PCOS (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Elenaraluca eu am luat utrogestan doar 2 luni dupa ovulatie maxim 10 zile pe luna dupa cara am renuntat pentru ca mi s-au normalizat valorile progesteronului dar eu cred ca de la siofor.Acum iau siofor, acid folic si omega 3 si vad ca tratamentul da rezultate in sensul ca am ovulatie natural valorile estrogenului,progreseronului s-au imbunatatit foarte mult de la 4,99 progesteonul la 46 faza luteala.Acum astept minunea.....

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

AndreeeaNogy tin pumnii sa se intample minunea si a doua oara si atunci sa stea 9 luni in burtica.

elenaraluca ia un test de sarcina de la farmacie sau fa un beta HCG daca ai vreun laborator de analize in drum.

Ellyshor tin pumnii sa se termine cu ochisori stimularea.

Trimit tuturor fetelor. Sa aveti un weekend prelungit placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Am facut test si e negativ!sunt suparata rau rau rau!sa fie prea devreme?azi ar fi a5a zi de intarziere si a8a de la terminarea utrogestanului.la cat se face testul?
Gudinde tu care crezi ca ar fi cauza lipsei menstruatiei dupa utrogestan?sa fi luat prea putin?(2 pe zi 5 zile)

Mergi la inceput

elenaraluca,

Greu de spus. Eu personal nu mai iau utrogestan de ceva vreme. Nu ca as avea progesteronul foarte bun in faza luteala, dar este destul. Asta de cand cu metforminul. Am inceput cu metformin si progestativ in faza luteala si incet, incet, nu a mai fost nevoie de progestativ.

Este posibil ca dr sa nu-ti fi dat progesteronul mai devreme ca nu cumva sa inhibe ovulatia (nu ai mentionat nimic de monitorizarea ecografica a evolatiei in timpul stimularii).

Sincer, cred ca nu ai ce sa faci altceva decat sa mai astepti cateva zile: ori se pozitiveaza testul de sarcina, ori iti vine ciclu'. Daca nu se intampla nimic, saptamana viitoare poate reusesti sa ajungi la dr. sau poate o poti contacta telefonic, depinde cum ati stabilit, sa-i spui care este rezultatul stimularii si sa-ti spuna ce sa faci in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Anda si Ellyshor, pumnii stransi!

Elenaraluca, nu stiu daca am inteles eu bine, dar clomifen ai luat intr-o singura zi, ziua a 5-a? Asta mi se pare un pic straniu, de obicei se ia cinci zile. Dar poate medicul tau are o alta schema.
Cu utrogestanul si menstruatia - mie de obicei imi venea la doua-trei zile dupa ce intrerupeam. Insa mi s-a intamplat o data sa iau un echivalent al utrogestanului 10 zile, apoi am intrerupt si am asteptat trei saptamani, si nimic, nici sarcina, nici menstruatie. Am fost la medic, mi s-a facut o ecografie, ovarele erau curate si endometrul subtire - mi s-a zis ca posibil nu am avut menstruatie pentru ca nu a avut ce sa se elimine. Si am purces cu tratamentul de stimulare planificat pentru luna respectiva.
Tu stii daca ai ovulat luna asta? Daca da, si nu esti gravi, ar trebui sa apara menstruatia. Daca nu, e posibil sa nu apara. In orice caz, ia legatura cu medicul.

Gudinde, multumim, un weekend placut si tie, si tuturor fetelor

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Am luat clomifen zilele 5-9,iar in ziua 12 aveam un folicul de 18 mm.cred ca ovulatia sa produs in jurul datei de 12-17 aprilie .pana acum nu a aparut nici menstruatia si nici testul nu e pozitiv.ce pot sa va spun e ca pe testul de ieri a aparut si a2a liniuta dar foaaaarte slab vizibila si a aparut mai tarziu cred ca la cateva ore, ceea ce stiu ca nu e concludent.sambata ma duc la dr si voi scapa de indoieli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Fetele,vreau sa va anunt ca am un baietel superb si va doresc si voua bucuria de a fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adrriana

Fetele,vreau sa va anunt ca am un baietel superb si va doresc si voua bucuria de a fi mamica

Adriana

Adriana,

Felicitari! Sa-ti traiasca, sa fie papacios, dormicios si necolicos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Am luat clomifen zilele 5-9,iar in ziua 12 aveam un folicul de 18 mm.cred ca ovulatia sa produs in jurul datei de 12-17 aprilie .pana acum nu a aparut nici menstruatia si nici testul nu e pozitiv.ce pot sa va spun e ca pe testul de ieri a aparut si a2a liniuta dar foaaaarte slab vizibila si a aparut mai tarziu cred ca la cateva ore, ceea ce stiu ca nu e concludent.sambata ma duc la dr si voi scapa de indoieli.

elenaraluca,

A aparut a doua liniuta?
Baga un betaHCG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adriana, felicitari!!! Sa creasca mare, sanatos si norocos, si voi sa va bucurati de el si el de voi! Cand poti sa mai vii pe aici sa ne povestesti de minunea ta.

Elenaraluca, bafta multa sa fie cu ochi!

Dragelor, la mine dupa ce a functionat stimularea cu Femara luna trecuta si am ovulat (dar de prins nu s-a prins), luna asta in ziua a 14-a aveam un folicul de 5mm si unul de 10mm, si in ziua a 18-a cel de 5 crescuse la 10, insa cel de 10 nu mai crescuse deloc. Asa ca cel mai probabil nema ovulatie luna asta
Vestea buna este ca trebuia sa fac niste vaccinuri din motive administrative care ar fi insemnat sa sistez proiectul bebe trei luni de zile, si am scapat ca prin gaura acului de ele. Asa incat, cu Dumnezeu inainte.

Lai

Mergi la inceput