Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MAMIDESTEFAN cu cea mai mare placere la metrou la titan, dar daca iti spun ca nu stiu care este contul nostru comun ma crezi??? sunt praf......stiu

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Cum maine Daria implineste 6 lunite s-a gandit draga de ea sa ne faca ea noua un cadou: PRIMUL DINTISOR!!!. Abia acum o inteleg de ce in ultimele 4-5 nopti a fost ingrozitor de agitata si plangacioasa..... Noi ne gandeam ca de la tratament.... Of of of of.... acuma aspart gingia si a iesit aproape toata creasta... Din pacate nu cred ca se va linistii caci fratica de langa el s-a umflat si el si vrea sa sparga!!! Nu stiu cate nopti mai rezistam asa!!!!

Dar oricum bucuria e mare!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Noua ne spunea pediatra la Matei ca daca vrem sa-i dam fructe care nu sunt de sezon sa i le dam din compot. Daca nu aveti facute in casa exista unele BIO, habar n-am care...

Oricum piersica este RECOMANDATA sa fie din compot pana la 9 luni!!! Noua asa ne-a zis... acuma... fiecare cum vrea...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Eva tu ii dai morcov crud cu mar?facut cu blendarul?ii fac si eu daca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Eva tu ii dai morcov crud cu mar?facut cu blendarul?ii fac si eu daca e ok.

Lucutta, exact, ambele crude. 1 mar + 1 morcov luate de la tarani, neaoshe. Eu le mixez cu un mixer cu lame orizontale, am Braun, nu le bag la blender ca sunt cam dure si fac un zgomot nesuferit si apoi am si de spalat cana aia mare doar pt o mana de piure. La mixer e fff rapid, asta e optiunea mea.
Am incercat si sa i le fac la aburi si nu vrea. Scuipa. La steamer fac doar para si dovlecelul, azi i-am pus la steamer si cartoful dulce (incerc sa vedem).

Incearca crude, fff gustos, cocktail de vitamine si e posibil sa fie innebuit. Al meu papa asa in fircare dimineata, de-abia astepta.

Branza de vaci, uite ce am eu in conspect, retete diferite:
- Nu se recomanda lapte de vaca la mai putin de un an datorita nivelului ridicat de sodiu pe care il contine care forteaza rinichii copilului. Daca faci branza sau iaurt riscul e mai mic.
Putem introduce branzica de vaci in masa de fructe: se amesteca bine si se paseaza cu furculita pana devine pasta impreuna cu fructele.

-Branza de casa se face astfel:
Se pune lapte la fiert -unii recomnda lapte la punga nu la cutie (cel la cutie cica nu se branzeste)Eu am luat la cutie, insa, Cedra de la Napolact. Cand a fiert laptele, cat inca este pe foc se pun in el cateva picaturi de lamaie. Stingem focul, apoi trecem prin sita. Din 120 ml lapte ies 30g branzica.

Branza de casa calcica se face astfel:
Se pune lapte la fiert. Cand a fiert laptele, cat inca este pe foc se pun 8 pastile de calciu lactic pisate in el- se mai tine pe foc 30 secunde si o sa inceapa sa se branzeazsca. Se ia de pe foc si cu o lingura cu gaurele, se strange branza care se pune la scurs intr-un tifon steril (calcat cu fierul de calcat).
Nu se da din branza aia mai mult de 3 zile. Se tine la frigider la 2-8 grade C.

Branza de vaci:
2 pastile de Ca, zdrobite, puse la fiert in 250 ml (o cana) de lapte gras UHT si cand da in clocot, lamaie cam o lingurita; imediat ce punem lamaia se aduna totul. Scurgeam prin tifon si rezulta un caus de branza de vaci destul de cremoasa.

Cat despre piersica inca nu i-am dat, noi ca fruct papam doar mar si para deocamdata, avem si mango pt pui dar astept sa fie fff copt, il simt cam tare la mana.
Insa i-am dat dovlecel, si e de import, grecesc, la noi nu au aparut.

Giulianna, nu i-am dat inca broccoli, noi suntem cam grupa mica asa, de-abia au trecut 2 saptamani de diversificare.
Dar i-as da peste o saptamana-doua cam asa...
Cica e cam...baloneaza, dar ii voi da putin.

Laura
Si Noah spre final cand se plictiseste, pune mana pe lingurita si apoi se freaca la ochisori de somn (dupa ce papa doarme direct de cele mai multe ori, azi mi-a adormit in brate) dar nu face prostioare mari, e f cumintel la masa, e ocupat cu mestecatul si cu urmaritul linguritzei, sa nu cumva sa dispara

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
la SARARU ...am mers pe mina ta

Ma bucur. Si... in final cum il cheama - Constantin sau Catalin sa stiu sa-i pun?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

constantin ..e pe site
catalin.. i se spune

e aceeasi persoana

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

garga, multumim de vot!!

LUCUTTA, inteleapta alegere cu branzica!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

f frumos papa luca:) gata eva, v-ati intrat in ritm.
nocom, felicitari dariei pt dintoc!
laura, las' ca vin si vremurile bune
tot vb de poze, am intrat la albumul nostru de burtici si m-a apucat o nostalgie...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nocom, felicitari ptr dintzoc!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom felicitari ptr dintisor.

Alina da stiu,tre sa vina si alea odata cu vremea buna..ieri ma uitam pe poze si mi-am revazut pozele cu burtica.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput