*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 5
mihatp spune:
dar intai am fost la mare cu nicol
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
adica m-am uitat la poze
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
ccris_ccris spune:
si de la noi in nocturna!
Cuscra, se poate, bre, sa ramai singurica?Iti tin eu de urat.
Am mai intrat si eu nitelus sa vad ce-ati mai facut, mi-a fost dor de voi, dar stiti ca de obicei we il dedic fameliei.
Iar nu mi-am facut temele, sunt cu vreo 3 capitole in urma, nici nu stiu daca o sa pot recupera.
Sper ca sunteti bine sanatoase cu toatele si cu totii.
Am vazut c-ati discutat de spre vaccinari. Priorix-ul vi-l da medicul de familie gratis? Sau va da reteta si-l luati de la farmacie gratis? Dar daca medicul meu de familie nu e pediatru? Sau n-are importanta?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Nicol, vad ca la voi nu se poate drum fara peripetii, si noi mai patim asa, dar culmea numai cand mergem la mare, fie ramanem fara benzina si strangem toti banutii de prin toate buzunarele, fie ne blocheaza banii pe card sau nu merg bancomatele si ramanem fara bani in ultima zi.
Spun tuturor sarbatoritilor din aceste zile, si mari si mici si va pupez pe toate, fara exceptie.
Ma duc la nani, cuscra mai ai ca mi se inchid ochii!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
POZELE MELE
mihutza11 spune:
Clau, Luny ce fain de voi ca v-ati mai relaxat .. bun asa.. mai trebuie si din astea..
Bv Iulia!! da-i inainte cu tupeu!
Gudinde
Vali faini si ciorapii astia! auzi m-am gandit daca nu mai vrei sa fii bruneta incearca cu un nuantator cu tente de care vrei tu.. nu strici nici parul si daca nu iti place iese dupa cateva spalari.. cred ca te-ar prinde bine o nuanta de castaniu sau ceva in genul..
Nicol hai ca v-ati scos bine pana la urma! sunteti norocosi!
Ioana eu aici nu am vazut in magazine triciclete.. si Adriuta a cautat si pana la urma a luat de pe Ebay sau Amazon mi se pare.. in schimb masinute din alea in genul cum are Vali, sau avionul lui Rebe e plin..
ia vezi despre asta e vorba? http://www.mytoybox.com/KET8137000.html
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mikydoozza spune:
sal!
clau ms pt linkul cu tricicleta. e super draguta.am inteles ca exista si modele cu scauneel gen leganute pt bebei si mi se par mai sigure pentru varsta asta. fetele care aveti triciclete sau care aveti si bebei mai mari voi cum ieseati in parc cu trici? luati si carutul cu voi? eu una ma gandesc pt ca alexia si doarme in parc o ora in general si pe tricicleta ....
nicol prin ce peripetii ati trecut voi.chiar ca a fost ziua voastra norocoasa. frumos la mare nu?
valentina draguti ciorapeii.ce frumos va jucati voi in parc
si noi am iesit azi in moghioros cu bunicii, mami si o prietena de-a mea. ne-am dat in leganutul pentru bebelusi. si in moghioros aceeasi problema. sunt doar 2 si se face o coada de ... si mereu cand o iau din leagan urlaaaaaaa.acolo la leganutele astea numai asa ceva auzi. urlete. plang cei care nu sunt in leagan pt ca nu mai au rabdare iar cei care sunt si ii iei din leagan urla si mai tare. la asa ceva am asistat azi. alexia s-a dat de 3 ori si tot mai vroia. dupa care ne-am dus la gargarite si ne-am dat de 2 ori. ne tineam bine cu ambele manute si mai faceam din cand in cand si PA!!
la gargarite exista si 2 cu scaunel pentru bebelusi si lanturi de prins. apoi dupa garga am mers ca fetele pe jos tinute de o mana de mami si decealalta de cristina(prietena mea). si am mers pana am obosit
apoi alexia s-a dus la buni sa manane si sa faca nani si mami a venit acasa cu cristina si s-au apucat sa gateasca . carnati facuti la cuptor, cartofi prajiti, salata verde cu ceapa si ridichi si... placinta cu carne( din aia congelata pe care o bagi la cuptor)
iar de maine..... regim drastic. am dat 8.5 kg pana acum . asta din ianuarie. si mai am cel putin 5. am 60 kg acum.
tati a fost azi de srviciu pana la 18 si cand a venit ne-a gasit pe noi fetele in febra gatitului. la 21 ne-am recuerat si copilul a facut baitza si apoi la nani. eu bineanteles ca nu am somn. ma uit de 2 ore pe bucataras si balesc toata.
maine la munca.nu am nici un chef.chiar fetele voi ce faceti de Paste? eu de cand eram gravi ziceam ca la primul Paste cu bebe o sa mergem la tara la strabunici. si asa o sa facem sper! sper sa fie vrme frumoasa sa ne plimbam prin curte sa ne jucam in aer liber, sa facem gratar.
hai ca m-am lungit!! ma duc sa continui exeditia pe bucataras.
http://family.webshots.com/photo/2069158170104834612tgdbfz
aaaa poze de la gargarita aici....
chiar voi cum faceti sa nu apara linkul in mesaj si doar cuvantul de ex? aici
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
gecko spune:
'neata stol...v-am pregatit cafeul...si ceai si capuccino si bombocino...
AM SUPRAVIETUIT!!!...am vrut sa va scriu aseara dar pe cand am terminat de citit s-a trezit iar in urlet...parea ca da iar in febra asa ca i-am incarcat un Panadol in popou si m-am bagat la pijamale cu el in brate in patul conjugal. Nu va zic ce noapte de vis am avut toti 3
S-a facut dimineata...am mai pozitionat inca o data mana evaluatoare de febra pe fruntea copilului...a parut in regula...asa ca l-am rasturnat in masina si dus a fost...mi-am luat binemeritata pauza...mizez pe fetele de la gradinita ca daca face febra ma suna in urmatoarea secunda...
mihutza11 spune:
neatza!
Bv Gecko! sa va fie bine de acum!
Miky pt poze scrii asa [ url =" http:// www etc.-carnatul ala" ]POZE[ /url] bineinteles fara spatiile care le-am scris eu..
ma duc pe bucataras sa ma inspir pt meniul de sambata.. tort tot nu stiu cum o sa fac si ce.. off..
Sa aveti o zi buna!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
numeioana spune:
Mihutza, da, asta e centura. Acum o sa pun anunt pe desprecopii sa vad poate are cineva pe-aici si nu-i mai trebuie si daca nu o sa-ti spun, multumesc din suflet!
Legat de tricicleta... eu vreau s-o folosesc acum, nu mi se pare devreme, David vrea sa stea in ea, ii place f mult, ba tine si picioarele pe pedale si cu cat il pun mai curand cu atat se prinde mai repede cum functioneaza si va pedala mai devreme. Eu nu o sa ies cu ea pe strada, deci pericolul de cazaturi va fi aproape zero, am curte mare la ai mei, destul de safe si o sa am grija sa nu cada, pentru asta imi trebuie si centurile. Si e frigut acum, in curand sper sa se incalzeasca. Prin urgent ma gandeam la maxim o luna, nu la maine In plus, tricicleta asta Kettler are centrul de greutate fff jos, nu e inalta ca celelalte care se gasesc in magazine, fara exceptie. Alea sunt cu 10 cm mai inalte, poate si mai mult. Roata din fata nu se intoarce decat la 45 de grade, are rotile f late, e ff sigura si fff rezistenta, aproapo ca ziceati ca niciuna nu e rezistenta. Si....ma tine si pe mine
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.