Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)
Raspunsuri - Pagina 8
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MITITICA82 BUNA FETELOR, am ajuns si noi sambata acasa, suntem bine, fetita papa f bine si doarme e cumintica deocamdata, sa vedem pe viitor; eu ma simt f bine, ca si cum nu am nascut cu exceptia sanilor, am f mult lapte, sanii sunt pietroi si tb goliti mereu, pana trece furia laptelui la 04.00 s-a nascut Maria Teodora...desi noi stiam ca va veni pe lume un Cristian Andrei, CU 2900 G. APGAR 6, 47 CM |
Bun venit acasa!
Ai grija cu sanii, mulge si pastreaza la congelator, sunt recipiente speciale (cutiute sau pungulite), in timp se va regla, ori bebe suge mai mult, si goleste sanul, ori scade productia si sanii vor produce cat suge bebe. Eu si acum am mai mult decat suge ea, dar mulg si pastez daca trebuie sa plec sa aiba asigurata masa.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
aris26 spune:
fetelooooor ce de emotzii astazi....tocmai azi cand dobitocii de la romtelecom ii fac probleme cu netul. ma conectez cu un modem mobil de la voafone care de abia se mishca
e cazul sa bagam agitatele in actiune
CHATONEL
INA
ADEE
DORANA FELICITARI
MITITICA FELICITARI, BINE ATI VENIT ACASA
FELICITARI SOR3LLA
vai ce mesaj monstruos am scris
39+
poze
AMR 2 de zile
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui sor3lla in 18.03.09 a venit pe lume bebe ANTONIO GABRIEL 3000 gr, 51 cm, apgar 9/10 natural cu epidurala |
Felicitari Sor3lla!
Bun venit Antonio-Gabriel!
_
You grew in my heart
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui olishka Cam liniste pe-aici. Se pare ca ati plecat cu toate la livrat ghiocei. Va mai scot un rand de majorete: Asteptam vesti!!! Cele care ati mai ramas pe-aici, poate ma ajutati cu o idee de cadou sau o surpriza pt al meu sot. Pe 30 mart facem 2 ani. Anul trecut mi-a facut el surpriza tare frumoasa si anul acesta ma gandeam sa-i fac si eu una. Deocamdata nu-mi vine nimic in cap...... Olga 35+ David |
Neah... nu plecam nicaieri! Aici stam! Ma simt ca un tatic pe holurile spitalului, asteptand sa-mi nasca sotia! (hmm... sotiile ar fi mai bine zis, la cate majorete am aruncat la munca numai azi!)
Olga pui, dar tu ii faci cele mai minunate 2 cadouri in acest an:
1. pe David, bebelus minunat
2. faptul ca dupa ce ai sa treci prin chinurile nasterii, ai sa-l mai lasi inca in viata (pe sotul tau) si n-ai sa-l strangi de gat cu manutele tale, pentru chinurile pe care le vei suporta!
Am uitat sa va zic. Pe Eric l-am nascut fix azi (ca si varsta a sarcinii). Deja Victor/Clara este mai in varsta intra-uterin decat Eric
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
Ilinca_M. spune:
E, Ayla, ai vazut ca zambeste? Si in majoritatea pozelor se vede clar ca e atenta, ca urmareste ce se intampla...
Si pe mine ma apuca rau emotiile cand vad cum va apucati de nascut in grup...chatonel, inapreda, tinem pumnii...Si io la 17.30 ma duc la control.
Am montat patutzu' si acum am alte dileme:
1) io cum pun aparatorile alea daca patutzul e in trei parti plin?!
2)la fel, caruselul ala (l-am primit de la iubitii mei elevi, deci as vrea sa vada in poze ca-l folosim;)) cam unde il fixez?...N-as vrea sa-i stea ca sabia lui Damocles deasupra capului!!
Cand aveti timp uitati-va in albumul de la semnatura la albumul cu camera, poate-mi dati ceva sugestii.
35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui inapreda Azi nasc. Sint deja internata la clinica. Sper sa mi faca ceza. Citesc din urma si revin. |
Hai Ina!!!
_
You grew in my heart
ADA1974 spune:
Buna fetelor.
In primul rand va multumesc de sustinere si felicitari.
Noi suntem acasa de sambata, inca in perioada de refacere (cel putin eu - care mi se pare mai grea decat prima data).
Am pus o poza la ghiocei, dar sper sa mai adaug cateva zilele acestea.
Chiar daca sunt la al doilea bb am nevoie de ajutor: imi puteti trimite pe PM, lista cu alimentele de evitat pt colici? Nu mai stiu pe unde am salvat-o, si nici unde sa o gasesc, si se pare ca b-lina mea are ori colici, ori gaze, oricum o deranjeaza rau burtica, si se calmeaza doar daca o tin in brate, lipita de burtica mea. Tot din cauza asta cred ca nu prea doarme bine, si cauta mereu titi - i-am dat, dar parca prea des vrea (suge putin, adoarme, o pun in patut doarme 10-15 min, apoi cauta titi si incepe sa planga).
Tin pumnii si pt vitoarele mamici, sa aveti nasteri usoare, refaceri rapide si bbi sanatosi.
Nu cred ca o sa intru prea des, cel putin pana nu ne revenim mai bine si nu ne facem un program mai fix, de aceea va rog sa imi trimiteti sfaturile pe PM.
la toate.
ada 38s+1z Maria- Sophia si Ana-Gabriela 4 ani +.
AMR 1/2 zile (18 martie = 38s+2z)
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Pai sa nu crezi ca vreau sa-l scot acum. Da nici pana la 40 sapt nu mai am rabdare. Vreau sa vina repede si sa fie si bine Olga 35+ David |
Stai puiule la rand, tre sa iei bon de ordine? Nu vezi ce aglomerat e azi?
Ce-aevti tufetelor azi, asa inceput de saptamana Pana acum va dadeati prioritate si acum extenuati saracuta barza.
_
You grew in my heart
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel Moasa a facut un tuseu vaginal si mi-a zis ca asta e inceputul travaliului. Si-ntradevar, acum ma taie pe la spinare si ma doare burta, e exact durere ca la ciclu, dar durere zdravana, nu gluma (io nu prea am dureri la ciclu de obicei). A monitorizat ceva timp, BB dormea (ca de-asta m-am speriat mai rau, io am incercat sa vad ce face Dragoana inainte de a pleca la clinica si Dragoana mea nu raspundea de loc la nici un fel de stimuli, creca sforaia ), dupa care ne-a trimis acasa sa dormim, ca deseara cica e de revenit. |
Wow! Cred ca e de scos niste majorete!
HAI CHATONEL!
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou