Henna acopera firele albe?

Henna acopera firele albe? | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
M-am vopsit aseara cu henna fiindca m-am saturat de vopsea chimica si am vrut ceva natural. Am ales o nuanta cat mai aproape de parul meu, castaniu inchis, scopul nu era sa-mi schimb culoarea, ci sa nu mi se mai vada firele albe. Insa firele albe s-au facut cam galbene si ... tot se vad. Noroc ca deocamdata nu sunt foarte multe, doar in varful capului. Eram vopsita de vre-o trei luni cu o vopsea chimica, insa deja parul crescuse si firele albe se vedeau. Eu speram sa reusesc sa le acopar cu henna si sa ma vopsesc doar cu henna in continuare.... dar daca nu le acopera nu stiu ce sa fac. Ca cica nici vopseaua chimica nu prinde pe par cu henna. Sau le-o acoperi henna la a doua incercare?
Voi ce stiti, acopera firele albe sau e doar asa un tratament pt par?
Multumesc,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Henna nu acopera firele albe.De obicei se specifica clar pe cutie.Dar daca nu ai f. multe fire de par albe,nu cred sa fie asa vizibil.Daca te revopsesti cu henna,probabil o sa se mai inchida firele de par la nuanta,dar n-o sa fie la fel cu celelalte fire de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu ma vopsesc tot cu Henna, castaniu inchis si mi-a acoperit firele albe. Ai stat 2 ore cu ea in par ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am o colega cu mult par alb care insista sa se faca cu henna si arata urit de tot. In caz ca prinde are o nuanta portocalie si bolnava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu, deocamdata, am putine fire albe.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Buna!
Am stat doua ore cu ea in par cu ulei de masline si apa fierbinte. Intr-adevar, firele albe nu se mai vad asa cum se vedeau, dar nu sunt nici castaniu inchis, sunt cam blonde, noroc ca nici eu nu am multe. Dar sunt toate in varful capului iar eu am 1,55, le vad altii daca eu nu le vad ...
Iar pe cutie nu scria ca nu acopera firele albe, de fapt nu scria nimic de fire albe. Mai incerc oricum. Pana voi albi de tot, poate merge si cu henna.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Eu ma fac cu henna de multa vreme si am fire albe. Henna le acopera, dar vor iesi intotdeauna rosii, rosu inchis, in cazul meu, ceea ce nu ma deranjeaza. Cea mai importanta, este, sa stii, calitatea pudrei henna, respectiv sa fie pura. In Romania nu prea exista henna de calitate, mixturile din supermarket sunt cam vax. Ideal ar fi sa iti iei fie din afara, din tarile arabe sau din magazinele de produse naturiste. In Romania cunosc o singura henna adevarata, care este si ecologica, o gasesti la Ki Life, se numeste Styx, e intr-o cutie alba, cu scris negru, simpla. Aceea e henna reala, o simpti si dupa miros. Incearc-o. Eu alta henna buna in tara nu am gasit. Sper sa-ti fie de folos. Daca vrei alta nuanta in afara de rosu si ai fire albe, e obligatoriu sa folosesti o baza de henna pura (rosie), dupa care la o zi diferenta sau mai multe, poti sa aplici si indigo sau henna cu indigo. De unul singur, fara baza rosie de henna, nu-ti iese nimic. La Styx gasesti amestec pentru toate nuantele, iar plantele sunt pe bune. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Aaa, MERCI mult, Hayat. Ki Life e in Piata Amzei? ca asta am gasit pe site. In tarile arabe nu ajung prea curand, anul trecut am fost in Dubai dar nu m-am gandit deloc la henna atunci. Asa ca am sa caut cea de care spui tu. Eu mi-o luasem de la Plafar, Sonia parca scria pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am luat si eu Sonia,dar fata de alte henne,mi s-a parut f. proasta.Adica prinde f. putin pe firul de par si nici nuanta nu e prea grozava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Eu am folosit henna de la The Body shop...nu acopera firele albe...Aveti grija daca fol Henna ca apoi nu mai ies celelalte vopsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Stiu de la colegele indience ca henna nu acopera complet firele albe. Ele daca se fac roscat pe par inchis le iese un castaniu cu suvite rosii.
Din pacate henna nu mai iese decat cu foarfeca....... nu mai prinde alta vopsea peste henna

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput