PCOS (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Cristinaemma
Bine ai venit!
imi pare rau ca te lupti si tu cu nesuferitude PCOS dar daca te consoleaza cu ceva sa stii ca nu esti singura.
Nu avem ca sa facem decat sa luptam pentru ceea ce ne dorim atat de mult.
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fete dragi,revin si eu dupa o luna de analize si monitorizari cu un diagnostic sigur de la doamna dr Bajenaru- PCOS. Incep tratament cu metformin de maine, am trimitere la dr nutitionist pe 25 si din nou... a treia oara in decurs de 3 saptamani ..analize de sange. Incerc acum sa invat cum si ce trebuie sa mananc pentru a inlatura efectele bolii si pentru a-mi pastra greutatea de acum (mi-a cerut doamna doctor sa nu mai slabesc nici un gram si eu sunt cam speriata ca nu vreau nici sa ma ingras). Asa ca postez si iau din urma la citit sa vad ce gasesc.

Am citit din urma si am vazut ca avem si vesti bune, si rele. Gudinde, imi pare tare rau pentru vestea rea primita, dar trebuie sa fim optimiste si asa cu siguranta vom invinge totul.. stiu ca e mai greu in practica,dar nu si imposibil..

Gargaritza82, ai intrebat ce analize trebuie facute inainte sa mergi la doamna doctor. Cred ca cel mai bine este sa mergi cu ceea ce ai tu pana acum (eco, daca ai analize) , dupa consult iti va spune exact ce analize trebuie sa faci si cand si ce alte investigatii inclusiv trimiteri exacte la doctorii cu care colaboreaza. In functie de rezultate iti va da alte si alte trimiteri. Nu te gandi ca pierzi timp, dupa primul consult te pune sa vii cu rezultatele si te primeste intre pacienti.

Mai am si eu o rugaminte: vreau pe listuta. Asa nu simt ca sunt singura luptand, ci doar intre niste prietene dragi. Va pup si o seara placuta.

http://mt.lilypie.com/6zF4p3.png

Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara scumpele!
Gudinde, de atata timp te lupti cu afectiunea asta iubita, incat stiu sigur ca vei gasi puterea necesara sa treci si peste vestea proasta pe care ai mai primit-o!

Aruam, activeaza-ti si tu iubita PM-ul!Pls
Eu am terminat tratamentul de stimulare, am fost la monitorizare si am avut 2 foliculii, unul de 17 mm, altul de 19 mm in ziua 14-a.
Cred ca am ovulat prin ziua 16-a. Am tot prestat, sper sa fie cu folos. Doamne ajuta

Va poopicesc dulce si va doresc numai bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cristinaemma, cori_mic
Sunteti pe listuta. Welcome!
Pt orice alte modificari, adaugiri etc. va rog sa spuneti si daca cumva vedeti cu nu fac modificarile mai spuneti o data ca probabil nu am vazut cererea sau am uitat.

annie1303,
Mai aveam eu o colega de servici care a ajuns sa cheme salvarea in toiul noptii de rau ce-i era si prof Dumitrache tot nu i-a schimbat nimic din schema. Dar sa nu zic mai mult ...
Sa sti ca legea iti permite o a doua opinie. Daca tu te simti rau, nu crezi ca e buna directia in care mergi etc., mergi si asculta ce are de zis si alt medic. Din pacate putini se vor baga in momentul in care vor auzi ca tratamentul a fost prescris de dom' profesor.
Daca cu tratamentul naturist pe care-l urmezi te simti bine, nu pot decat sa-ti urez reusite maxime.
La un moment dat insa va trebui sa ajungi din nou pe la endocrinologie, macar ca sa vezi cum mai stai.

Fetelor,
Declar perioada asta "horribilis" pentru mine. Astazi am avut un accident de masina. Eu sunt bine, Slava Domnului, dar masinuta va face un stop la service.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeeaNogy spune:

Vai Gudinde draga imi pare tare rau de ceea ce treci tu acum si cum nu era de ajuns starea ta de sanatate mai ai si alte "bucurii" de genul cu masina....Bine ca ai scapat intreaga!
In alta ordine de idei sper sa nu mai auzim de mai rele....ca avem noi destule pe cap....Dragele mele vreau sa va intreb daca stiti sa ma indrumati sau sa ma sfatuiti...Eu dupa ce am pierdut sarcina nu am mai fost sa imi fac analizele dupa tratamentul cu Metformin....credeti ca ar trebui sa mai merg sau nu mai are rost acum....Tin sa va spun ca sunt la dieta acum...si am reusit sa dau jos 5 kg de cand m-am apucat...Va multumesc anticipat ptr. raspunsuri si curaj ca o sa reusim!Va

Mergi la inceput

Felicitari pt kg pierdute!

In ce sens daca mai trebuie sa faci analize? Pt ca sa vezi daca poti relua metforminul? Niste transaminaze?
Ca altfel tot cearceaful de hormonale ... diagnosticul de PCOS il ai deja stabilit.
Daca medicul nu ti-a cerut sa faci anumite analize, nu cred ca trebuie in mod special sa faci anumite analize ca sa reincepi metforminul. Exista doar analize pe care le facem periodic sub acest tratament.
Daca insa medicul ti-a cerut sa repeti anumite analize, repeta-le.

Dupa pierderea sarcinii, medicul nu ti-a dat un set de analize de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Gudinde multumesc .Ma bucur ca suntem una alaturi de cealalta . Sunt din Arad am 25 de ani , momentan nu iau nici un tratament doar reflexoterapie , si ma lupt cu kg in martie aveam 87 astazi79 ...si daca Dumnezeu ma ajuta mai vreau mai vreo 5 kg si ma apuc din nou de treaba.
VA INBRATISEZ PE TOATE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma

Gudinde multumesc .Ma bucur ca suntem una alaturi de cealalta . Sunt din Arad am 25 de ani , momentan nu iau nici un tratament doar reflexoterapie , si ma lupt cu kg in martie aveam 87 astazi79 ...si daca Dumnezeu ma ajuta mai vreau mai vreo 5 kg si ma apuc din nou de treaba.
VA INBRATISEZ PE TOATE

Am trecut varsta in listuta.
Felicitari pt kg pierdute si sa sti ca aceasta scadere ponderala reprezinta unul din cele mai importante tratamente in PCOS. Succes in continuare si sa auzim de cifre cat mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Imi bag si eu nasul sa dau putina speranta! Am fost diagnosticata cu PCOS in 2003 dupa nasterea la al doilea copil. De atunci sunt pe Metformin si in ciuda faptului ca in 2005 am suferit de o sarcina extrauterina acuma asteptam al 4 bebelus.
Deci sunt sperante asa ca nu va lasati batute!!!

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(5) si Zeke(22 luni)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crism

Imi bag si eu nasul sa dau putina speranta! Am fost diagnosticata cu PCOS in 2003 dupa nasterea la al doilea copil. De atunci sunt pe Metformin si in ciuda faptului ca in 2005 am suferit de o sarcina extrauterina acuma asteptam al 4 bebelus.
Deci sunt sperante asa ca nu va lasati batute!!!

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(5) si Zeke(22 luni)

Felicitari!!!!!
Iti doresc o sarcina usoara, o nastere rapida, un bb sanatos, voios si mancacios.

Multumim mult pt incurajari.

Poate poti sa ne spui mai multe despre cum este tratat PCOS-ul unde esti tu, ce parametrii se urmaresc etc.

Mergi la inceput