PCOS (13)
Raspunsuri - Pagina 10
aruam spune:
Hristos a Inviat!
Azi am venit si eu din minivacanta de Pasti si am dat fuguta sa vad ce faceti.
Andreea Nogy imi pare nespus de rau, dar fruntea sus daca s-a intamplat sa ramai o data insarcinata se va putea si a doua oara si atunci o sa fie bine.
Biara felicitari sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
Va
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
lai spune:
Adevarat a inviat!
Cori, intreab-o tot ce ai neclaritati, dar nu te speria - unele din analizele care ies aiurea din cauza PCOS teoretic ar putea iesi asa si din alte cauze (unele mult mai grave decat PCOS) si ea cauta sa elimine toate aceste alte potentiale cauze. Asa a facut si la mine si eu cred ca este o abordare buna.
Gudinde
Crisa, Anda, Aruam, Biara, Psj, Denisabia si toate fetele dragi si multa pace si bucurie in suflete.
Lai
amir10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cori_mic In plus din nou Estradiol si Progesteron si ceva ce pe mine m-a cam speriat... CA125, care din cate am citit reprezinta markerii cancerigeni ptr cancerul ovarian . Ce sa mai spun... m-am cam pleostit pentru ca am observat analiza tarziu si nu am intrebat nimic de asta. Urmeaza sa ne vedem dupa ce le fac pe toate... Va pup .. |
Draga mea, nu te speria. CA 125 este intr-adevar marker tumoral pentru cancer ovarian, dar si pt diagnosticarea endometriozei, boala de aparitia careia sunt incriminati tot hormonii (de data asta estrogenii crescuti). Ti-a spus sa faci CA125 si ceilalti hormoni ca sa elimine probabil diagnosticul de endometrioza. Nu te speria, sigur va iesi bun.
cori_mic spune:
Multumesc frumos pentru raspuns amir10 . Imi amintesc intr-adevar ca a facut niste remarci legate de endometru pe o eco pe care am avut-o la mine. Dar acum ma gandesc si eu: chiar sa am si PCOS si endometrioza? cum sa le adun eu chiar pe toate ? Of.. cum o dau tot nu e bine.. trebuie sa astept sa vad rezultatele si sa nu mamai stresez..
http://mt.lilypie.com/6zF4p3.png
Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro
aruam spune:
LA MULTI ANI!celor care isi serbeaza azi ziua numeleui.
Sanatate,fericire si la anul sa sarbatoriti impreuna cu
Va
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
AndreeeaNogy spune:
Va multumesc mult la toate pentru incurajari si chiar cred ca daca s-a intamplat odata o sa se intample si a doua oara...si da Gdinde o sa ma bucur de ceea ce am...si de ceea ce sunt pentru ca am putut sa obtin o sarcina chiar daca a fost greu dar am obtinut-o si nu a fost nevoie de FIV sau alte chestii din alea de care au nevoie multe alte femei care isi doresc un bebe.Imi pare rau pentru ceea ce trebuie sa treci atat tu Gudinde cat si voi toate cele care imi sunteti aproape atunci cand am nevoie mai mult ...atunci cand imi pierd nadejdea sau atunci cand soarele rasare mai luminos ca niciodata....cateodata ma simt prost cand stau si ma gandesc ca eu de bine de rau am reusit cumva sa dau de o raza de soare...am reusit sa raman gravida chiar daca am pierdut sarcina pe cand multe dintre voi nu ati reusit macar odata sa simtiti acea bucurie...acea euforie data de sentimentul ca ai in burtica o minune.Sunt sigura ca odata si odata o sa ne bucuram impreuna si de reusitele voastre...pentru mine sunteti niste luptatoare...eu nu sunt nimic pe langa voi care luptati chiar si de 15 ani(asemeni Gudinde) cu aceasta boala urata...Promit sa nu ma mai plang atat de mult si sa invat sa lupt mai mult pentru ce imi doresc...Va multumesc inca odata la prietenele mele dragi!!!
elenaraluca spune:
Buna fetelor!am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti cat mai repede ca sunt disperata!
Sa o iau cu inceputul:luna asta am facut un tratament pt stimulare dat de dr Militaru de la filantropia care arata cam asa;ziua 1 de ciclu polidin,indometacin ,biseptol,ziua 5 clomifen ,ziua 20-25 utrogestan 2 pe zi.problema e ca am terminat utrogestanul de 7 zile si ciclu nu a aparut.
Intrebarea mea ar fi;dupa cate zile de utrogestan ar trebuii sa apara menstruatia?se poate sa fi fost prea putine zile de utrogestan si din cauza asta sa nu vina?
aruam spune:
Buna fetele
Elenaraluca in cazul meu ciclul mi-a venit la 4-5 zile de la intreruperea utrogestanului.
La tine cine stie poate e cu ochisori
Iti tin pumnii.
fetele
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
Ellyshor spune:
Buna seara scumpele mele!
Sper ca sunteti bine. Voiam sa va spun ca eu sunt in prima zi de cm...si peste 5 zile incep stimularea cu Ova-mit....sper sa vin cu vesti bune cat de curand. Doamne ajuta!
Elenaraluca....eu iau utro de vreo 4 luni...10 zile/luna, cate 2 cps/zi, din ziua 16-a.....iar cel mai tarziu mi-a venit la 7 zile de la terminarea tratamentului. De ce nu incerci un test? Poate este totusi cu ochisori. Eu asa iti doresc sa fie!
Va tin la curent fetele....pooop dulce!
Babyboom...vino la mami...acum