*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Valentina, deci tot am ceva de comandat. Se fac amandoua acum la 1 an? Sau asta il are si pe celalalt.
Scuzati-mi necunoasterea... sunt varza. Stiu ca s-a tot vorbit de asta pe crenguta dar mi-era atat de plin capul cu altele incat nu s-a "salvat" nimic

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Anca, stiu ca e reteta ta. Mi-a placut foarte mult...Si Alin a bagat la greu..

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Andrew-John

Mihai

Daria
Andrei-Radu

Pidana

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Miha, eu nu stiam de Priorix.., deci nu stiu cum se fac... Stai ca sigur stie cineva al carei copil a implinit 1 an.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Valentina aflam noi, nu ne lasa fetele in nestiinta

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Saptamana asta mergem si noi la vaciin, ce Infanrix trebuie?.. eu tot nu m-am lamurit cum e cu ROR-ul ala, sa-l fac, sa nu-l fac, dupa rubeola?...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

am uitat sa spun bilantul:
l-am cantarit si masurat cum vreo 3 zile, deci nu fix la 11 luni ca mi-a scapat

L: 77 cm de la 51 cm
G: 11 kg de la 3.270 gr

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha,noi am facut de la inceput Infarix!deci,nu stiu cum sunt vaccinurile de la stat.dar,o sa i-l faca pe cel care tb facut la 1 an si priorixul,care e accelasi lucru cu Ror-ul,numai ca e mult mai bun:mama,ce logica am
Eu nu am acceptat sa i le faca pe amandoua in aceeasi zi.am inteles ca Priorixul se face pana la 1 an si jumatate!o sa i-l fac peste 1 -2 luni!
Luny,Infarix PENTA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Na seara!

Randunoiul e in bucatarie, prepara "Cannelloni cu carne", fii-mea doarme, eu beau un vinut si butonez...

Amina, esti pe faza, da? :)))

Luny, are si Thea trenuletul respectiv (ca si cel de pe shine, de altfel, pe care l-am remarcat tot la Mufa, numai ca la scara mai mica e al Theei), noi i-am tot luat pt ca ii plac mult desenele cu Thomas, da' pe Thomas am zis ca o sa-l luam ceva mai tarziu, cand va intelege ce si cum. Acum, toate locomotivele sunt "Thomas". Si ea s-a speriat de zgomotul pe care il face, asa ca am facut altceva: i l-am pus de cateva ori sa mearga pe covor sau pe o suprafata care sa atenueze din zgomot. Dupa ce s-a obisnuit cu el, l-am lasat "liber" prin casa. Bine, ea deja s-a plictisit acum...

Clau, bravo pt dixstractia cu Razvanel, de azi.

Naty, ha-haaaaaaa, a inceput Iulia treaba serios, vad! Auzi, tu cum incerci sa te loghezi pe Bucataras, ca si eu am incercat de mai multe ori, da' in final am reusit, poate te pot ajuta...

Butucico, bre, da' vorbeste Andreiul tau, fata, nu gluma!!!

Cleme, e super, super noua freza a Dianei!!!

Valentina, ce multe ai facut azi! fata harnicuta, si...votez si eu pt. bruneta...

Simo, si eu sunt convinsa ca atunci cand apare concurenta la inima mamei, se schimba treaba!

Cata, eu nu stiu dc Seb e asa cu tine din cauza ca esti mai nervoasa, dar clar ca le transmitem si copiilor cate ceva din starile noastre, chiar si atunci cand incercam cat de cat sa le mascam. Sa ai o saptamana usoare iti doresc!

Zoze, numar pana la 3, apoi strig... Te risti?

Ma duc sa vad la ce nivel a ajuns bucatarul meu.

Poate revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Si sa nu uit: eu nu vreau sa-i iau niciun fel de tricicleta fii-mii. Nu din teama de accidente, ci din cauza ca ma dispera pur si simplu moda asta...

Sa nu va suparati pe mine!!!

Mergi la inceput