Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Eva, cred ca ti-e greu sa parasesti Romania, insa cu siguranta va fi mai bine in Franta. Eu am exemplul prietenei mele, care locuieste in Germania, nu traieste pe picior mare, au niste venituri medii spre mici si totusi isi pot permite mai multe acolo, plus ca le ofera si copiilor o altfel de educatie. Faza nasoala cu prietena mea e ca nu s-a acomodat foarte bine, nu are un cerc de prieteni, deh, nemtii sunt destul de reci si nu sozializeaza foarte bine...mai mult protocolar. Dar cantarind avantajele si dezavantajele au ales...raman acolo. |

daaa, clar diferita situatia. Sotzul eu fiind francez acolo avem socrii, cumnatii (3 verisori mici pt Noah), plus ca sotzul meu are f multi prieteni in Paris, mai ales. Adica nu mergem in necunoscut deloc. Mergem acasa. Doar ca eu mai am o casa: Romanica. Aici am prieteni, prietenii buni sunt vreo 4, cu familii si ei, restul au luat drumul vestului. Asa ca mai multi prieteni avem in Fr, nu aici.
Aici raman parintii mei
, insale: a papat baiatul meu acum la 10h00 100 ml de morcov+mar crud si a papat si tzitzi desert.

Ieri la pranz am depasit 100ml, a papat cam 140 ml dovlecel piure.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
LUCUTTA spune:
Buna dimi!
Noi suntem bine,de azi ii introduc la Sergiu si branzica la fructe.
Am cumparat branzica de vaci de la tarani pe taraneste spus "scoaca"
.M-am gandit ca e mult mai buna si mai naturala decat facuta cu tablete de calciu sau cu lamaie si iaurt.
Am prietene care asa le-a dat si a fost ok in plus nici nu stiu ce mi-ar fi iesit ...daca ma puneam s-o fac eu.
Am cautat piersici peste tot si nu am gasit de data asta decat nectarine .Sunt ok?
Ne mananca rau gingiile,roadem pe manute si pe tot ce apucam.I-am cumarat o jucarie ff colorata, un catelus cu urechi si picioare lungi si tare s-a bucurat si radea in hohote de ea.
Dupa o saptamana de exersat a reusit in sfarsit sa-si bage piciorusul in gurita si se amuza f tare ,era bucuros.
EvaF spune:
| citat din mesajul lui khristin Nerantula, am incercat sa-l votez pe Gruia, dar ce ne facem daca n-avem nr. de Vodafone ? ![]() |
aventura mare, am votat de pe telefonul prietenilor, eu nu sunt la Vodafone, nici sotzul, nici familia, si nici majoritatea prietenilor. Am gasit insa un ratacit
Lucutta, sa nu te superi ca iti zic dar la faptul ca taranii nu pasteurizeaza laptele cum trebuie te-ai gandit? Sau la faptul ca nu stii in ce conditii de igiena e facuta branzica... Eu as indrazzni sa ii dau de la tarani dupa un an si numai daca il cunosc bine pe taranul care face branza, adica sa ma aprovizionez numai de la el.
No offence

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
kllemi spune:
neatza fetele vreau sa va zic ca fi-mea intai vrea sa mearga si dupa aia sa stea in sezut
mor de ras se intorce pe burta si incepe sa isi ridice genunchi ca si cum ar vrea sa mearga....
CARE MERGETI AZI IN IOR SI LA CE ORA????? POATE NE INTALNIM
EVA mult succes iti doresc si totul sa fie super ok acolo si cine stie poate te vizitam si noi odata si odata...
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
_giulianna_ spune:
Neata!
Ati dat pana acum brocoli bebeilor? Cum l-ati pregatit? Pur si simplu fiert sau la aburi? Mi-a luat sotul un buchetel si vreau sa-i dau astazi lui Edi.
V-am citit discutiile referitoare la fotografii si aveti mare dreptate, le-am scos din semnatura. Mi-a zis mie mai de multisor Babytza ca nu e bine sa le las in vazul tuturor pentru ca nu se stie cine le vede dar n-am actionat in niciun fel. Nah ca acum le-am ascuns ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
mamidestefan spune:

Incerc sa scriu ..mai mult pe fuga...sper sa nu se trezeasca Izabella.
Am fost la KIDEX : bilant
comanda scaun auto ROMER - STEFAN;
hainute ; ustensile papica ; jucarii - IZABELLA
Mie mi-a placut ...se putea sa fie si mai bine ..adica mai multe standuri de hainute ..si mai aprovizionate..dar in rest mi s-a parut mai bine organizat decit babyexpo...partea centrala unde erau standuri cu puericultura mare..erau foarte spatioase ...lucruri de joaca pentru copii (un rasfat pentru Stefan care nu mai stia ce sa mai aleaga ..asa incintat era)..si specacol cu copilasi..asta chiar l-a impresionat tare mult..
asa ca toata ziua striga prin casa : "veau a kide" - vreau la kidex
In alta ordine de idei: azi merg eu la HOMEOPAT.
Modul cum evolueaza Stefan m-a convins..
a treia zi dupa ce a inceput tratamentul a inceput sa i se infunde nasul...si sa faca febra usoara ...care alterna cu racire (transpiratie)..
Am asteptat inca o zi ..si apoi am sunat medicul ..se pare ca era reactie la tratamentul homeopat ...si e semn bun...
au mai trecut citeva zile ...in care parca s-a agravat...
dar azi nu mai face febra ...si nasul nu mai e atit de rau infundat. Stare lui a fost cind somnolenta..cind agitata..dar azi s-a trezit foarte bine...
zilele astea a cam mincat din "alimente" interzise ..fara reactii gen kk moale ..gaze..Deci suntem pe drumul cel bun 

.
Cu diversificarea noi stam iarasi bine :
dimineata : nectar din mar copt, suc de morcov, suc de portocale, o bucatica banana ..aprx 100ml
la prinz : piure mai apos din legume : morcov, pastirnac, ardei rosu, dovlecel,spanac...aprox 60 ml
La fructe Izabella e foarte incintata...deschide gurita maaaaaare...la legume ..maninca ..dar lipseste entuziasmul..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Noi suntem bine,de azi ii introduc la Sergiu si branzica la fructe. Am cumparat branzica de vaci de la tarani pe taraneste spus "scoaca" Am prietene care asa le-a dat si a fost ok in plus nici nu stiu ce mi-ar fi iesit ...daca ma puneam s-o fac eu. Am cautat piersici peste tot si nu am gasit de data asta decat nectarine .Sunt ok? |
| citat din mesajul lui EvaF Eu as indrazzni sa ii dau de la tarani dupa un an si numai daca il cunosc bine pe taranul care face branza, adica sa ma aprovizionez numai de la el. |
LUCUTTA, Eva, eu zic ca nici dupa 1 an nu e foarte sigura branza de la tarani; eu am incercat sa-i dau lui Victor cand avea 1 an 1/2 - 2 si a facut o diaree cu spume, care l-a tinut vreo 3 zile, de mi-a parut rau ca am experimentat. Al meu n-a mancat branza calcica, asa ca varianta la care am recurs a fost Milli, ca totusi ai siguranta ca a fost verificata.
Nectarinele aste eu nu le-as recomanda - au si gust de conservant sau DTT, nu stiu ce, dar oricum au la chimicale in ele la greu! Mai bine fructe in borcanel pana vine sezonul lor.
Si apropos de chimicale, chiar acum am aflat ca si cartofii dulci, in care eu aveam incredere, sunt tratati cu ceva substante anti-incoltire

Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui kllemi neatza fetele vreau sa va zic ca fi-mea intai vrea sa mearga si dupa aia sa stea in sezut ![]() CARE MERGETI AZI IN IOR SI LA CE ORA????? POATE NE INTALNIM EVA mult succes iti doresc si totul sa fie super ok acolo si cine stie poate te vizitam si noi odata si odata... ![]() mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
daca vrei facem o intilneala la intrarea in parc - metro TITAN..
asa in jur de 13...daca e OK ora pentru tine..ai numarul meu de telefon pe mailul comun.
Izabella doarme de pe la 10 si ceva ...sper sa nu prinda un somn de ala de 3 ore ..ca atunci am incurcat-o.
Alaltaieri mi-a dormit de la 12 la 14.45...am intrat de citeva ori la ea ..ca ma temeam sa nu fi patit ceva

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan In alta ordine de idei: azi merg eu la HOMEOPAT. Modul cum evolueaza Stefan m-a convins.. a treia zi dupa ce a inceput tratamentul a inceput sa i se infunde nasul...si sa faca febra usoara ...care alterna cu racire (transpiratie).. Am asteptat inca o zi ..si apoi am sunat medicul ..se pare ca era reactie la tratamentul homeopat ...si e semn bun... au mai trecut citeva zile ...in care parca s-a agravat... dar azi nu mai face febra ...si nasul nu mai e atit de rau infundat. Stare lui a fost cind somnolenta..cind agitata..dar azi s-a trezit foarte bine... zilele astea a cam mincat din "alimente" interzise ..fara reactii gen kk moale ..gaze..Deci suntem pe drumul cel bun ![]() ![]() . |
Lidia, usoara agravare sau revenirea simptomelor pt. o perioada scurta, precum si somnolenta, sunt reactii normale dupa tratamentul homeopat si semn ca organismul reactioneaza bine la tratament. De asemenea, un semn bun pe care-l urmaresc homeopatii e aparitia pe tegumente de tot felul de eruptii, bubite, etc.
Pana la urma la medic ati fost? Te rog spune-mi si mie, ca am o fosta colega de fac. care locuieste in Bucuresti si e interesata si ea de homeopat.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
LUCUTTA spune:
Eva nu ma supar stai linistita ,m-am gandit bine si sper sa fie ok .Nu cred ca e o problema si plus de asta eu ma gandesc ca pe vremuri nu se "curata oua" atat cum se face acum si nu am patit nimic.Cum am zis si saptamana trcuta referitor la cartoful dulce vs .cel clasic romanesc.Am si colege care au copii si le-am cerut sfatul referitor la cartofii clasici si la branzica de vaci si m-au asigurat ca e ok.Copilul trbuie sa manance natural,romanesc nu, nu stiu ce cartofi exotici sau branzica "falsa".
Fara nici o suparare asa gandesc eu si multe din cunostintele mele .