PCOS (13)
Raspunsuri - Pagina 12
elenaraluca spune:
Dezamagire din nou!am fost sambata la eco si aveam uterul ingrosat ca de sarcina dar din pacate mi-a venit ciclu la cateva ore dupa ecograf.javascript:insertsmilie('')nu stiu ce sa intamplat pt ca dr imi daduse sperante.zicea ca se poate ca oul sa nu fi ajuns inca in uter dar uite ca norocul ma ocoleste mereu.
Simt ca nu mai pot,au trecut 5 ani de cand stau in stresul asta .
AndreeeaNogy spune:
O f ce grea e asteptarea....eu am voie sa incerc doar peste creo trei luni ...asa ca pana atunci ...pauza...Elenaraluca..nu dispera ca poate totusi...Eu iti tin pumnii oricum pentru ca stiu ce inseamna...Va pup pe toate dragele mele!
aruam spune:
Buna fetele
Ce mai faceti?
Elenaraluca nu fi trista lasa ca o sa fie luna viitoare mai bine.
AndreeaNogy o sa treaca repede lunile astea ,trebuie sa te relaxezi si sa te linistesti.
Eu azi am fost la monitorizare si vesti bune am un folicul de 22 mm si endometrul de 9 mmasa ca trebuie sa luam si apoi.
Sper ca peste 2 saptamani se va dau vestea cea mare.
Nu stiu de ce dar de data asta sunt fff optimista.
Va pup
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
gudinde spune:
Buna seara fetelor! Am intrat sa va . Eu am ceva probleme cu calculatorul si intru foarte greu pe net, sper sa reusesc sa le rezolv incet-incet.
In rest va tin pumnii si Doamne ajuta de vesti bune.
Eu din pacate, nu vin cu una. Tocmai am primit rezultatul la TSH si este mai mare decat l-am avut vreodata. E o hipotiroidie clara.
Sunt trista, tare trista dar n-am ce-i face. Asta-i viata. Se pare ca DD a considerat ca disfunctia ovariana, hiperinsulinemia si tot ce vine la pachet cu PCOS-ul nu era suficient. Se zice ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce. Se pare ca El ma considera tare puternica.
gargaritza82 spune:
hello fetele
n-am mai scris de mult ca nu mai am noutati dar am mai intrat sa va citesc
gudinde imi pare tare rau ca ai primit si lovitura asta de soarta :(
hipotiroidia oricum se tine in frau cu tratament si n-ar trebui sa-ti afecteze fertilitatea. e bine ca ai depistat-o la timp. si nu mai fi tristuta
fetele care mergeti la d-na dr. Bajenaru, mai tineti minte ce analize v-au dat de facut cand ati mers prima data, pentru stabilirea diagnosticului de PCOS? as vrea sa ma duc cu analizele gata facute ca sa castig timp
Alizia spune:
Buna fetelor,
In primul rand, vreau sa va spun ca nu am mai scris de foarte mult timp,dar sunt la curent cu tot ce se intampla.Eu sunt in a treia luna de tratament cu Siofor si citesc in fiecare zi ce noutati mai aveti, cu speranta ca mi se va intampla si mie o minune,ceea ce va doresc tuturor celor care asteptati un ingeras in viata vostra.
Sper, ca intr-o buna zi, sa simtim toate acel sentiment pe care ni-l dorim.
Va pup,
aruam spune:
Gudinde imi pare foarte rau pentru vetea primita,dar sa stii ca suntem alaturi de tine.Tu esti puternica si o sa treci si peste asta pentru ca avem nevoie de tine.Cine ne mai incurajeaza pe noi?
fetele
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
annie1303 spune:
salutare la toata lumea. ma alatur si eu aspirantelor de bebe.
am tot citit si citit tot ce ati scris si am zis sa sparg tacerea.
tare e bine sa ai cu cine vb .
si sunt diagnostica cu pcos de vreo 3 ani, si asta bineinteles dupa cateva incercari la diversi medici care m-au tratat de diverse. in sfarsit nu conteaza, de anul trecut gata vrem bebe.
acum abordarea mea a fost sa las anticonceptionalele sa repet analizele si sa vedem ce zice doctorul.
ca doctor m-am dus la Dumitrache de la parhon.
surpriza dupa analize el a zis ca nici sa nu ma gandesc la bebe, ma trecut inapoi pe anticonceptionale, antiandrogeni,spironoloctona si euthyrox (ceva pt tiroida). si mi-a zis sa vin la 3 luni sa ma vada si la 6 luni sa repet prolactina si testosteronul.
au trecut 3 luni, luni de tratament in care de abia ma tineam pe picioare, foarte rau am reactionat la tratament am fost la el si nici nu l-a interesat ca mi-a fost rau din in continoare cu toate plus mastodynon.
asa ca uite-ma acuma cum am lasat toti hormonii aia si am luat frumos exstras din mladite de zmeur si tinctura de lemn dulce plus reflexoterapie si mult sport.
dar totusi m-as mai duce la un doctor ca asa de capul meu imi e cam greu dar nici aici nu stiu incotro sa o iau.
cred ca asta e cel mai greu ca nu ai incredere in doctor si tot mergi pe incercate..
gata cu mine ca mi-am varsat oful...
va pup pe toate
gudinde spune:
annie1303,
Bine ai venit pe
Te rog activeaza-ti optiunea de PM.
Fetelor,
Multumesc pt sustinere, inseamna enorm pt mine.
cristinaemma spune:
Fetelor ma treceti si pe mine in listuta??? . De 3 ani lupt pt un BB iar ovarele nu prea ma asculta .Acum nu mai fac nimik doar reflexoterapie si o vizita la nutritionist. Am slabit pana acum in 2 luni 7 KG mai am inca atat de luptat si apoi vedem cum mai luptam cu PCOS. Vreau pe listuta in lupta cu PCOS....VA ROG