*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci fetelor, se face la 1 an Infanrix Penta si ROR/Priorix. Cum ati mai citit, multi pediatri le fac concomitent. al nostru, ca si colega lui ce-i tine locul acum, face la 1 an fix Priorixul si dupa 1-2 luni Infanrixul. Deci ca interval de timp nu va pot lamuri...Infanrixul se cumpara, Priorixul e gratis.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Alice, eu nu ma supar...ca si pe mine ma dispera modele, in general, detest sa fiu la moda-adica la fel cu toata lumea. Tricicletele insa mi se par practice intr-un fel dar, repet, mai tarzior...
Pai cum sa ma loghez? Am dat click pe innregistrare, mi-am pus username, am primit mail in care imi dadea o parola de genul QREWWKJ3 cam asa si apoi pe Bucataras, la Login, am pus username-ul si parola aia. Si nu ma lasa!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

V-am aratat poze cu masina pe care i-a luat-o nasica lui Matei? Face ca trenul , are loc pt picioare , dar se poate da jos ca sa impinga singur, il poti impinge si tu. II place la nebunie, nu s-ar mai da jos din ea. Recunosc, eu nu i-as fi luat, dar daca-i place, chiar nu consider ca il poate pune in pericol. A luat-o de la Piciul...
Asta e.. http://family.webshots.com/photo/2620400130103382524lEMCYa

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Am reusit sa incarc pozele de azi din IOR.
Atentie , ciorapi albastri!!!!
http://family.webshots.com/photo/2684313420103382524MxSBcY

Mergi la inceput

ma bag la somn, ca maine incepe o noua saptamana de munca!!!

Stiti pe cineva care ar vrea sa se angajeze ca profesoara de engleza la gradinita? Programul e 8-13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici pentru raspunsuri. am inteles asa: la 1 an ma duc la med de fam si-mi face priorixul si am timp sa caut Infa...nu stiu cum (ca si asa-l comand nu mai umplu spatiul liber cu numele).
-ici inca o data

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, ma bag eu la gradinita , ce cerinte sunt?? si-asa stau degeaba acasa pana la ora aia!!!

Naty, fii pe faza ca primesti un mail. S-a verificat parola si userul Sorry ca n-am vazut mai devreme...dar am fost singura cu astia mici si am fost titirez...inca sunt
Activitatile mele de dupa-masa:
- s-a trezit Stef si i-am dat ciobita sa pape, pe la 4
- spalat vase muuulteee si aragazu'
- s-a trezit Vlad si i-am dat si lui putina ciorbita
- i-am imbracat pe amandoi si am plecat afara, in parc, la intoarcere am cautat prin gradini doze
- am ajuns acasa, i-am dezbracat, spalat, imbracat cu haine de casa si ne-am jucat
- am pregatit ciulama si mamaliguta, le-am dat sa pape
- le-am facut baie, la amadoi o data, spalat pe cap amandoi
- alaptat Stef si nani, apoi Vlad
- spalat iar muuulte vaseee si din nou aragaz , ca a curs pe el supa de la ciulama
- si acum vreau s acalc si sa pregatesc ghiozdanelul de gradi
Pot sa scriu lejer un roman...ma doare spatele de cat am stat azi in picioare

De tricicleta, eu am de la Vlad e prafuita, dar e ok, merge, e din aia ieftina nu de fitze...la vara o scot de la naftalina...
Stef sta in carut si nu zice nici pas, se uita peste tot si vorbeste. Sta si doua ore fara sa se supere

Si am gasit solutia pt. adormit singurel noaptea , dupa ce-l tin in brate sa pape lapticul il pun in pat si incepe tavaleala prin pat, ii pun bibele acolo, ca nu-l termina din prima si plec. Si il bea, s emai joaca si nani

Vali, bravo pt. bucatareala, ma bucur mult ca lauzi Bucatarasu .

Revin!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bubu, cine nu lauda bucatarasul, daca si pe mine m-ai convins!!! si nu le tare aveam cu bucataria. acu' se stie Miha gateste bine... am un as in maneca, bucataras

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dragi prietene randunici,
Mamici pe puiuti mici,
Sper ca nu m-ati uitat
Si nici nu v-ati suparat
Ca eu nu am prea mai intrat.
Ma gandesc la voi mereu
Dar imi este tare greu
Sa tin pasul cu voi
Si in plus, pe la noi
Se munceste tare mult
Vin raportari cu-n deadline crunt
Prestez ore suplimentare
Care ma lasa fara suflare
Cand ajung intr-un final
Acasa, nu la spital.

Sper ca sunteti sanatoase
Voioase si frumoase.
La multi ani as vrea sa urez
Chiar daca nu am reusit sa serbez,
Piticilor care au implinit
Un an de cand au sosit
Pe ramurica asta mare
Si in suflet au reusit
Sa-mi sadeasca emotii care
Sunt greu de exprimat
Si imposibil de uitat.

O saptamana binecuvantata
Cat se poate de minunata
Va doresc sa aveti
Sa nu fie bebei plangareti
Suparati pe zana maseluta
Care nu e prea draguta
Si cu dureri apare
De micutii nu au stare.

Pentru acele mamici
Care se duc la servici
Le doresc multa putere
Sa aiba parte de-ntelegere
Din partea unor sefi umani
Care nu se gandesc doar la bani
Si mai tin inca minte
Cum e sa fi tanar parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

De vaccin stiu exact ca Naty, intai Priorixul gratuit si apoi ROR, nu amandoua o data. Dupa PAste ne-a zis sa mergem la vaccinel.

Miha, ce bine e grasanu' mic! uite eu am omis la 11 luni fix sa-l masor si cantaresc, dar maine sper sa nu uit, s asciu in caietel

Vali, super ciorapii turcoaz, imi plac mult! Ce ca lumea e in parculetul ala! Super pozele!

Cand am fost azi la socrella, le-a luat tati la baieti cate o zambila mare si stateau amandoi cu florile intise, apoi al meu cu un buchet de crini si eu cu tortul in brate , a fost super incantata!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput