Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 8

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 neatza neatza si 
Eva, am spus "amenintari" adica cu ghilimele, pentru am asumat (fiind eu asa mai fraiera si de buna credinta) ca e o gluma.
Totusi, ideea generala e ca nu stii cine ce face cu pozele tale pe net... Deci, daca nu vrei sa te gandesti tot timpul cum un pedofil se holbeaza la pozele de la botezul copilului tau... (despre asta era vorba in subiectul cu pricina, si mamicile care s-au sesizat au dreptate) mai bine le tii "private" si gata...

anamona spune:
anamona spune:
 eva, sfatul meu e sa faci albumele private urgent mai ales ca ai intrat si in vizorul unui obsedat.
 la fel cum facea ada scenariul cu pampersi si rotarix, uite ce scenariu poti avea cu pozele: ai toate albumele la vedere, obsedatul stie cum arati tu si toata familia si ce ai prin casa, apoi stie de pe forum detalii despre familie, unde locuiesti, unde muncesti, unde te plimbi, la ce ora ajunge sotul acasa si te trezesti ca da lovitura. doamne fereste...
nu te costa nimic sa le faci private...in fond nu sunt pt toata lumea, nu?
cine vrea sa se uite poate sa intre pe contul de yahoo....sau cum spuneam mai demult putem crea pe gmail inca un cont ca sa putem sa il descarcam direct pe calculator cu outlookul.

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 In alta ordine de idei, traiasca co-sleeping-ul!!!
Cum va povesteam, Teo a dormit tun toata noaptea cam de la 2 luni jumatate, fara masa de noapte adica.
Manca la 9 seara si la 6 dimineata si dormea bustean intre. Asa ca, dupa ce au trecut colicii (uratzi aia, mama lor, il culcam pe burta mea ca sa se linisteasca si asa dormeam si noi cat de cat) l-am mutat la el in patut si eu am parasit camera si mi-am reluat locul in patul conjugal.
De cand s-a nascut Radu insa, fortati de imprejurari ca sa zic asa, dormim separat, fiecare cu cate un copil.
Cel mai des, el cu Teo, eu cu Radu. Teo in continuare se culca singur fara probleme. A hotarat el ca nu mai vrea in patutul cu gratii (nici cu gratiile scoase) prin august, si a primit patul mare de la Ikea, dar obiceiurile de nani nu si le-a schimbat, se baga singur in pat, pe pernuta lui, si adoarme ascultand muzica sau povesti (neagu djuvara are o voce fantastica - Teo seara vine si zice "datii si omanii?"- adica sa-i pun "istoria romanilor" in lectura lui djuvara...)
Radu insa... ce sa va spun, e atat de dulce. De cand a inceput sa se tarasca prin pat, in gasesc in fiecare dimineata lipit de mine, in cu totul alta parte decat l-am pus.
Si el se culca singur, de preferinta in liniste deplina si intuneric, fara stimuli, si dupa ce fac si eu o baie de forum, ma culc langa el, cu picioarele pe un scaun sau ghemuita la picioarele lui, deci ideea generala e ca nu dorm cu capul langa capul lui, ca sa nu ma rasucesc peste el sau sa respir peste el in somn. Ei bine, el cumva se intoarce, se taraste, si dimineata il gasesc cu capul lipit de burta mea sau cuibarit in indoitura genunchilor mei.
E incantator, ce sa va mai zic...
Am tot zis ca de cand nu se va mai trezi noaptea sa pape, il mut in patutul lui, in camera lor... iaca nu ma pot desprinde...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

amik spune:
amik spune:
 ada, vreau si eu Istoria rromanilor in lectura lui Djuvara. de unde??? m-ai topit cu "datii si omanii?"

anamona spune:
anamona spune:
 Pana una alta am creat adresa pe Gmail
e la fel ca cea de pe yahoo (septembrieoctombrie) numai ca se termina in gmail.com
parola e la fel cu cea de pe yahoo
Putem sa o trecem pe prima pagina?
Avem aici si avantajul de a uploada poze in picasa direct.
Singura rugaminte ar fi sa trimitem emailurile de fiecare data la ambele adrese comune.

claudinna spune:
claudinna spune:
 neata!!
si eu vreau!!:))
am vazut Theea frumoasa foc si gatita nevoie mare!!
Anca, imi pare rau pt Carla! sanatate multa si nu te invinovati! se intampla, copiii mai ales, racesc in perioada asta...asta e...
si Razvan a avut o perioada din asta in toamna si doar il aspiram, ff des, ca il incomoda la respiratie. puneam ser si aspiram...se agita f tare cand auzea aspiratorul...
acum cand ii pun ser, se stramba nitel, dar nu se sperie...atunci daca ma indreptam cu ala spre el...
deci a uitat
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de  Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

claudinna spune:
claudinna spune:
 ma gandesc si eu de mult sa trec albumele pe privat...si asta fac acum
anamona, trece-l pe prima pagina, sa-l avem mereu!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de  Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 neata!
kristin, felicitari micului mincacios! pe cind o vizita la noi?
eva, ma crezi ca in momentul ala exact la tine m-am gindit, deci run forest, run
co-sleeping  si noi. doarme fii'miu toata noaptea lipit de mine, doar la tzizi ne trezim.
 si noi. doarme fii'miu toata noaptea lipit de mine, doar la tzizi ne trezim.
fetelor, ma bucur ca ati venit printre noi panicoasele, apropos de albumele publice. va aduceti aminte ca la odisee nu am pus poze cu burtica mea pina nu s-a facut contul nostru? chiar a fost un mega scandal pe forum acu' ceva ani cu un tip care a incercat sa insele ceva persoane pe aici
anamona, f bine ai procedat.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

andreutac spune:
andreutac spune:
 Neata!
Hop si eu pe forum cat mai doarme pitica, caci altfel...cam greu.
Anamona, super ideea cu contul pe gmail, multumim!
Eva, cred ca ti-e greu sa parasesti Romania, insa cu siguranta va fi mai bine in Franta. Eu am exemplul prietenei mele, care locuieste in Germania, nu traieste pe picior mare, au niste venituri medii spre mici si totusi isi pot permite mai multe acolo, plus ca le ofera si copiilor o altfel de educatie. Faza nasoala cu prietena mea e ca nu s-a acomodat foarte bine, nu are un cerc de prieteni, deh, nemtii sunt destul de reci si nu sozializeaza foarte bine...mai mult protocolar. Dar cantarind avantajele si dezavantajele au ales...raman acolo.
In alta ordine de idei, dintii astia ne chinuie din ce in ce mai rau...azi noapte s-a trezit de 3 ori  saracuta, plangand, iar la una din treziri am facut pauza de somn de 1 1/2 ore.Cam naspa...
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 anca, ce spui tu acolo?! cum sa fie vina ta! multa sanatate carlitei! stai sa mai creasca si sa faca cite un cucui cu tine de mina, atunci mustrari de constiinta
anamona  ce domnisorica frumoasa!!!
 ce domnisorica frumoasa!!!
andreutac, offf dintii astia! sa iasa nai repede.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami