Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nocom, multa sanatate printesei!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! si in special pt.

Alexandru de Boo
Eva de Monyca
Sorina, zisa Gogosharul de Preety
Radu de Ada

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona, ce nora frumoasa am !! Dar cat a crescut! Se vede clar ca e fetita mare, comparativ cu pozele de la botez - acum are o fetzisoara si mai expresiva! Mi-e tare drag de ea!
Am remarcat-o si pe buni in poze. Ce seamana Sabina cu mami a voastra, ma insel??
Thea se intelege bine cu buni? Am inteles ca in grija ei va ramane cat esti tu la munca.

PS: ti-am raspuns la mail, cu intarzaiere ca abia acum mi-am verificat casuta postala

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

din seria traim in ro azi dupa ce am vizitat manastirea, ne-am plimbat, am cumparat diverse prostioare am vrut sa si mincam la un resta unde mergeam mereu. Buuun, cu un copil de mina, cu celalalt in scoica intram si ne indreptam catre "nefumatori". Acolo...stupoare, fum ca la balamuc. O intreb pe chelnerita unde e salonul de nefumatori si ea f senina, sau senila, imi zice ca acolo, in fumaraia aia. Am facut stinga'mprejur si pa si pusi.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, multa sanatate Dariei!

Sper din suflet ca nu e vorba de astm... poate doar de o sensibilitate crescuta. Pe langa tratamentul pe care il faceti, poate incerci sa vorbesti cu un homeopat, sa incepeti paralel si un tratament homeopat.

Sora mea a suferit de astm. Pana la aprox 3 ani cand a fost diagnosticata, a fost internata de cateva ori. Apoi, s-a tot chinuit (necazul cel mai mare era ca se sufoca, voma si nu putea manca nimic ori de cate ori racea, sau intra in contact cu alergeni de tipul mucegai, perne de puf, lucruri vechi; tratament... Salbutamol din cate imi amintesc...plus vizite la salina si la namol / sanatoriul din Techirghiol).
La pubertate a scapat complet. Foarte rar dupa, are crize de sufocare ca reactie la alergenii sus mentionati, si foloseste ventolin. De obicei insa, crizele sunt combinate cu o componenta psihica. Oboseala accentuata, panica, suparare...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

gaia si iti multumesc pentru cuvintele frumoase, dar crede-ma nu am facut nimic sa merite admiratia...contrar asteptarilor m-am cam lenevit de cand stau acasa.
Pe de alta parte mi se pare ca tu esti cea care e demna de toata admiratia, esti o mamica multi-activa, te ocupi admirabil de Teo si radu iar on top mai faci si o gramada de alte chestii.

Cat despre carucior e chiar ok sa astept dupa el si iti zic si de ce:
- ca design imi place mult caruciorul actual,
- am dat pe el jumatate din pretul cu care il gasesc in RO
- nu am nevoie urgenta de el decat peste o luna cand voi incepe serviciul (de fapt o sa stea la mama acasa, ea il va folosi)
Sunt linsitita ca e achizitionat si astept cu rabdare sa il incerc.

Apropo de poze, sper ca nu ti s-a intamplat nimic grav cu albumele publice, ca masura ta de a le face private e stricta precautie si atat. Adevarul e ca sunt o gramada de ciudati pe net....pozele dezvaluie multe din intimitatea noastra si nici nu stii cum te pot atinge intr-o buna zi.
BTW, nu am observat nici una noua....nu m-am uitat bine?

Babymom - si voua.
Da, intr-adevar Sabina seamana cel mai bine cu mama. Cat despre Thea ce sa zic, se inteleg cat de cat bine la cat s-au vazut in ultimul timp. Sper sa se imprieteneasca mai bine de acum incolo, o sa merg mai des la mama acum pana incep serviciul si o sa incerc sa le las si singure.
Saptamana trecuta le-am lasat singure 2 ore, ei bine in ultimele 15 minute Thea a inceput sa scanceasca din ce in ce mai tare...in ultimele 5 minute a luat-o tare de tot abia mai putea sa planga cand am ajuns noi acasa. Cum am luat-o in brate cum a tacut....
Am vazut email tau...

Mergi la inceput

Alexasimami bine barem ca ati avut o excursie frumoasa...e groaznic ce se intampla cu spatiile de nefumatori, desi incet incet se inmultesc mai ales in locurile unde vin mai multi straini.

Tu esti de prin Arges?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Gata cu botezul, gata si baitza de mir, Ania mea e pura si doarme ca un ingeras.

A fost frumos de tot. Botezul l-am facut intr-o biserica micuta care a fost plina ochi. Ania a fost foarte cuminte, a zimbit intruna, i-a dat paginile preotului la cartea de rugaciuni (la propriu) si a facut tot soiul de mutritze adorabile. A plins un pic de tot cind a scos-o din apa, dar s-a linistit repede. In timp ce-o miruia a facut pipi in arteziana pe pinza de mir.

La party a stat la fel de cuminte, s-a uitat la copii cum se joaca (ce chestie, mai, cum stiu ei sa se uite la copiii mai mari, cum isi dau seama ca ei le sint mai aproape decit toti oamenii aia mari din jur), a stat cu capul pe umarul meu in sling, a dormit cind i s-a facut somn, a papat si iar a impartit generoasa zimbete in toate directiile. Pe la 9 am venit acasa si-am culcat-o, am lasat-o cu soacra si m-am intors la petrecere unde am mai stat pina aproape de 1. Cipi a dormit lemn, imi zicea soacra ca s-a dus sus de citeva ori, "pt ca era prea liniste."
Oricum, a fost prima mea despartire mai indelungata de Ania, de cind s-a nascut - si prima oara cind a stat cu altcineva decit mine sau ta-su - si am cam avut emotii, ce sa zic... Dar ma bucur cumva ca am spart gheata in directia asta, asa poate mai iesim si noi serile.

Am facut acum si baia de mir, a facut-o fleasca pe nasa-sa.

O sa pun si poze zilele astea, abia acum vad ca-mi intra pe mail primele poze.

Oricum, sint cam fan fi-mea, ce sa zic. Am fost tare, tare mindra.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

SA VA TRAIASCA ANIA CEA CRESTINATA!!!
FELICITARI!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Gaia.nevia apropo de catei...am 2: un metis de vreo 9 ani (cel din poze) si un ciobanesc german de 3 ani.
Metisul e inteleptul curtii :) ciobanesc germanul e jucausul :), e un rasfatat si jumatate, face numai ce vrea el.
Fiind masculi nu se inteleg, de fapt metisul nu are chef de joaca, astalalt tot incearca pana il enerveaza si se lasa de fiecare data cu bataie. De aceea ii tinem despartiti.

Mergi la inceput