Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Heeeiii, Luana bebe scumpic, ne-ai facut fericite pe toate, sunt sigura, dar mai ales pe mami! Doamne ce zambet fericit si linistit ai (as spune chiar si putin ... smecheros!) Mi-au dat lacrimile! Monica, multumim mult! Pupici! Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela mami de Eric Christian (02.03.05) |
Multumim!
Io am o banuiala ca stie ea ca vin baieti frumosi azi, si ii intampina cu zambetul pe buze. Deci tremur de emotie si de fericire.
Asa ati simtit si voi cand am nascut eu?
Sau mi-au luat-o hormoneii la zburdat cu CM asta?
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ilinca_M. spune:
HAI CU MAJORETELE PENTRU INAPREDA!
Acum mi-a trimis sms ca intra in cezariana si ca-i este foarte frica; da' o sustinem noi si-o sa simta, nu? A zis ca abia asteapta ziua de maine sa intra sa ne povesteasca.
35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
aris26 spune:
ilinca felicitari si tie pentru mareata realizare cizmele mov
kitty - esti matusha deja???
fetelor, eu nu pricep, mititica astepta un baietel si pana la urma a fost fata???
39+
poze
AMR 2 de zile
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADA1974 Buna fetelor. In primul rand va multumesc de sustinere si felicitari. Noi suntem acasa de sambata, inca in perioada de refacere (cel putin eu - care mi se pare mai grea decat prima data). Am pus o poza la ghiocei, dar sper sa mai adaug cateva zilele acestea. Chiar daca sunt la al doilea bb am nevoie de ajutor: imi puteti trimite pe PM, lista cu alimentele de evitat pt colici? Nu mai stiu pe unde am salvat-o, si nici unde sa o gasesc, si se pare ca b-lina mea are ori colici, ori gaze, oricum o deranjeaza rau burtica, si se calmeaza doar daca o tin in brate, lipita de burtica mea. Tot din cauza asta cred ca nu prea doarme bine, si cauta mereu titi - i-am dat, dar parca prea des vrea (suge putin, adoarme, o pun in patut doarme 10-15 min, apoi cauta titi si incepe sa planga). Tin pumnii si pt vitoarele mamici, sa aveti nasteri usoare, refaceri rapide si bbi sanatosi. Nu cred ca o sa intru prea des, cel putin pana nu ne revenim mai bine si nu ne facem un program mai fix, de aceea va rog sa imi trimiteti sfaturile pe PM. la toate. ada 38s+1z Maria- Sophia si Ana-Gabriela 4 ani +. AMR 1/2 zile (18 martie = 38s+2z) |
Bun venit acasa!
Eu am scris lista dar nu mai stiu unde, daca are idee cineva sa o punem pe Blog. Daca nu refac eu.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ayla21 spune:
Olishka, Ilinca multumim!
Tre sa fie inceputul, doar, radem noi si cu gurita pana la urechi.
Merge greu si la voi forumul sau s-a emotionat numai la mine?
Madalina, am vazut si Maria i-a pus poze Casiei.
La pagina de ajutor gasiti cate linkuri cu url, dati click si decorati cum va place. La Luana, tati a pus cu frame in imikimi. Pe pagina Almei e doar un chatbox, nu intentionez sa pun poze.
Intrebare: la gemeni fac o singura pagina pt amandoi, sau vreti separat? La mine fiind un copilas unde pun poze cu Luana si un ingeras unde nu pun nimic, am facut doua. Daca vrei pagina separat facem, dar ne-am gandit ca in general se fac poze impreuna si e complicat la mami sa puna in doua parti. Cum vreti voi.
denisamada spune:
citat din mesajul lui shasa Fetelor am primit mesaj de la DORANA "AM NASCUT LA 02:30, NATURAL - 3,2 KG, 48 CM, APGAR 9. A FOST GREU DESI TOATA LUMEA SPUNE CA A MERS REPEDE SI BINE (MEMBRANE RUPTE LA 20:30), ATATA DOAR CA EU NU ERAM PREGATITA PSIHIC PT. NASTERE VAGINALA. NUMELE FETEI ESTE IULIA ALEXANDRA SI ESTE SUPERBA" |
FELICITARI DORANA!!!!
Bine ai venit, Iulia Alexandra!
Am facut si eu ceva la paginutza! Tre sa mai completam cu poze..., cand o veni bebelina! Multumim mult Ayla!
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
olishka spune:
Inapreda tinem pumnii stransi sa fie totul bine!!!
ADA bine ai revenit. Ai PM
Aris mi-a placut opera ta de arta Sa stii ca eu ma chinui cu modemu de la Vodafone in fiecare zi . Tu nici o contractie nimic? Nu vrei sa nasti in grup cu fetele ?
SimonaMami ai si tu dreptate cu cadoul , dar mie imi si place sa fac surprize. Doar ca acum sunt in pana de idei
Ilinca te asteptam cu vesti bune de la control. Imi place tema camerei. Iar patutul e atat de frumoooos.
Olga 35+ David
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui inapreda Azi nasc. Sint deja internata la clinica. Sper sa mi faca ceza. Citesc din urma si revin. Gina 37+ HAPPY!!!!! bebe Ian Alexandru |
HAI GINA!!!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!