Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)
Raspunsuri - Pagina 6
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
Dorana, felicitari pentru BB Iulia!! Sa fie mincacioasa si neplingacioasa, ca frumoasa zici ca e deja Ayla, alina, SimonaMami, fetele merci pt agitate! Sa le mai dati si pauze, c-or obosi pina nasc Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 4 Toulouse, la ville rose |
Chatonel, lasa-le sa-si faca treaba de agitate, ca daca obosesc, le inlocuim noi cu alte ! TU si Dragoana sa fiti sanatoase!
Cum te simti? Iti tinem pumnii stransi intr-un suflet aici, si asteptam vesti!
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 E normal sa stai linistita cu sangerare? Doamne ajuta sa nasti usor si repede! _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
e ok sa astept atita timp cit nu e singe proaspat, rosu viu!
multumesc
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Chatonel am zis ca-ti bag niste majorete da le-am uitat. De fapt erau la incalzire Uite-le ca vin:
Mamicile care sunteti acasa cu ghioceii sa ne asteptati si pe noi burticoasele. Noi va mai citim, mai prindem cate o idee, doua, mai furam din experienta. Ca altfel parca ma vad prin apr postand de una singura aici. Si cel mai frumos ar fi sa trecem la clubul scutecelor cu toate odata cu bebelusii in brate
Olga 35+ David
chatonel spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Chatonel, lasa-le sa-si faca treaba de agitate, ca daca obosesc, le inlocuim noi cu alte ! TU si Dragoana sa fiti sanatoase! Cum te simti? Iti tinem pumnii stransi intr-un suflet aici, si asteptam vesti! Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela mami de Eric Christian (02.03.05) |
Simona, am contractii dureroase complet neregulate sint la 5, 7, 15 minute.Expir lung la fiecare durere si se pare ca merge ce m-au invatat la cursuri... durerea e mai putin violenta; sper sa reusesc sa ma tin tare si sa nu fac epidurala. Bine ca am gasit numaratorul asta de contractii, nu mai stau sa le scriu pe foaie :)
Va mai pun o data linkul, ca e bun :) http://www.contractionmaster.com/
Am avut o surpriza neplacuta la clinica, anestezistul mi-a pierdut dosarul, se pare (v-am zis ca e romanas de-al nost'?). Bine ca ultimele analize sint in posesia mea, altfel trebuiau facute de urgenta!!
J- 4
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
Azi nasc.
Sint deja internata la clinica.
Sper sa mi faca ceza.
Citesc din urma si revin.
Gina 37+
HAPPY!!!!!
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
chatonel spune:
ina, scoatem majoretele! sa nu uit sa-i spun motanului sa nu-ti mai dea SMS cind nasc, ca esti ocupata si tu
Haide Ina!
Ilinca, tu ramii baza! Vezi ce faci cu supervizarile-alea!!!
J- 4
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
HAI Ina!!! Mult curaj!!!!Tinem pumnii!!!
Eu am visat in noaptea aceasta ca am fost la control si mi-a spus doctorul ca nasc in cateva zile. Eram asa de fericita si de calma Totul parea atat de real incat m-am intristat foarte tare cand m-am trezit (la realitate ) V-am zis ca nu mai am rabdare...
Olga 35+ David
inapreda spune:
Chatonel
Sa ne "auzim" cu bine DUPA!
Am laptopul la mine; pot primi/transmite mesaje; sper sa nu fiu "chiauna" si sa scriu in timp util.
Tocmai am vorbit cu anestezistul. Facem rahianestezie si, daca nu prinde, anestezie generala. M-am mai calmat dar am cam facut circ de dimineata aici, la clinica.
Bun venit noilor ghiocei.
Gina 37+
HAPPY!!!!!
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
chatonel spune:
oli, nu te grabi ca fata mare la maritat cit timp BB inca nu si-a format plaminii, e pacat sa-l scoti cu corticoide...
J- 4
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel oli, nu te grabi ca fata mare la maritat cit timp BB inca nu si-a format plaminii, e pacat sa-l scoti cu corticoide... Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 4 Toulouse, la ville rose |
Pai sa nu crezi ca vreau sa-l scot acum. Da nici pana la 40 sapt nu mai am rabdare. Vreau sa vina repede si sa fie si bine
Olga 35+ David