Alaptat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Marcela , draga mea ,
acum am citit si eu despre tine ..
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta ...eu sper din tot sufletul sa ne dai vesti bune despre tine si despre Teodora !!!!
va pupam dulce pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Vrabiuta ma gandesc la tine, Doamne ajuta sa fie bine

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

vrabiuto sa te faci bine mai intai de toate ca asta este cel mai importantca bebita poate bea si lapte praf fetita mea arefuzat sanul de la vreo 2 sapt si nu am avut ce face si am mesr pe lapte praf dar nu stiu cat de bine este sa-ti alapteze altcineva bebelusul.cand am nascut baietelul era cel mai mancacios din salon si aveam si lapte si m-a rugat o maica sa-i dau si la bebelusul ei ca ea nu avea si era flamand dar medicul a zis ca nu trebuie sa mai facem asta si mi-a zis si de ce pentru ca fiecare mama are nu stiu ce in lapte si se poate transmite de la ea la copilul strain si-i poate dauna.acum e nu stiu ce sa zic pote pentru ca erau f mici poate nu e si cazul tau oricum sa te mulgi cat de mult poti o prietena de a mea dupa nastere s-a operat de fiere si o sapt nu l-a alaptat si s-a muls si i-a dat cu biberonu si l-a alaptat pana la 12lunidar sa respecti orele de mese sa nu se desobisnuiasca.oricum sa te faci repede repede bine sa mergi la pui.te pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Vrabiuta curaj, mamico!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Marcela, imi pare nespus de rau ... Chiar nu ma asteptam la asemenea rezultat avand in vedere ca tu ai zis ca ai simtit o mica schimbare.
Curaj si multa incredere iti doresc. Sper ca totul se va termina cu bine si asta va fi doar o perioada mai grea din viata voastra
Teodora e bine? Dar Lia, ea cum reactioneaza la toata situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vrabuita, sanatate multa! Refacere rapida!

Am mai auzit de diagnosticul asta "surditate brusc instalata", si de interventie de urgenta in primele nu stiu cate ore (de la tine aflu 72 h)... ce ti-au zis dr-ii? Ce se petrece? Ca inteleg ca a fost asa din senin? Fara vreo lovitura, traumatism, ceva? Ce s-a petrecut acolo, inteleg ca se poate "repara" in 72 h, dar dupa, nu?
O cunostinta la fel a patit, nu a mai auzit cu o ureche, mai bine zis i-au aparut tiuituri, asa dintr-o data... Dar pe vremea aia nu se stia de urgenta asta, adica au tratat-o superficial, si nu s-a mai reparat nimic, de aia intreb.

Cu alaptatea, daca s-a gasit solutia asta de compromis, este bine

Cu refuzul biberonului...inteleg ca astia mici suntin stare sa faca foamea, doar ca sa nu accepte bibe, ca nu le place gustul? (al lui bibe sau al laptelui din el)... NU ma asteptam...
Sanatate multa inca o data, asteptam vesti de la tine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

marcela, acum am citit, off, imi pare tare rau... sanatate multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Marcela, imi pare rau de situatia ta! Multa sanatate si sper sa-ti refaci auzul!
Multa sanatate si Teodorei! Nici Paul nu a acceptat Nan-ul, asa ca acum e pe Milumil, pe care il accepta mai usor. Si mulsul ajuta!

Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MARCELA, sananate multa si putere sa treci peste necazul asta!
Eu ma rog pentru tine sa te faci bine repede!

Mergi la inceput