Alaptat
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
philip spune:
marcela, nu am neaparat sfaturi, insa voiam sa-ti spun ca-ti sunt alaturi. pup fetele.
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Macrina spune:
Vrabiuta, ah, se stie bine ca nu poti scoate cu pompa cat scoate bebe cu gurita!!!
Nu te ingrijora, pompeaza acolo sa mentii un flux cat de cat, si poate laptele nu se duce..
Cre'ca pediatra te duce la intarcat prea repede, nu conteaza kg lu' bebe ci faptul ca primeste nectar de la mami- anticorpi, dragoste, blabla... stii tu
kro spune:
Marcela, nici eu nu stiu sa iti spun altecva decat au spus fetele ... Doar vroiam sa iti spun ca iti sunt alaturi
Iti inteleg temerile si frustrarile, dar fii tare, sunt sigura ca bb Teodora va fi bine ... Dar tu, cum esti dupa o zi de tratament, esti mai bine?
Te asteptam cu vesti bune ...
Pupici printeselor tale ... si o prietenei tale pentru nepretuitul ajutor.
vrabiuta spune:
daria, andreea, carolina
azi a fost a doua zi de tratament, inca tot nu aud cu urechea stanga si sunt ametita (probabil de la vasodilatatoare). cred ca la fel de tare m-as fi clatinat daca as fi baut sampanie o saptamana... sa fi vazut cum se uita la mine soferul de taxi de dimineata joi dimineata fac din nou audiograma si o sa vedem atunci care este evolutia (daca nu se modifica audiograma se intrerupe tratamentul).
o seara frumoasa tuturor si multa sanatate la mamici si puiuti!
mami de 2 x
Bic spune:
Of, saraca de tine. Multa sanatate. Esti de admirat ca ai atita determinare sa-ti alaptezi copilul.
Mie 400 ml mi se pare foarte bine, avind in vedere ca ai copil de 3 luni. Daca vei continua sa te mulgi, iti vei mentine cu siguranta productia.
Unul dintre riscurile alaptarii de catre alta mama este de Hepatita B. Daca stii persoana si si-a facut teste, ar trebui sa fie ok.
Dar sint curioasa: o va hrani prietena pe Teodora in tot acest timp? Ce prietena minunata! Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Din tratamentul tau Furosemidul e diuretic, deci scoate apa fortat din corp, asa ca scade si cantitatea de lapte.
Sanatate multa!!!
StMihaela spune:
Eu asa am pierdut laptele la primul copil, la 3 luni jumate.
Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii sa nu patesti la fel.
Pe langa mulsul cu pompita sau mana, roaga-l pe sot sa te ajute de cateva ori pe zi. Daca nu e un sot rusinos
turturica spune:
vrabiuta, cind Mara mea avea 6 saptamini am facut o infectie nasoala la un sin din cauza de rani cauzate de supt. Am ajuns la facut punctiune la sin si tratament cu antibiotic ca sa stopam infectia. In perioada in care am luat antibiotic, vreo 5-6 zile, n-am mai alaptat-o pe Mara, insa m-am pompat in mod constant. La inceput scoteam cantitati mai mari, pe urma cantitatea de lapte s-a micsorat. Oricum, la sfirsitul tratamentului cu antibiotic am reluat alaptarea, am pus copila mai des la sin, am mai luat pastile homeopate si ceaiuri de alaptare si incetul cu incetul debitul s-a reluat. M-am tinuat tare pe pozitii si nu i-am dat formula dupa ce am reinceput s-o alaptez si lucrurile si-au intrat in normal.
Acum Mara are 7 luni si o alaptez in continuare. Deci cred ca se poate, ai insa nevoie de o pompa buna, eu am una de la Medela, a fost comoara la casa omului.
Mami de Mara (19.08.2008)
vrabiuta spune:
buna dimineata
plec acum la spital pentru inca o tura de perfuzii.
bebe teodora a refuzat categoric biberonul si cu nan si cu lactana. a mancat doar de trei ori in ultimele 32h (alaptata de prietena mea). cred ca deja cred ca incepe sa se deshidrateze, asa ca o sa vorbesc cu medicii sa vedem daca se poate modifica tratamentul... sau daca nu eventual intrerupt si protezata urechea cu implant sau altceva... nu stiu.
sanatate tuturor!
mami de 2 x
Bic spune:
vrabiuta,
la 3 luni e destul de mare si ia ceva timp sa se obisnuiasca cu biberonul. Cred ca daca esti presata de venimente il va accepta. Sau o va accepta pe prietena ta mai des. Dar asta inseamna ca ea practic sa se mute la voi.
Din cite stiu, tratamentul cu antibiotice trebuie administrat pe durata recomandata, altfel nu isi face efectul.
Va urez multa sanatate! Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC