*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

babyzapi, bebecris- v-am votat micutii.
pe monicus nu m-a mai lasat sa votez. a zis sa revin sapt viitoare.
exista vreo 2 creme de soare de la mustela pentru bebelusi. SP 30 si 50.

am prins curaj si va dau si eu datele pentru tabel.
inaltime 1,66
GI 66
GT 60
GA 68
talie 82
sold 101
pulpe 56

edit: am invins sistemul. am primit cei 85% in cont. si deja este a doua luna cand imi intra cei 200 roni!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ginye suntem relativ bine....a curs si dupa ce la ars..si a 2-a zi si tot asa pana azi cand mam uitat pe pansament si era curat..nici neam de vreo scurgere...sper sa se fi inchis orificiul cu pricina....si sper sa nu se mai formeze vreo punguta cu lichid....off eu zic ca Dumnezeu imi incearca credinta..nu ma supar si merg inainte...
fete o intrebare la cele care alaptati+ cele care se mulg eu de vreo 4 ile am o durere in tzitzi stanga asa ca si cand ma arde ceva acolo....ce ziceti e ok? eu am incercat cu dus cald, masaj..insa tot ma arde ce sa fac? o fi vreun canal infundat sau e zona lezata acolo? ce ziceti
amalia picoarele mele...off aseara am taiat cu forfecuta desi ma durut carnoteia crescuta peste unghii a durut ingrozitor..tota noaptea m-am foit..crunt si azi cand m-am uitat aratau mult mai bine degetele...dar dureros...sper sa imi treaca cat mai repede..e aiurea ca ma deplasez cu papucale prin oras
sa nu va supi pe mine ca nu am mai raspuns nimanui insa asa ma dor toate de numai am nici un chef de nika
a si mia-m adus aminte fiuiu cand se trezeste ..il aud eu fiind prin casa mai fac una alta si il aud...'laaa, lala' e teribil de dulce mama zice ca se face muzicant tacsu ca, cantaret la biserica...eu ceo vrea Dumnezeu

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, Gynie, Babyzapi multumesc Vad ca boala n-a escaladat inca, Rebeca nu are febra, a mancat la pranz, pare ok. E doar infudat nasucul si-mi spune ca o doare gatul....Doamne ajuta sa treaca repede!! E si vremea asta nebuna, dupa doua zile frumoase si insorite, astazi am avut lapovita din nou

Camelia, felicitari pentru primul dintisor Ce repede a iesit!! Ce simptome a avut inafara de ros manute?? Dureri, agitatie, febra? A papat/dormit normal perioada asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !
Ne-a fost tare dor de voi !
Pc-ul e reparat provizoriu - este al doilea calculator pe care se pare ca il pierdem in decurs de 6 luni , se pare ca acesta are o problema fizica la hard , primului i s-a ars sursa din cauza fluctuatiilor de curent desi avem priza protejata -si uite asa ne straduim sa o lungim cit mai mai mult pina sambata cind vom ajunge la firma vinzatoare.

Nu am citit nimic din urma - doar ultima pagina - inteleg Eli ca ai in continuare probleme cu buricelul lui Dimitrie. Iubita insista cu rabdare si poate , poate totusi se rezolva ca in cazul Corinei.

Corina am citi ca aveti circ noapte de cind ai scos masa de la ora 2. Si noi am primit exact acelasi sfat de la pediatra cu atit mai mult cu cit am intrat in luna 6 .Parerea ei a fost categorica in sensul ca "s-a obisnuit sa molfaie tzatza si cind isi aduce aminte de ea da trezirea" Pe undeva a fost si gresala mea pt. ca i-am oferit-o uneori si pe post de consolare.De altfel era imposibil sa ii fie foame la ora 2 in conditiile in care sugea 2-3 minute apoi cadea intr-un somn adinc fie pina pe la ora 6-7 dimineata fie se mai trezea o data la ora 4 si iara la ora 6. Cu cit ii dadeam mai des tsss noaptea cu atit o cerea mai des.
Si la noi este exact aceeasi situtatie dar sunt convinsa ca in timp si cu rabdare se va regla sub aspectul meselor de noapte. Trebuie sa am rabdare ca altfel nu se poate , adica varianta opusa in mod cert nu ar da rezultate.
In plus am scos si suzeta pe care regretat cumplit ca nu am avut de lucru la 2,2 luni sa i-o introduc. Acum nu isi mai molfaie degetele decit fff. rar (sunt mai mari si nu mai imita atit de bine mamelonul si banuiesc au devenit mai putin gustoase).In schimb am avut veritabile crize de isterie la orele cind simtea nevoia sa doarma si suzi uite ca nu venea , degetele nu mai prezentau interes....si iara circ. Cu pedalat energic din picioare , vinturat de maini prin aer (m-a si pocnit de vreo 2 ori in agitatia ei ) si inconvoiat de spate , ridicat de burti , racnit pina la limita superioara a gamei. Insa nu avem de gand sa cedam nici in ceea ce priveste scosul mesei de la oara 2 nici in ceea ce priveste suzi. Si da , si mie mi se umplu mult mai bine sanii , tisneste pina in retina sau pe lentila ochelarului daca string de areola si suge mult mai viguros. Multa bafta sa treceti cit mai repede peste aceasta perioada.

Cit priveste diversificare lucrurile stau fff. bine. Eva nu a refuzat nicio leguma dar a manifestat anumite preferinte : spre exemplu adora ardeiul capia rosu la abur. Am mincat la capitolul legume : morcov crud si la abur , ardei , pastarnac , dovlecel , telina , radacina de patrunjel , cartof .
Cel mai mare succes l-a avut ardeiul si pastarnacul. Cel mai putin succes dovlecelul si morcovul crud.
La capitolul fructe recent introduse in meniu am papat : mar , para , anans , minola si urmeaza nectarina si struguri. Toate pasate(in blender si eventual dupa caz trecute prin sita ) si toate crude. Pina acum pe locul I este ananasul urmat indeaproape de para.

Avem 3 mese pe zi : una cu fructe , una cu legume iar seara pe la ora 8 biscuiti cu lapte(fara gluten , pt. bebei de la Nestle, recomandati de la 4 luni).Adora biscuitii cu lapte : tipa la ei , intinde minutele , croncane pina sa vina urmatoarea lingurita. Daca ar fi dupa ea cred ca ar minca dublul portiei pe care i-o pregatesc.

De cind am trecut la dive are scaun zilnic , cu alta consistenta iar alimentele "fibroase" chiar functioneaza la noi.

La capitolul mama : avem 61,5 kg am inceput dieta pe 22.02 de la greutatea 66,2 kg. Sunt extrem de multumita , motiv pt. care Diamisha inca o mie de pupici de la mine . Intru in toate hainele si rochiile vechi cu ceva probleme in zona tzsss Voi continua dieta in linii mari si dupa cele 2 luni pt. ca ma simt ok si chiar m-am obisnuit. Target-ul meu este de 54 kg.Am avut greutatea asta ani de zile si m-am simtit ffff. bine la acest nivel. Cind reusesc sa gasesc metrul dau si dimensiunile.

Carmendu felicitari pt. indemnizatie si pentru victoria asupra sistemului . Dar decizia administrativa ai primit-o ?

Va pup si incerc sa mai intru si va citesc din urma.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna fetele
ginye suntem relativ bine....a curs si dupa ce la ars..si a 2-a zi si tot asa pana azi cand mam uitat pe pansament si era curat..nici neam de vreo scurgere...sper sa se fi inchis orificiul cu pricina....si sper sa nu se mai formeze vreo punguta cu lichid....off eu zic ca Dumnezeu imi incearca credinta..nu ma supar si merg inainte...
fete o intrebare la cele care alaptati+ cele care se mulg eu de vreo 4 ile am o durere in tzitzi stanga asa ca si cand ma arde ceva acolo....ce ziceti e ok? eu am incercat cu dus cald, masaj..insa tot ma arde ce sa fac? o fi vreun canal infundat sau e zona lezata acolo? ce ziceti
amalia picoarele mele...off aseara am taiat cu forfecuta desi ma durut carnoteia crescuta peste unghii a durut ingrozitor..tota noaptea m-am foit..crunt si azi cand m-am uitat aratau mult mai bine degetele...dar dureros...sper sa imi treaca cat mai repede..e aiurea ca ma deplasez cu papucale prin oras
sa nu va supi pe mine ca nu am mai raspuns nimanui insa asa ma dor toate de numai am nici un chef de nika
a si mia-m adus aminte fiuiu cand se trezeste ..il aud eu fiind prin casa mai fac una alta si il aud...'laaa, lala' e teribil de dulce mama zice ca se face muzicant tacsu ca, cantaret la biserica...eu ceo vrea Dumnezeu

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Eli, pune Baneocin pudra si o sa fie mai bine, sa nu te infectezi mai rau...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Balacila cantaret! Sper sa se fi inchis definitiv canalul ala sa nu-i mai curga buricul! Fruntea sus!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LetyPaty spune:

Am votat si pe monicus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Mirtha, bine ai revenit. Ne-ai lipsit. ma bucur ca Eva mananca cu placere tot ce-i dai.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Gata, am venit de la vaccin. Rares a fost foarte cuminte, nu a plans deloc si a ras la toata lumea . La 4 luni are 68 de cm si 7350 g.
De maine incepem si noi diversificarea si vom incepe cu supita de legume si apoi cu piureul de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Felicitari!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna dimineata la toata lumea!

Noi raportam primul dintisor!! A iesit ieri, la fix 4 luni si 2 saptamani. Se vede, se simte cu degetul... ce mai, nici un dubiu nu mai este, dintisorul e acolo! Acuma ma intreb cat timp ii ia sa creasca de sa se vada bine, nu doar ca firezutul pe gingie?

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput