Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa
"AM NASCUT LA 02:30, NATURAL - 3,2 KG, 48 CM, APGAR 9. A FOST GREU DESI TOATA LUMEA SPUNE CA A MERS REPEDE SI BINE (MEMBRANE RUPTE LA 20:30), ATATA DOAR CA EU NU ERAM PREGATITA PSIHIC PT. NASTERE VAGINALA. NUMELE FETEI ESTE IULIA ALEXANDRA SI ESTE SUPERBA"

Dorana,sa-ti fie sanatoasa ,refacere rapida

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

BUNA FETELOR, am ajuns si noi sambata acasa, suntem bine, fetita papa f bine si doarme e cumintica deocamdata, sa vedem pe viitor; eu ma simt f bine, ca si cum nu am nascut cu exceptia sanilor, am f mult lapte, sanii sunt pietroi si tb goliti mereu, pana trece furia laptelui
despre nastere ce sa spun..la 21.30 mi s-a rupt apa si intr-o ora m-u apucat contractiile durereroase din 3 in 3 minute si am dat fuguta la spital; m-am internat mi-a facut o injectie contractii dese, dureroase, iar la 04.00 s-a nascut Maria Teodora...desi noi stiam ca va veni pe lume un Cristian Andrei, CU 2900 G. APGAR 6, 47 CM, A AVUT CORDonul in jurul gatului si a stat 3 zile la incubator...acum se simte bine, luam fenobarbital si speram sa nu fi ramas cu sechele, o sa facem sapt asta o tomografie
in rest durerea a trecut imediat ce fetita s-a nascut
a si am fost taiata si cusuta cu 6 ate
in rest...cam atat
va pup pe toate si va urez nasteri usoare si bun venit pe lume noilor nascuti
sper sa pot citi din urma

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

neata fetelor...
bun venit noilor ghiocei si refacere rapida mamicilor...
nasteri cat mai usoare celor ce urmeaza sa'si tina minunile in brate...
in 18.03.09 a venit pe lume bebe ANTONIO GABRIEL 3000 gr, 51 cm, apgar 9/10 natural cu epidurala .....acum suntem acasa si incercam sa ne obisnuim cu noua viata, e cumintel dar nu prea dormim noptile, in travaliu am stat de la 10 dim pana a aparut minunea, cusatura doare inca si sper sa treaca cat mai repede,a fost greu dar a trecut si a meritat cu siguranta efortul...

sor3lla 40+ Antonio Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, Dorana!
Ehehe, chatonel, deci a venit ziua cea mare...super!
Tufete, nu mi s-a naclait interiorul cizmelor si nici nu-s inca in picioare cu ele, ca mi le-a deshurubat sotzu'...si apoi l-am pus sa-mi faca masaj cu ulei de masline la laboantze, dupa o idee (geniala!) a Olishkai (si a lui Aris, parca).
Acum muncim la montat patutzu', perdelele le-am pus...adica io muncesc, vorba vine, stau si ma uit, "supervizez". Dar acum si de la supervizat am tras chiulul ca am vrut sa vad ce ghiocei au mai aparut sau sunt pe drum;)

35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Felicitari Sor3lla si Mititica! Bine ati ajuns acasa!
Sper ca tot ce a fost mai greu a trecut, si ca de acum nu veti mai avea decat zile furmoase, cu bebelusi sanatosi, cuminti si mincaciosi!

Pupici si felicitari inca o data!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multe evenimente in dimineata aceasta.

Scoatem majoretele

pt Adee - tinem pumnii

pt Gigelica - se pare ca nu mai ai mult din cate ne povestesti

pt Chatonel - vine Dragoana!!!

Dorana si Malta felicitari mamici!!! Sanatate la bebei!!!

LA MULTI ANI Mihaela si Simonapro
Mititica bine ati venit acasa!!! Se pare ca socoteala de-acasa nu s-a nimerit cu cea din targ!!! Ma bucur ca ti-ai revenit repede. Sanatate multa la fetita.

Multumesc pt parerile voastre Deocamdata voturile sunt impartite asa ca mai astept

Ilinca deci nu sunt singura denaturata...si eu cam tot pe-acolo as vrea sa nasc Ai fost dementiala cu cizmele mov. Al meu sot a venit acum cateva seri acasa cu o pereche de Ugg-uri ca nu mai suporta sa ma vada cum ma chinui eu cu cizmele mele. Ajunsesem sa le trag fermoarul pana la jumatate.

Hai ca m-am intins prea mult. Va si sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Fetelor am primit mesaj de la DORANA

"AM NASCUT LA 02:30, NATURAL - 3,2 KG, 48 CM, APGAR 9. A FOST GREU DESI TOATA LUMEA SPUNE CA A MERS REPEDE SI BINE (MEMBRANE RUPTE LA 20:30), ATATA DOAR CA EU NU ERAM PREGATITA PSIHIC PT. NASTERE VAGINALA. NUMELE FETEI ESTE IULIA ALEXANDRA SI ESTE SUPERBA"
FELICITARI DORANA!!!!
SA VA TRAIASCA MINUNEA, SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!!!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Dorana, felicitari pentru BB Iulia!! Sa fie mincacioasa si neplingacioasa, ca frumoasa zici ca e deja

Ayla, alina, SimonaMami, fetele merci pt agitate! Sa le mai dati si pauze, c-or obosi pina nasc

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui sor3lla
in 18.03.09 a venit pe lume bebe ANTONIO GABRIEL 3000 gr, 51 cm, apgar 9/10 natural cu epidurala

Felicitari Sor3lla!!!

Bine ai revenit acasa Mititica

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna fetelor!

Vreau sa va multumesc tuturor pentru urari!

Eu am nascut prin cezariana programata, pentru ca si primul copil l-am nascut la fel, am fost operata la 9.30 dimineata si a doua zi eram langa puiutul meu si il alaptam, in spital a fost totul ok datorita calmantelor, partea mai grea a inceput cand am ajuns acasa,am facut si furia laptelui cu frisoane si temperatura dar alaptandu-l cat mai mult a trecut repede si am inceput sa am o durere insuportabila ca o arsura in partea dreapta la operatie mai ales cand stau in sezut si cand ma ridic care nu a trecut nici acum. Azi ne ducem sa ne scoatem atele de la operatie si o sa intreb doctorul daca este normala durerea asta. Multumim lui Dumnezeu bebele este tare cumintel pana acum, noaptea dormim bine ne trezim din 3 in 3 ore doar sa papam.

Aveti grija de voi!

Mami de Lucian +Sebastian Ionut(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Wow, ce de livrari de ghiocei!

Felicitari pentru BBi, Sor3lla, Mititica ! Sa fie cuminti si mincaciosi!

Merci pentru incurajari, fetelor! Abia astept sa livrez si io Dragoana... desi sint inca racita bine, sper sa nu avem probleme din cauza asta!!! Acu bag iara ceai cu lamiie si miere!

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput