Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, La multi ani cu intirziere si de la noi!
imi pare rau ca ai probleme cu bila. am vazut o emisiune tv de curind despre dischinezii si pietre, in general nu se revomanda operatia, dar pietrele mici cum le ai tu sint periculoase si pot pleca pe traseu, blocind ceva. daca se recomanda operatia, nu ai incotro.

eu nu am pietre dar este mai puturoasa si imi da batai de cap destul de des, dar in sarcina nu.in sarcina doar vomit dimineata bila, probabil ca secreta mai multa pt ca percepe bb ca pe ceva strain, cel putin asa era o expicatie, in rest nu am avut probleme cu ea.
dar cind nu sint gravida, fac de cel putin 2 ori pe an crize, cu migrene puternice, voma si stare ff rea de zacut la pat.

sarcina imi prieste, se pare ca ultima parte e cea mai frumoasa in cazul meu, ma simt foarte bine, am energie, fac de toate, slava domnului ca nu trebuie sa stau la pat si nu am luat decit max 2,5 kg.ma obisnuiesc incet cu ideea de a fi mama de baiat, desi inca nu am depasit cu totul starea aia...sper sa o depasesc cind il voi vedea.

Sirimie, ai nascut??

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, ai fost la eco?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Of Bubu, cum de are bronsita? Si asta dupa tratament?

Kita, iti pumnii cu mana, sa se rezolve.
Pune si tu poze cu puiul mic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta, pana sa pun poze, propun sa ne vedem live intr-un parc cu picii;
Bubu la multi ani pentru Stefan, e mare de acum;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Patricia, de-asta mi-e frica de pietrele mici...oricum, daca ar fi sa plece pe undeva pe-acolo as avea crize, nu? o sa mai merg la un chirurg cand vin din concediu, peste o luna si un pic plecam, abia astept!

Crinuta...mi-e o mila de el ca are o tuse asa nasoala...cica siropurile expectorante i-au intretinut tusea si a dat in bronsita...acum ii fac aerosoli dimineata si seara cu flixotide 10 zile si sa vedem...mergem apoi la control...

Chiar, ar fi trebuit sa nasca Simona...vad ca nu e pe mess...

Fetelor, dar Shobo ce mai face, nu mai zice nimic?? nici V.Erica! Tomasaaa, Amayaaa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patri, dar ce putine kg ai luat pana acum, super! Sora mea a luat 4 kg, ea are 20 de sapt.
Ma bucur ca te simti bine!
Eu nu am avut crize cu varsaturi sau migrene, dureri etc...asta e a doua oara cand ma trezesc dimineata si am stare de greata nasoala si o stare generala proasta, de rau...
Si eu am bila lenesa de mult si daca mananc ceva greu si mai ales seara mi-e rau si evit...
La mine e si ereditara chestia, mama s-a operat la 28 de ani. Iar medicul mi-a spus ca avand tendinta asta, pe linie ereditara, sarcinile m-au ajutat si mai mult...kg luate pe parcursul sarcinilor, apoi slabitul...alt factor...
Acum 3 ani nu aveam nici o piatra, mi-am facut eco ca am ajuns la urgenta cu o criza asemanatoare, dar de stomac...si bila...mancasem juma de tava de krem a krem la 12 noaptea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

of Bubu, sanatate multa, si tie si pt bronsita!
dar te si doare de la pietre?

Crinuta, da, am fost la Iosup inca de la 21 saptamini. avea chef de glume, si prima data mi-a zis ca e fetita si eu ma inrosisem toata si sugrumata de eomotie l-am intrebat daca e 100% sigur, la care el pe ecran deja ii descria sexul, inca din primele secunde de ecografie;

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Hehehe Patricia, te inteleg, dar ai sa vezi ce frumusete de baiat vei avea.

Uite, Rayan e intr-o perioada in care simte nevoia sa ma ocroteasca, la telefon imi spune " esti mica", daca ma lovesc sau ma doare ceva spune " oh, micuta", in Biserica, il apuca iubitul, cand ingenunchiez, vine la mine si incepe sa ma pupe ( degeaba ii spun ca nu se face asa ceva acolo), noaptea dormim imbratisati, imi spune ca sunt micuta, papusa lui, ca ma iubeste.
Aseara, freca covorul cu mine, ca lasa ca " iau eu grosul" :)

Ah, si face planuri cu fratele lui, ceea ce e bine, ca pana de curand mi-a dat comanda la frate si sora, si orice i-as fi explicat, el vroia si frate si sora.
Acum, face planuri cu fratele, ca ii da hainutele lui, si ca il va lasa sa se joace cu laptopul lui.

Oricum, mie mi s-au prezis baiat si fata, niciodata 2 baieti, desi mi-as fi dorit, insa sincer, acum nu mai doresc alt copil, dar never say never :)

Patricia, pune si tu poze cu tine, sa vedem burtica.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi sintem acasa si ne chnuim cu roseata de scutec si cu niste bubite si cu buricul care nu a cazut. Si nesomn, etc Altfel bine

BB Monica a avut 2850 gr si apgar 10 si e frumoasa foc S-a nascut pe 23

Multumim ca ati intrebat de noi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

felicitari Simona

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput