*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!
Multam de cafeu Gecko si ma bucur mult, tare mult ca Bursucul Lolek e mai bine
Am vazut Vali cu ciorapi bestiali si f asortati cu caciulita si geaca Mateiului, care are o masinuta ce nu e deloc periculoasa, mi se pare f ok, se poate folosi si in parc, problema fiind ca pana acolo trebuie carata. Eu discutam numai de tricicletele cu care ii vad dusi pe copii in parc, deci inclusiv traversati strada, etc-exact pericolele la care se referea si Simo. pt in casa sau pt curtea proprie, ok, e cu totul altceva.
Am vazut-o si pe Nicol cu randunoiul, cu masina de zici ca e proaspat iesita din valuri si m-am amuzat de ghinionul->norocul lor...
Si m-am amuzat cum pt Nicol o saptamana acasa e f mult (hmmm...asa as vrea sa fiu si eu, mereu pe drumuri) si cum Bubu simte ca nu are ce face intre 8 si 13 ...de parca tu, Bubule, in afara timpului in care dormi, ai putea pierde vremea cu ceva...
Si o pup pe Ccris famelista...
Si am mai vazut o Miky mireasa mumoasa rau-rau si careia Alexia ii seamana mult, mult, tati nu stiu unde a fost...
Daca e frumos afara as merge cu Iulia in parcul Carol, mai vine cineva??? Ca singura n-am chef...In IOR mi-e prea departe, mai ales ca am mancarea Iuliei deja pregatita pt la pranz (altfel luam un borcan)...Dar dati-mi si mie un semn, ca daca nu, ma duc in Moghioros ca mi-a facut pofta Miky de buburuzele cu scaunel de bebelus...
Of, daca stau sa ma gandesc sunt putine variante...Fata de asta vara, sunteti atatea deja la lucru...Iar eu sunt in frenezia ultimelor zile dinainte de cresa si vreau sa-mi petrec cat mai mult timp, din plin, cu Iulia Ca apoi voi avea de alergat si muncit ca nebuna pt casa...si apoi back to work si cu mine, vor ramane doar week-endurile.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Iulia se uita fascinata pe Antena 1 la Danisi ofteaza; dar numai la Dani, pe Razvan nici nu-l baga in seama . Ce-o avea asta, frate, de lesina asa femeile dupa el?!!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Iulia se uita fascinata pe Antena 1 la Danisi ofteaza; dar numai la Dani, pe Razvan nici nu-l baga in seama . Ce-o avea asta, frate, de lesina asa femeile dupa el?!!

Naty

N-are gusturi rele fata. Bubu meu e disperat dupa Crudu, bate cu mainile in tv cand o vede. Cred ca-si aduce aminte de perioada cand era alaptat

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276162c5c09f968804ab0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Bubu in parc

Distractie de week-end(va rog sa nu radeti prea tare de mine)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276162c5c09f968804ab0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Bubu in parc

e scumpicic raaaau, cum merge el asa omulet dragalas....si nu sunt subiectiva, daaaaa ?
cuscra esti "cool" rau ....te prinde "costumatia"...aoleu, tre sa ma conformez si eu atunci ... da' intai imi iau trotineta sa ma obisnuiesc cu rotile si pe urma trec la role ...

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Buna fetele

Nu stiu daca ma mai tineti minte, eu sunt o randunica din umbra...citesc ce scrieti si sunt la curent cu ultimele intamplari, dar nu prea scriu...cred ca am postat de vreo 10 ori pana acum, inainte de a naste.

M-am gandit sa ies si eu la lumina...in petit. Am vazut toate pozele si filmuletele. Pun un link cu poze...sper sa mearga...http://www.flickr.com/photos/bebealex/#photo3363548450...daca nu functioneaza sa ma anuntati...si asteptam oferte

Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, nu rad!!! Bravo pentru curaj!
Am vazut poze frumoase cu Bubu si poze frumoase de Miky cu puiuca la buburuze.

Gecko, bravo ca ati scapat!

Si noi folosim trici tot de acum, bine sa o luam intai! Eu nu-mi dau seama cum o vedeti voi periculoasa din moment ce o controleaza mamica...Dar astea sunt discutii gen suzeta si alte alea. O mamica care nu ia trici o sa fie impotriva normal si invers. Daca ar fi periculoase n-ar mai fi parcurile pline de ele!

Miky, eu cand o sa ies cu trici nu mai iau si caruciorul normal, ar fi imposibil!. Ea oricum nu prea sta in carucior si o schimbare ar fi binevenita.

Razva a racit, s-a trezit de dimineata cu febra si l-am tinut acasa. Asa ca sunt cu amandoi, prevad o zi greuta!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

pozici

pe langa mergaretul tau voinic, pe langa mami ZUZU urcata pe roate...ghici ce am mai remarcat eu in filmare...glasul inconfundabil al ciorilor bacauance din Parcul Libertatii...ah da, si bricheta din mana falacaului

Mergi la inceput

Cami, de ce sa radem? Ca esti pe role?? Esti beton!!!
GianiD, bun-revenit! Pai cu asa ochi albastri minunati cum are Alex nu va fi greu sa gasesti o printesa-nora, numai ca musai trebuie sa dai mai multe detalii despre voi. Si nu mai citi atata, mai si scrie! Ca uite, o sibianca printre noi nu strica deloc!
Clau, nu te supara! O fi discutie gen suzeta, dar chiar si asa, cred ca ne putem spune opiniile, nu? Multa sanatate Razvanelului, of, de unde o mai fi luat-o si pe asta??

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Si eu pe aici, va citesc , dar intru in priza numaidecat cu trebile casei.
Am vazut Bubu mergator parca-i intors cu cheita, scump rau, si mami cool pe role!!Nu m-am gandit niciodata sa ma cocotz pe role, cred ca o sa iau in calcul..

Am dus-o pe Alexia la gradi si parca am picat ca nuca-n perete, ca nu stiam de ce toti copii au bluze verzi pe ei, numai a mea era in bluza alba si rochie rosie...Doamne Costela are ora deschisa, sau inspectie pt avansarea in grad.Si cum Alexia n-a fost toata luna la gradi, parca imi pare rau ca am dus-o...

Va pup pe toate si fug la trebi..

Aaaa, intreba Miki ce facem de Paste...Am uitat sa va zic ca noi rupem turta...asa pica..dar o sa facem la un restaurant, o sa fim in jur de 20 ; o sa fie meniu traditional de Pasti..

fug...dar sunt in zona

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput