Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Chatonel,

iti tin pumnii, sigur nu mai este mult pana pleci la spital hotarata sa nasti! vad ca aplici aia cu expiratul lung, BRAVO, BRAVO! Sa nu uiti sa faci asa si la spital, la dureriole de dupa dilataie 5, sigur iti vor injumatati durerea. Si sus pe masa, ti-am mai zis, screamat ca impotraiva constipateti, NU impins aer in plamani ca la impuns mobila. Puuuup mult!

Oli, si eu am DPN pe 29 aprilie dar as vrea pe 18 aprilie sa nasc, asa e una din cele mai bune prietene ale mele.

O saptamana "fructuoasa in realizari"!

32+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Chatonel, lasa-le sa-si faca treaba de agitate, ca daca obosesc, le inlocuim noi cu alte ! TU si Dragoana sa fiti sanatoase!
Cum te simti? Iti tinem pumnii stransi intr-un suflet aici, si asteptam vesti!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Simona, am contractii dureroase complet neregulate sint la 5, 7, 15 minute.Expir lung la fiecare durere si se pare ca merge ce m-au invatat la cursuri... durerea e mai putin violenta; sper sa reusesc sa ma tin tare si sa nu fac epidurala. Bine ca am gasit numaratorul asta de contractii, nu mai stau sa le scriu pe foaie :)
Va mai pun o data linkul, ca e bun :) http://www.contractionmaster.com/

Am avut o surpriza neplacuta la clinica, anestezistul mi-a pierdut dosarul, se pare (v-am zis ca e romanas de-al nost'?). Bine ca ultimele analize sint in posesia mea, altfel trebuiau facute de urgenta!!

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose

Off Chatonel, si in Franta si tot de romani care lucreaza romaneste dai?!? Curaj draga mea! Tinem pumnii stransi!

mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Azi nasc.
Sint deja internata la clinica.
Sper sa mi faca ceza.
Citesc din urma si revin.

Gina 37+
HAPPY!!!!!

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

HAI GINA!!!

Curaj mult si nastere usoara! Mai ai putin pana il tii pe bebe Ian in brate!

mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Chatonel,

iti tin pumnii, sigur nu mai este mult pana pleci la spital hotarata sa nasti! vad ca aplici aia cu expiratul lung, BRAVO, BRAVO! Sa nu uiti sa faci asa si la spital, la dureriole de dupa dilataie 5, sigur iti vor injumatati durerea. Si sus pe masa, ti-am mai zis, screamat ca impotraiva constipateti, NU impins aer in plamani ca la impuns mobila. Puuuup mult!

Oli, si eu am DPN pe 29 aprilie dar as vrea pe 18 aprilie sa nasc, asa e una din cele mai bune prietene ale mele.

O saptamana "fructuoasa in realizari"!

32+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Anca si eu am DPN pe 26 apr, iar una dintre cele mai bune prietene e nascuta pe 16 apr Acum se mai pune problema sa nu nastem in ziua de Pasti, ca parca vad ca nu ne baga nimeni in seama.
Tu nu cumva ai uitat sa-ti schimbi semnaturica?

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel
Agitate as scoate si io da nu le gasesc repede in lista si e agitata destul asta mica...
Tinem pumnii, nastere usoara si tine-ne la curent
Pupicim, toata familia de mitze de la Iasi, familia de mitze de Frantzia

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Azi nasc.
Sint deja internata la clinica.

Gina Nastere usoara,tine-ne la curent.
Hai Gina!!![majoreta]

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sun atat de agitata de tremur deja, sa ma linistesc si revin sa citesc din urma cine ce face, ca vad ca ati inceput in forta saptamana. Sunt emotionata de nu mai pot, pt voi. Gicelica nu dadea nici un semn, la tel nu raspundea in final am vorbit cu ea si e ok. Joanna, la raport!!! ca am o presimtire ca naste una din voi azi.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si va rog mult uitati-va la pagina Luanei (pagina ei personala nu din cea comuna) ca am pus ceva draguuuuut!!!!
La pagina ei din cea comuna o auziti gangurind. La pagina ei nu pot pune ca se suprapune cu melodia.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cam liniste pe-aici. Se pare ca ati plecat cu toate la livrat ghiocei. Va mai scot un rand de majorete:

Asteptam vesti!!!

Cele care ati mai ramas pe-aici, poate ma ajutati cu o idee de cadou sau o surpriza pt al meu sot. Pe 30 mart facem 2 ani. Anul trecut mi-a facut el surpriza tare frumoasa si anul acesta ma gandeam sa-i fac si eu una. Deocamdata nu-mi vine nimic in cap......

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Si va rog mult uitati-va la pagina Luanei (pagina ei personala nu din cea comuna) ca am pus ceva draguuuuut!!!!
La pagina ei din cea comuna o auziti gangurind. La pagina ei nu pot pune ca se suprapune cu melodia.

_
You grew in my heart

Heeeiii, Luana bebe scumpic, ne-ai facut fericite pe toate, sunt sigura, dar mai ales pe mami! Doamne ce zambet fericit si linistit ai (as spune chiar si putin ... smecheros!) Mi-au dat lacrimile!
Monica, multumim mult!
Pupici!

mami de

Mergi la inceput