Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hristos a inviat si Paste Fericit tuturor!

Kita, intrebai de aparatul de aerosoli. Cand a avut laringita ne-a dat sa facem cu adrenalina si ser, apoi tot nu-i trecuse si i-am facut cu Flixotide si ser si acum ii fac cu doar cu ser, ca iar l-a luat raceala si ii curge nasul si tusea o are de o luna

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bubu, ce cantitate de ser ii pui si cat timp ii tii masca? eu i-am pus 3ml de ser si 1ml de Acc 300( fiola are 3ml-, am inteles ca este echivalentul lui fluimucil), si tine cam 15 minute cu aparatul omron; in schimb in toata camera, dar de fapt si pe hol si in camera alaturata se cam simte un miros ciudat, ca si cum ai avea un praf in casa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kita, eu merg pe principiul de a inlatura factorii cauzatori de boli, ci nu de inlatura efectele lor.
Ma preocupa domeniul, asta vreau sa fac full time ( eventual impartit cu muzica, prima mea iubire), pentru ca este fascinant, si am testat asta de vreo 9 ani pe mama, iar acum o testez pe Rayan si pe mine, precum si pe multi altii.
Nu stiu de ce la noi se gasesc doar chestii..., asta e, ma rog, poate stiu, dar..., asta e, insa sunt sigura ca aceste lucruri se pot imbunatati.
Oricum, ca idee va dau niste informatii: vit D, nu doar fixeaza calciul, ci are si rol protector impotriva cancerului de san si de pancreas.
Vit C, nu are mare efect asupra imunitatii, in schimb de asemenea are rol de inhibare a tumorilor, de asemenea este excelenta pt vascularizare, implicit boli de inima, si multe altele...

As mai avea de spus, dar din pacate nu am timp acum. Poate mai incolo.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Pe vremea cand aveam 4 ani am cazut cu mana stanga intr-un ciob de sticla. Inainte de sarbatori, a
se intelege ca dupa mai bine de 30 de ani, acea cusatura a inceput sa se intareasca, la inceput primul nod, duminica urmatoarele, iar de marti nu mai aveam stabilitate in mana, caci incepuse sa ma doara si cand aprindeam lumina la intrerupator;ieri am fost la control, am de facut o o analiza care costa cam 200RON, si apoi iarasi sa ma operez; cand a auzit dr. ca mai si alptez, ca mai sunt si cu probleme cu coagularea m-a intrebat daca mai am multe sa ii mai spun.

Mergi la inceput

La multi ani tuturor ce poarta numele de Sf. Gheorghe!

Kita, imi pare rau ca ai patit-o cu mana...si ce faci, te operezi?
Si sa-ti raspund si la intrebarea cu aerosolii, cu intarziere...cand ii fac cu ser simplu ii pun 3ml si il tin pana nu mai e acolo, vreo 10 min. Cu ce i-am facut eu pana acum nu am simtit nici un fel de miros...aparat tot omron am si eu.

Eu am avut o criza biliara duminica, de Paste...toata saptamana am tinut regim, n-am mancat nimic din ce-am pregatit...tot duminica l-am serbat si pe puiul mic care a implinit un anisor, iar sambata asta luam motzul
Acum sunt bine, dar va trebui sa scot bila neaparat, ca n-am chef de crize din astea...am descoperit recent ca am pietre

Crinuta, super informatiile! eu ii dau lui Vlad vitamina C, le dau si picaturele la amandoi din cand in cand, iar vit D lui Vlad ii dau in lunile cu R si lui Stef mai tot timpul, ca inca e mic...bine ca mi-am amintit ca de 2 zile nu i-am dat

Daca vreti sa ne mai vedeti, am poze noi la semnatura, in primul album

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, La multi ani pentru Stef. Sa traiasca, sa fie sanatos, fericit!

In ceea ce priveste bila, eu am leac pt tine, dar dureaza cateva luni tratamentul.
Mama si cu fierea scoasa a avut crize de fiere, si pana nu a luat produsele asstea, facea cam 2 crize saptamanale, cu varsaturi, si astea in conditiile in care nu mai avea fiere, deci eu as face orice sa evit operatia...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hristos a inviat!

Bubu, La Multi Ani pt Stefan! Sa-ti traiasca ambii baieti si ei sa se aiba cu adevarat "ca fratii"! Noi mai avem putin si ne apropiem de 2 ani.

Kita, noi mergem numai la CMU- Opera-Kids. Din pacate azi i-a descoperit si lui Matei otita, inclin sa cred ca de la muci desi nu avea exagerat de mult. Trebuie sa rascolesc cutiile de la casa ca sa vad unde am pus ap de aerosoli. Cum mai e Andrei?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Andrei acuma e bine, recupereaza la greu cu somnul (CAM 4 ore dupaamiaza, depe la 14.30 pana pe la 18.30 chiat 19)De luni il duc la gradi, desi uneori imi vine s ail duc dupa 1 mai ca s anu imi raceasca exact in astea 4 zile, dar m-a capiat de cand sta acasa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

kita, sper sa rezolvi cat mai usor cu mana

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Crinuta, Liviana, multumim frumos pentru urari!

Crinuta, pai ma intereseaza, sigur ca da! poti sa-mi dai mai multe detalii? pe mess, pe pm, pe mail, cum vrei tu si cand ai timp Eu am pietre la fiere, jumatate din colecist e cu pietricele de 3 mm . Pana acum am mai avut un fel de criza, acum vreo luna...greata si o stare naspa de rau...dar nu pot sa vomit oricat m-as chinui...daca iau no-spa si colebil in cateva ore imi trece greata...dar apoi tin regim, ceaiuri de m-am saturat...

Azi m-am intalnit cu Ixxi la gradinita si culmeaaaa, Vladut si Cristinica sunt in aceeasi grupa si nici nu stiam
E o dulce Piersicuta, n-o mai vazusem de mult, s-a inaltat si e frumoasa foc!

Azi am fost cu Vlad la dr. Stanciu...din nou...are bronsita, continuarea laringitei , facem 10 zile aerosoli cu flixotide, fara alte siropuri de tuse...eu ii dadusem vreo 4 siropele timp de o luna, 2 de capul meu ...faza e ca venea Pastele si nu aveam cum sa-l duc la control, asa ca i-am dat Stodal apoi Humex si astea i-au intretinut tusea...sper sa-i treaca mai repede!

Patricia, ce mai faci?? cum te simti? parca si tu aveai probleme cu bila?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput