Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 7

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 anamona, nu am poze noi. Pusesem pozele cu cadita lui Radu, si intre timp le-am facut private si fetele intrebau de ele, care nu le-au vazut, asa ca am trimis invitatia.
In ce priveste decizia de a le face private... ma tot intrebam daca nu exagerati (tu ai fost prima de la care am auzit ca refuza sa puna poze cu Thea, si chiar ma intrebam ce ti se putea intampla ca sa ajungi la o concluzie atat de drastica).
Intre timp, am ajuns la concluzia ca nu... nu exagerati de loc.
Am primit ca sa zic asa..."amenintari" chiar aici pe forum, intr-o discutie deloc placuta, si inca ma intreb cat am exagerat eu, si cat cealalta persoana, si daca nu era cazul s-o raportez la moderator. 
In fine, am lasat-o balta si am concluzionat ca 1) m-am bagat in namol si normal ca m-am murdarit... si 2) marele lat cum ii spun eu... e si folositor, dar si periculos, ca orice lucru lasat la "indemana" tuturor...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 felicitari pentru botezul Aniei! Bravo, fetita frumoasa si cuminte!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anamona Alexasimami bine barem ca ati avut o excursie frumoasa...e groaznic ce se intampla cu spatiile de nefumatori, desi incet incet se inmultesc mai ales in locurile unde vin mai multi straini. Tu esti de prin Arges? | 
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

khristin spune:
khristin spune:
 Laureta, ce mancacioasa mica am vazut. 
Nerantula, am incercat sa-l votez pe Gruia, dar ce ne facem daca n-avem nr. de Vodafone ? 
Nausica, a propos de carucioare si noi am luat unul convertibil cu fata/spatele spre noi din motive mai mult practice, fiind in necunostinta de cauza despre ce se vorbea in articolul respectiv.  Felicitari pt. botez
 Felicitari pt. botez  . Ai fost simpatica tare cand ai spus ca esti « fan Ania »
. Ai fost simpatica tare cand ai spus ca esti « fan Ania » 
Felicic, felicitari pt. micul crestin. 
Joy, wow chiar de la 7 seara pana la 9 dimineata? S-o tineti tot asa. 
Eva, felicitari pt. diversificare. Imi pare rau ca tu esti suparici ca vei pleca din tara dar pana la urma sint convinsa ca va fi mai bine asa si nu numai lui Luca pe termen lung. Pana la urma asta inseamna sa fii parinte. 
Alina, mi-ai facut dor de Manastirea de la Curtea de Arges, mai putin atmosfera din respectivul restaurant…acum doi ani eram si noi in vizita acolo.
Nocom, multa sanatate. 
Si noi pana acum ne inscriem in seria mancaciosilor. De curand am incercat cu un succes rasunator papaya. Daca cineva vrea sa incerce, iata reteta : se taie fructul in jumatate, se curata, se indeparteaza semintele negre din interior si se pune in blender. Iese un puree pe gustul bebelusilor  . Al meu cel putin s-a lins pe botic cand a mancat si chiar a mai vrut, dar a trebuit sa-i spun nu. Papaya contine papaina, o enzima care ajuta la digestie si de asemenea e bogata in fibre, vitamina C si beta-caroten. Ca optiune azi am incercat cu mare succes banana cu papaya…a salivat de-a dreptul
. Al meu cel putin s-a lins pe botic cand a mancat si chiar a mai vrut, dar a trebuit sa-i spun nu. Papaya contine papaina, o enzima care ajuta la digestie si de asemenea e bogata in fibre, vitamina C si beta-caroten. Ca optiune azi am incercat cu mare succes banana cu papaya…a salivat de-a dreptul  . In seara asta tocmai a mai ras un bol mic de cereale organice de rice cu oatmeal. Sa-l vad cum doarme la noapte, iar maine gatim dovlecelul !!!!
. In seara asta tocmai a mai ras un bol mic de cereale organice de rice cu oatmeal. Sa-l vad cum doarme la noapte, iar maine gatim dovlecelul !!!!
Cristina
le bébé  Chris Anthony
 Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

anca81 spune:
anca81 spune:
 'neata.
Carla e bolnavioara  . De sambata noapte a inceput cu nasucul infundat, nu putea sa respire, am mers cu ea la urgenta sa o asculte la plamani. Nu are febra, nu tuseste, doar nasucul infundat. Mi se rupe sufletul cand vad cum se chinuie, noaptea se trezeste plangand din cauza ca nu poate respira. O aspir cu batista bebelusului insa plange saracuta, deja e traumatizata. Offff... Sper sa nu se agraveze si sa faca febra, doar Panadol si ser/apa de mare ii dau.
. De sambata noapte a inceput cu nasucul infundat, nu putea sa respire, am mers cu ea la urgenta sa o asculte la plamani. Nu are febra, nu tuseste, doar nasucul infundat. Mi se rupe sufletul cand vad cum se chinuie, noaptea se trezeste plangand din cauza ca nu poate respira. O aspir cu batista bebelusului insa plange saracuta, deja e traumatizata. Offff... Sper sa nu se agraveze si sa faca febra, doar Panadol si ser/apa de mare ii dau. tuturor, n-am reusit sa va citesc, am sa intru cand Carla se va simti mai bine. Imi pare rau ca n-am avut mai multa grija de ea
 tuturor, n-am reusit sa va citesc, am sa intru cand Carla se va simti mai bine. Imi pare rau ca n-am avut mai multa grija de ea 

Babymom, oare ar trebui sa chem medicul acasa daca nu face febra? Daca de doua zile e constant asa, fara febra, tuse etc, se poate agrava brusc? Mamica fericita de
Mamica fericita de  Carla Alexandra (13.08.2008)
 Carla Alexandra (13.08.2008)  
 Piti mic se face mare
 Piti mic se face mare

EvaF spune:
EvaF spune:
 Buna dimineatza,
A dormit Noah cu noi in pat de la 22h00 pana acum la 08h30
S-a trezit de vreo 3 ori pt tzatzeala dar cum era langa mine...am scapat ieftin.
Lala, eu ii dau san dupa masa dar noi inca nu am inlocuit complet o masa, maxim a papat 160 ml de mar cu morcov sau dovlecel. E aproape inlocuita insa san ii dau pt ca ii e sete, nu de foame. Ca apa nu ii dau inca. Ii voi da cand va inlocui clar masa si va refuza cu obstinatie sanul.

| citat din mesajul lui alexa si mami din seria traim in ro  azi dupa ce am vizitat manastirea, ne-am plimbat, am cumparat diverse prostioare am vrut sa si mincam la un resta unde mergeam mereu. Buuun, cu un copil de mina, cu celalalt in scoica intram si ne indreptam catre "nefumatori". Acolo...stupoare, fum ca la balamuc. O intreb pe chelnerita unde e salonul de nefumatori si ea f senina, sau senila, imi zice ca acolo, in fumaraia aia. Am facut stinga'mprejur si pa si pusi. alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami | 
Mda, uite de-aia e mai bine sa plecam in Fr. In Franta e interzis complet fumatul in locurile publice. Nu se fumeaza in niciun bar, club, restaurant, decat pe terasa afara.

Ooooffff, Ancule, imi pare foarte rau de Carla, sanatate multa. Va fi bine.

Kristin, adevar grait-ai
 . Dar tu nu ai avut o strangere de inima cand ai plecat? Acum nu ti-e dor? De cati ani esti in Canada?
. Dar tu nu ai avut o strangere de inima cand ai plecat? Acum nu ti-e dor? De cati ani esti in Canada?
Mie mi-e greu, desi ador Parisul si Franta in general, mi-e greu ca am stabilit data - 1 iunie- si stiu ca gata, point of no return. Ma rog, clar ne va fi mai bine acolo avand copii.

Nausica, sa iti traiasca mica crestina.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
 Neatza! 
Multumesc frumos fetelor de cuvintele bune: babytza, eva, andreutac, corrina, joy, laura, bitza, CD, claudinna, Ada, Preety, Baby_boy. Se pare ca am vecini intelegatori, mai ales cel de sub noi, pe care-l inundam a doua oara... si a doua oara e saracul zen de-a binelea si nu vrea nika... sincer, eu in locul lui n-as fi fost chiar asa zen si intamplarea asta ma face sa ma gandesc de 2 ori la unele lucruri...
Cu intarziere  LA MULTE LUNITE
 LA MULTE LUNITE  pentru cei sarbatoriti ieri, in special pentru gogosharul mic Sorina , pentru gemenelul ei Oadu si pentru Alex de Boo! Sa fiti sanatosi puiuti!!
 pentru cei sarbatoriti ieri, in special pentru gogosharul mic Sorina , pentru gemenelul ei Oadu si pentru Alex de Boo! Sa fiti sanatosi puiuti!!
Nocom, Anca multa sanatate puiutilor!!
Anca, te rog, nu te invinovati, sunt sigura ca nu e vina ta si ca nu aveai cum evita... te  mult, mami ingrijorata!
 mult, mami ingrijorata! 
Ada, ce spui tu acolo cu pozele ma pune pe ganduri... ofof.
Luminita   de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26.09.2008
 Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci  povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi  Creste bobocelul Robi

EvaF spune:
EvaF spune:
 La multi ani pentru: 
Alexandru de Boo 
Eva de Monyca  
Sorina, zisa Gogosharul de Preety 
Radu de Ada 
Sa fiti sanatosi puiuti mici.
Boo, wow 7 lunitze!!!

EvaF spune:
EvaF spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia anamona, nu am poze noi. Pusesem pozele cu cadita lui Radu, si intre timp le-am facut private si fetele intrebau de ele, care nu le-au vazut, asa ca am trimis invitatia. In ce priveste decizia de a le face private... ma tot intrebam daca nu exagerati (tu ai fost prima de la care am auzit ca refuza sa puna poze cu Thea, si chiar ma intrebam ce ti se putea intampla ca sa ajungi la o concluzie atat de drastica). Intre timp, am ajuns la concluzia ca nu... nu exagerati de loc. Am primit ca sa zic asa..."amenintari" chiar aici pe forum, intr-o discutie deloc placuta, si inca ma intreb cat am exagerat eu, si cat cealalta persoana, si daca nu era cazul s-o raportez la moderator. In fine, am lasat-o balta si am concluzionat ca 1) m-am bagat in namol si normal ca m-am murdarit... si 2) marele lat cum ii spun eu... e si folositor, dar si periculos, ca orice lucru lasat la "indemana" tuturor... | 
Wow, Ada, amenintari? Spune-ne si noua. Pe forum? Mi s-a strans inima...de ce? De la poze? Cine indrazneste sa ameninte?
A innebunit lumea, ofof. In locul tau, daca ar indrazni careva sa ma ameninte, direct la moderator.
Ce s-a intamplat?

Si eu ma gandeam sa imi pun pozele pe private dar nu ca am primit amenintari. S-a gasit unul de pe webshots care a vazut poze cu mine sa imi scrie un mail redirectionat de webshots in care imi zicea ca sunt sexy si blabla
 , atunci m-am gandit sa nu il mai tin si pe fi-miu public dar inca ma gandesc. Dar tu acum ma pui pe ganduri rau de tot.
, atunci m-am gandit sa nu il mai tin si pe fi-miu public dar inca ma gandesc. Dar tu acum ma pui pe ganduri rau de tot.