Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

giuli, stiu ca babytza i-a dat soricelului brocolli, la steamer si apoi blenduit, dar nu simplu, ci cu o alta leguma + branzica de vaci... babytza, te rog corecteaza-ma daca am gresit!

si eu asa o sa fac cu ai mei, doar ca mai asteptam putin

Lucutta, NU produselor de la tarani in cazul bebeilor, din motive pe care Eva si Babymom le-au insirat deja, nu mai repet.... nu e mare branza s-o faci in casa, serios, pui niste pastile de Ca la laptele care da in clocot... sau cateva pic de lamaie tot cand da laptele in clocot... cat de greu sa fie...? eu zic sa nu te risti...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi suntem fideli programului de plansete si maraieli,ne trezim de n ori pe noapte,azi dim la 6 ne-a dat desteptarea tuturor si nu s- mai culcat pana la 9.

A mancat mar,banana si piersica..nu pot sa zic ca i-a placut in mod deosebit,in ultimul timp nu prea are chef de mancare,mai mult lapte.

Cu branza am patit-o si noi la Andy,tot asa o diaree de n-am stiut ce sa facem cu el,cu Alexia pas..mai bine-i fac eu ca vad ca mananca din aceea calcica...plus ca n-as avea incredere in cei din piatza.

Babytza voi cum ati trecut de noapte??

Anca multa sanatate Carlei,nu te invinovati copii mai racesc ,sa mai lovesc

Anamona o scumpa printzesa ta

Cu pozele aveti dreptate,eu mi le-am sters demult tocami din motivele enumerate .

andreutac vad ca si voi va distrati noaptea

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Babymom la fructe si eu stau pe ganduri ,faptul ca nu este sezon si toate sunt "false" dar sincer nu stiu ce sa-i dau ca para ,piersicile,nu sunt de sezon ,sa zicem ca mere gasim cat de cat bio dar in rest....Off greu este cu diversificarea asta !
Nu stiu ce sa mai zic.....e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Dupa ce vi l-am prezentat pe www.youtube.com/watch?v=xC_d6J0Wur4" target="_blank">Noah mancand dovlecel cu pofta, acum episodul 2, Noah mancand mar+morcov

Enjoy!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor!
ce mai faceti? din cate am citit mai toata lumea e racita...si noi suntem. mie mi-a mai trecut, dar bebelina inca tuseste si ii fornaie nasucul..sper sa treaca mai repede la toata lumea, asa ca va urez sanatate multa!

anis am vazut ca ai facut pasaport micutzei...si noi avem de gand sa plecam intr-o vacanta afara, si as vrea sa stiu daca pasaport pt copil trebuie indiferent de tara in care mergi sau nu e musai?

am votat si noi pt Razvanel (care apropo..ce mare s-a facut )..si binenteles pt broscutza Corinei

babytza,300,preety,Nikolici,alina

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

'neata.

Carla e bolnavioara . De sambata noapte a inceput cu nasucul infundat, nu putea sa respire, am mers cu ea la urgenta sa o asculte la plamani. Nu are febra, nu tuseste, doar nasucul infundat. Mi se rupe sufletul cand vad cum se chinuie, noaptea se trezeste plangand din cauza ca nu poate respira. O aspir cu batista bebelusului insa plange saracuta, deja e traumatizata. Offff... Sper sa nu se agraveze si sa faca febra, doar Panadol si ser/apa de mare ii dau.

tuturor, n-am reusit sa va citesc, am sa intru cand Carla se va simti mai bine. Imi pare rau ca n-am avut mai multa grija de ea

Babymom, oare ar trebui sa chem medicul acasa daca nu face febra? Daca de doua zile e constant asa, fara febra, tuse etc, se poate agrava brusc?

Anca, daca v-a vazut deja un dr. nu cred ca mai trebuie sa chemi pediatrul acasa, eventual daca apar semne de agravare sau febra mare. In rest, continua tratamentul, asociaza-i si Eurespal, iar pt. nas infundat - dilutie 1:1 de ser fiziologi si Olynth de copii, dar numai inainte de somn sau masa, ca sa poate respira.

Sanatate maxima Carlei! Sa ma mai tii la curent cu evolutia.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
In alta ordine de idei: azi merg eu la HOMEOPAT.

Modul cum evolueaza Stefan m-a convins..
a treia zi dupa ce a inceput tratamentul a inceput sa i se infunde nasul...si sa faca febra usoara ...care alterna cu racire (transpiratie)..
Am asteptat inca o zi ..si apoi am sunat medicul ..se pare ca era reactie la tratamentul homeopat ...si e semn bun...
au mai trecut citeva zile ...in care parca s-a agravat...
dar azi nu mai face febra ...si nasul nu mai e atit de rau infundat. Stare lui a fost cind somnolenta..cind agitata..dar azi s-a trezit foarte bine...
zilele astea a cam mincat din "alimente" interzise ..fara reactii gen kk moale ..gaze..Deci suntem pe drumul cel bun .

Lidia, usoara agravare sau revenirea simptomelor pt. o perioada scurta, precum si somnolenta, sunt reactii normale dupa tratamentul homeopat si semn ca organismul reactioneaza bine la tratament. De asemenea, un semn bun pe care-l urmaresc homeopatii e aparitia pe tegumente de tot felul de eruptii, bubite, etc.
Pana la urma la medic ati fost? Te rog spune-mi si mie, ca am o fosta colega de fac. care locuieste in Bucuresti si e interesata si ea de homeopat.

la SARARU ...am mers pe mina ta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva cat e de dragutz,si ce cuminte :nu da cu manutele ,nu vrea sa apuce linguritza,nu intoarce capul intr-o parte sau alta..sta si asteapta sa vina linguritza cu papa..ff frumos.

Am descris cam ce face Alexia la masa,da vad ca sunt si copii cuminti.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
la SARARU ...am mers pe mina ta

Ma bucur. Si... in final cum il cheama - Constantin sau Catalin sa stiu sa-i pun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

OK!OK! M-ATI CONVINS!NU II DAU BRANZICA DE LA TARANI....am sa-i fac eu.

Va rog sa-mi spune-ti si mie cum se face ,cum ii mai buna si ii fac azi si pe maine va papa.

Eu tot cer pareri si unii zic sa-i dau alti sa-i fac.Na ca am sunat-o si pe dr lui si a zis Nuuu!asa ca merg pe mana voastra ca doar am incredere in voi...dar vroiam sa agit putin spiritele

Dar de nectarina ce zice-ti sa ii dau? sau numai para cu mar pana gasesc piersici?

Mergi la inceput