footbal cu toti pe ea
Si nu facusem referire la pagina doi a capitolului ci a topicului.![]()
Carla,e cam mult timp cu mucisori verzi,sa nu faca alte complicatii.Sanatate multa.Eu stiu cum e
oaana spune:
Carla,multumesc de intrebare.Dupa injectii m-am ridicat din pat,acum sunt mai bine,doar glasul mai tradeaza un pic de laringita.
musso17 spune:
buna seara.
vio,eu te pup inmiit.
...oauuu ai soara geamana!!!ce tare.eu i-as face cadou un ceas gravat sau un stilou tot gravat...de ex la barbatemiu care e mai practic nu stiu daca ar merge stilou,poate un montblanc,apropo fii-miu s-a jucat cu el si l-am cautat o zi intreaga ca-i tuna si fulgera ca de ce trebuie sa puna mihnea mana pe orice
..revenind,as mai merge pe o colectie de filme sau carti,ce ii face placere,ceva mai ieftin ar fi un tricou inscriptionat.
carla,sanatate,sper sa nu ajngeti la antibiotic.cam pacatos virusul asta de circula,am cativa din familie afectati puternic.