Alaptat
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Gasesti aici informatii despre medicamentele si gradul lor de risc in timpul alaptarii.
www.kellymom.com
Mult succes si sanatate.
mami de Sophia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/criss703/criss703.jpg)
criss703 spune:
Vrabiuta sanatate si putere multa si tie si Teodorei .Nu stiu ce sfat sa-ti dau dar e important sa te faci bine ca sa fie si micuta bine , simte cu siguranta ca nu e ceva bine si de aceea e agitata
Criss de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
bertha spune:
Vrabiuta, multa sanatate iti doresc! E f bine ca o alapteaza cineva pe micuta, dupa 10 zile de biberon era posibil sa refuze sanul, cu toate eforutirle tale de a mentine lactatia. Nu intrerupe tratementul, daca are sanse de reusita. Ai tot respectul meu pt efortul tau!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cami2003 spune:
Crezi ca ar vrea prietena ta sa se mulga si sa ii dai Teodorei laptele ei cu biberonul? Ar fi mai simplu pt ea si poti tine laptele la frigider. Poate ii place gustul, dar nu ii place mirosul altei mami, ea fiind obisnuita cu al tau. Baietelul meu cand a fost racit si avea nasul infundat a refuzat o zi sanul: punea gurita tragea de cateva ori si apoi tipa. Pe seara am facut dus, iar cand i-am dat sa suga a vrut de parca nu el tipase. Pana i-a trecut raceala nu m-am mai dat cu nicio crema sau deodorant si nu am mai avut probleme. Desi se spune ca Nan e cel mai apropiat ca gust de laptele matern, nici nu se compara. Am gustat eu. Iar laptele cu biberonul da-il tu daca poti, nu altcineva sau sa stai in pat langa ea sa te simta, chiar daca ii da altcineva. Desi nu sunt in asentimentul celorlalte mamici, cred ca a zis bine pediatra ta. Cresc atatia copii cu lapte praf si sunt fericiti, dar daca sanatatea ta ar fi afectata pt ca nu faci tratamentul cred ca si copilul ar avea de suferit. Chiar daca o sa refuze sanul te mulgi si cel putin 2-3 luni cred ca poti sa ii dai macar 2 mese complete de lapte de la san. Iti doresc multa sanatate si nu te mai stresa cu laptele. Daca ai credinta ai sa vezi ca se rezolva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Multa sanatate mami si multe si multi
prietenei care va ajuta (am eu o banuiala ca ne cunoastem).
Nu ma pricep la toate medicamentele din perfuzii dar antibioticul cred ca nu are contraindicatie, amoxicilina este o penicilina, iar mie mi s-a prescris penicilina in Norvegia si mi-au spus ca pot alapta in cele 10 zile de tratament. Nici a mea nu vrea biberon, am rasuflat usurata cand mi-au spus ca pot alapta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
malinas spune:
Vrabiuta, eu am supt multa vreme la o vecina, care nascuse in aceeasi perioada cu mama si avea lapte din belsug.In restul timpului mancam mucilagiu de orez cu apa, fiindca laptele de vaca nu l-am acceptat iar, pe vremea aceea, formula nu exista, sau, daca exista, era greu accesibila oamenilor de la sate.
Bine ca ai pe cineva care sa te ajute, dar nu este o solutie pentru toate mesele de peste zi, prin urmare trebuie sa incerci sa o convingi pe bebelina sa acceppte si formula.Am citit pe aici, la un moment dat, ca daca bebe refuza biberonul sa incerci sa-i pui tetina de latex, sau sa incalzesti un pic tetina inainte de ai da sa pape.Daca vezi ca nu merge, incearca sa-i dai laptele cu lingurita sau chiar cu seringa.3 mese in 32 de ore nu e suficient, riscul sa se deshidrateze e foarte mare, si nu de probleme suplimentare ai nevoie in acest moment.
Productia ta de lapte se va regla din nou cand bebelina va papa san, deci daca te mulgi in aceasta perioada, astfel incat sa nu ramai fara lapte, ai mari sanse ca productia sa creasca dupa ce termini tratamentul.
sanatate maxima de la toti cozonaceii de noiembrie decembrie.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
BraveGirl spune:
Vrabiuta, multa sanatate!
eu zic sa nu intrerupi tratamentul. Continua sa te mulgi, chiar daca nu scoti prea mult lapte, important e sa nu s eopreasca lactatia. productia se va regla cd o vei pune pe bebelina din nou la san. daca in primele zile nu ai lapte suficient, eu zic sa-ti achizitionezi sistemul de la medela pt stimularea lactatiei. Il gasesti pe bebelusultau.ro.
De ce nu accepta bibe? Nu-i place gustul laptelui sau nu accepta bibe ca nu-i place? dc nu accepta bibe, incearca sa-i dai cu tetina calda. eu asa o mai pacalesc pe Arianna. si folosesc tetina Nuk de latex, ca e mai moale.
Cantitatea pe care zici ca a mancat-o in ultimul timp e extrem de mica. Nu poate prietena ta sa-i dea mai des? De admirat gestul prietenei. eu ti-as da cu placere lapte, ca ma mulg zilnic si am la congelator.
PS: am analizele la zi
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
Vrabiuta daca te mulgi si-ti stimulezi productia de lapte si in acelasi timp bebe continua sa suga la sanul prietenei
, nu cred ca vor fi probleme cand vei reincepe s-o alaptezi pe bebica. Incearca mai multe tipuri de tetina, poate pana la urma accepta si cate un biberon.
Sanatate multa, sa dea rezultate tratamentul.
Olivia
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
![](al9leacer.gif)
Made in the Holy Land
![](copilas.gif)
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Vrabiuta multa sanatate! Ai tot respectul meu pt efortul pe care-l depui pt a pastra laptele! Sper sa treci cu bine de aceasta incercare!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Vrabiuta, esti o super mami! Ador femeile care fac tot posibilul sa alapteze. Chiar, sotul nu e dispus sa pape si el? Si ti-ar fi mai usor si tie, decat sa te mulgi... Al meu m-a scos din impas de cateva ori cand erau sanii piatra si zibe dormea dusa, merge mai usor ca mulsul, cu conditia sa nu fie afectat si el de tratament.
Sanatate multa!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Sa fim alaturi de Cristian Stefan