Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 5

sabinel spune:
am inaugurat scaunul de masa astazi. amalia a mancat pe rand caisa cu para apoi cereale cu morcov si mar. la urma am zambit strengareste una la alta si apoi amandoua la tati. de ieri zice dai dai dai, ta ta ta, e o dulceata de copil.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

gaia.nevia spune:
avem mai mult decat suficient loc "sa ne intalnim" in patul de jos / sau de sus pentru variatie si scartzaieli amplificate, 90cm latime e huge....
da, leaganul "zen" e cel de la ikea, copiii sunt foarte incantati de el, dar mie imi vine mereu sa vars ca se leagana pe toate directiile si e mai rau ca in autocar pe serpentine.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Nerantula spune:
Salutare!
Tocmai am aflat ca o cunostinta designer de arhitectura s-a apucat de confectionat bijuterii ... superbe ... Enjoy!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

anamona spune:
la multi ani tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 22.
vremea a tinut cu ei azi, frumoasa zi numai buna de sarbatorit.
Eu am luat caruciorul sport gata: maclaren quest e de cateva ore al meu.
L-am gasit la Tesco in UK cu 5 milioane. O sa imi parvina in maxim o luna, poate chiar mai curand daca se nimereste vreo cunostinta sa vina in tara cu bagajele mai goale.
babytza cred ca se merita sa pui intrebare la Nextvision.ro, spune-le de Tesco si poate iti fac o oferta buna.
In rest, ce sa zic, ne-am plimbat prin padure azi insotiti de unul din catei. A fost superb afara, padurea e plina de viorele si alte floricele de primavara, aerul proaspat caldut de primvara a fost tocmai ce ne lipsea.
Va trimit si eu invitatie la poze pe emailul comun de yahoo.
Pozele din padure sunt la sfarsit.

lala77 spune:
Buna seara, mamici!Tare mult mai scrieti si mi-e greu sa tin pasul cu doi copii atomici si munca. Eu cred ca nu mai apuc sa fac ordine in casa vreo 10 ani
. Asta e, m-am obisnuit; o sa iau masuri mai drastice cand vad furnici
Pt curatenie asa in mare am adus o firma ca altfel era jale mare, insa in sifoniere nu mai gasesti nimic (parca a explodat o bomba-se cheama Alice).Inclusiv in dulapul de vase face ordine de cateva ori pe zi; cica nu-s asezate calumea.
Im alta ordine de idei, suntem toti raciti cobza. Azi am fost iar la medic pt ca de miercuri luam antitermice si antiinflamatoare si nu cedeaza febra; asa ca luam antibioticMacar de s-ar opri temperatura ca m-am saturat sa umblu noaptea intre dormitoare.
La Anna am inceput diversificarea in urma cu o saptamana. Am vrut sa stam pana la 6 luni dar n-a mai fost posibil pt ca ajunsese sa se trezeasca din ora in ora la tzitzi; am incercat sa-i dau si al doilea san (ea golea doar cate unul la o masa)si nu l-a vrut, semn ca era lapte destul dar nu mai tinea de foame. Asa ca mancam zilnic putin mar si banana (cam vreo 30 gr) iar seara papam jumatate de portie de cereale de la Humana si nu ne mai trezim decat la 1 noaptea pt supt.Cand ma gandeam si eu ca m-am scos si dorm noaptea...a venit minunata viroza.O sa treaca pana la urma.
Intrebare intrebatoare: daca ajungi sa inlocuiesti o masa la copil cu solide, mai dati tzitzi la masa aceea? La Alice n-am putut sa alaptez, deci n-am experienta deloc. Stiu insa ca-i scosesem laptele cand manca suficienta mancarica la o masa.
Anis, nasol cu bona. Sper sa gasesti una rezonabila!Mai vino i pe dincolo si mai spune-ne despre pitice!
Plec la culcare; intru maine si mai citesc si raspund. Promit.Noapte buna!

claudinna spune:
lala, daca ai inlocuit o masa se cheama inlocuita si nu mai dai lapte.
dar asta daca mananca suficient si nici nu mai vrea lapte. cred ca-ti dai seama cand e satula.
cred ca-ti e greu cu 2 pitice!
sanatate multa!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Boo spune:
Multumim de urari !! Pupam ceilalti sarbatoriti.
Avem 7 luni, parca a trecut timpul asta prea repede.. parca ieri am nascut . Azi l-am serbat pe Alex cu 30 ml de suc de portocala. Ne-am facut noi fresh si am incercat sa-i dau si lui si i-a placut. Se stramba (probabil pt ca era acrisor) si pe urma deschidea gura. Asa am ras de el, tare simpatic era. Ar fi vrut el mai mult, dar am zis ca ajunge pt prima data. O fi simtit el cate freshuri de portocale am baut in sarcina ??
Lala eu una ma ghidez si dupa cat mananca solid. Ca daca mananca mult nu mai incerc cu sanul, daca mananca putin incerc sa vad daca vrea. Nu ca se agita el, dar mi-e sa nu i se faca foame peste o ora. Prefer sa manance atunci. Si daca mai vrea san mai mananca, daca nu .. nu. Adica au existat si zile in care nu a vrut si gata.

gaia.nevia spune:
anamona, sa stapaniti sanatoase caruciorul!
Te admir foarte mult, sa stii.
Printre altele, si pentru ca nu as putea sa comand ceva ce vine peste o luna... printesele frumoase (vazut poze! ce cutzu mai aveti? asa imi lipseste saracu' Raid al nostru... dar nu mai am curaj sa mai iau alt caine acum).
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

alexa si mami spune:
Ada :))) f tare, senx de raspuns. Stiu ca e loc ca in prezent alexa doarme sus si ta'su jos. Anamona, sa stapiniti sanatoase carutul!
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Nocom spune:
Buna seara din nou
Multumim mamici dragi ca ne sunteti alaturi.
babytza tratamentul nu este greu, sunt aerosoli dar din pacate sunt steroizi!!! TRocmai eu care sunt obsedata cu medicamentele la copii am ajuns sa-i dau Dariei la 5 luni jumate steroizi Acum a inceput sa devina greu pt ea pt ca s-a plictisit sa tot stea cu mascuta aia pe fata saracutza si plange dupa cateva minute, cu greu terminam o sedinta si are 5 pe zi...
Speram cu totii sa terminam odata... nu stiu cand va fi asta...
si acum nedumerirea mea... ne pregatim si noi sa ne diversificam caci poimaine face 6 luni si am zis sa o invat cu lingurita... asa ca am luat faimoasa lingurita tigex!! Cand am desfacut-o acasa si am vazut ca e asa de mica adancitura/....... sa mor!!! Am incercat sa-i dau un biberon de lapte cu era si am imbatranit si eu si Daria pana la 20 de ml, dapai pana la 100!!!!!VOI CHIAR HRANITI COPII CU LINGURITA AIA??? La lichide ma refer!!!
sunt tare curioasa... sau am nimerit eu un model mai naspa?? Or fi mai multe??/ Eu am luat de la kidex set 2 lingurite 20ron!
habar n-am
pup
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA