Henna acopera firele albe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Stiu de la colegele indience ca henna nu acopera complet firele albe. Ele daca se fac roscat pe par inchis le iese un castaniu cu suvite rosii.
Din pacate henna nu mai iese decat cu foarfeca....... nu mai prinde alta vopsea peste henna

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Pai intreb si eu : daca henna este 100% produs natural de ce nu mai prinde o vopsea chimica peste ? Sau ce are in compozitie de este asa de puternica ?
Intr-o vreme ma gandeam si eu sa ma fac cu henna, am gasit aici la magazinele indiene, era undeva pe la 15 dolari cutia. Am fost foarte aproape sa-mi iau dar acum ma bucur ca am renuntat pentru ca eu am f.f. multe fire albe pe la tample si daca nu prindea eram ca o vulpe inaintea iernii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

raspunsul pe scurt e pentru ca " mananca " vopseaua si consecinta e ca " nu prinde" pe paR
Presupun ca nu te intereseza chimia vopselei si cum reactioneaza ea in contact cu henna
Henna se poate scoate din par dar e dificil. Poti folosi alcool 70% pe vata ( saturezi vata) si aplici suvita cu suvita fasii de vata pe par. Trebuie sa ai grija sa nu atingi radacina ca alcoolul lasat pe piele " arde".
E complicat procesul dar nu e imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Stiu de la colegele indience ca henna nu acopera complet firele albe. Ele daca se fac roscat pe par inchis le iese un castaniu cu suvite rosii.
Din pacate henna nu mai iese decat cu foarfeca....... nu mai prinde alta vopsea peste henna

Pai intreb si eu : daca henna este 100% produs natural de ce nu mai prinde o vopsea chimica peste ? Sau ce are in compozitie de este asa de puternica ?
Intr-o vreme ma gandeam si eu sa ma fac cu henna, am gasit aici la magazinele indiene, era undeva pe la 15 dolari cutia. Am fost foarte aproape sa-mi iau dar acum ma bucur ca am renuntat pentru ca eu am f.f. multe fire albe pe la tample si daca nu prindea eram ca o vulpe inaintea iernii !

La toti numai bine!

mi's injinera....n-ash putea sa explikez da asa am auzit asa iti spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

In US stie cineva unde gasesc henna?

imi vine sa ma fac din nou..nu m-ar deranja sa fie suvite rosii, tot mai binde decat albe..cu orice ma vopsesc ele apar in citeva zile inapoi.. uneori ma intreb daca firele albe ce le vad nu or fi cele care cresc noi dupa vopsit.
am inceput sa am multe cam multe fire albe in crestet.

ani de zile m-am facut cu henna si am avut un par super.. calitate, textura, nu mi se rodea deloc.
ma faceam la 3-4 luni, o combinam de fiecare data cu ceva, ulei de masline, oua, putin otet, cafea, vit A, ceai negru. odata am pus si vin rosu. imi puneam o punga in cap si legam bine de tot sa transpire si sa se prinda bine, stateam sambata si cate 10 ore cu ea.
de fiecare data rezultatul era bun. ma intreba lumea daca am peruca.
un castaniu inchis cu bucle rebele, stralucea si la umbra, niciodata fad... ah ce vremuri..

imi pare rau ca am trecut la vopsea chimica.

Mergi la inceput

Cu frunze de nuc fierte se face cineva?

frunze proaspete de nuc, fierte la scurt timp dupa ce au fost culese..
Iese o apa maro inchis, cu apa aia ma spalam pe cap si ma limpezeam.
dadea o nuanta castaniu inchisa (pe par saten) f frumoasa, e si un tratament bun pt par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

De vreo 14 ani ma fac numai cu henna.
Intr-adevar nu acopera firele albe, le coloreaza insa se vede diferenta, dar asa cum spunea si Mindy parul straluceste asa de frumos ca nu se observa prea tare daca unele fire de par sunt ceva mai deschise la culoare decat restul, mie chiar mi se pare ca si mai interesant arata parul asa, sunt niste reflexe de culoare faine de tot . Eu folosesc henna care se gaseste la Carrefour in Ro, in cutii de 100mg facuta in Franta, asta e henna care mi se pare de departe cea mai buna. Nu as mai schimba-o cu nici o alta vopsea de par.

Vopsitul cu henna dupa mine este net superior fata de orice alta vopsea chimica, culoarea se mentine f. bine in timp, chiar daca se mai estompeaza dupa spalari tot arata culoarea vie si parul stralucitor si supersanatos, pe cand la vopseaua chimica se vede clar ca dupa cateva spalari parul arata sters si fara viata.

Mergi la inceput

De acord Loma!cred ca un factor important e sa gasesti henna buna. Si eu mergeam pe acelasi brand.
Pt mine facutul cu henna era ca un tratament.
Dar ce rezultat! Imi amintesc ca dimineata nici nu trebuia sa ma periez, uneori il aranjam cu degetele, nu trebuia sa bag nimic in el gel sau ceva sa il aranjez.

Imediat ce am trecut pe vopsea chimica am inceput sa dau o gramada de bani pe tratament de par, balsamuri bune si tot felul de produse ca sa il pastrez sanatos. A inceput sa se despice la varfuri etc.
Cu henna orice produs ieftin foloseam, parul tot bine arata.
Habar nu aveam ce e aia matreata sau par unsuros. Henna si pt scalp e un tratament bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
Henna si pt scalp e un tratament bun.

Pt acelasi motiv am ales si eu sa ma vopsesc cu henna.

Parul meu arata bine, a inceput sa se regenereze. Are aspectul unui par sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Am inceput si eu de anul asta sa folosesc henna (doar 2 incercari la activ) si sunt foarte multumita de rezultate. Parul arata bine, e sanatos. Nu acopera in intregime firele albe dar le da o nuantza mai deschisa, in acelasi ton cu henna aplicata.

In instructiuni scrie ca daca ai mai mult de anumita proportie de par alb...nu mai stiu exact cat (parca 20 sau 30%?) trebuie mai intai aplicata o baza de henna rosu si apoi henna propriu zisa.
La mine inca nu este cazul dar sunt curioasa sa stiu ce rezultate a dat la cele care au nevoie...

Si acum am si eu o intrebare...tot in instructiuni scrie ca parul dupa ce se clateste de henna nu trebe spalat 2 zile. In alte instructiuni (alta marca) scrie ca se spala imediat cu sampon...Sunt un pic nelamurita...Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dijen

Am inceput si eu de anul asta sa folosesc henna (doar 2 incercari la activ) si sunt foarte multumita de rezultate. Parul arata bine, e sanatos. Nu acopera in intregime firele albe dar le da o nuantza mai deschisa, in acelasi ton cu henna aplicata.

In instructiuni scrie ca daca ai mai mult de anumita proportie de par alb...nu mai stiu exact cat (parca 20 sau 30%?) trebuie mai intai aplicata o baza de henna rosu si apoi henna propriu zisa.
La mine inca nu este cazul dar sunt curioasa sa stiu ce rezultate a dat la cele care au nevoie...

Si acum am si eu o intrebare...tot in instructiuni scrie ca parul dupa ce se clateste de henna nu trebe spalat 2 zile. In alte instructiuni (alta marca) scrie ca se spala imediat cu sampon...Sunt un pic nelamurita...Voi cum procedati?

Imediat dupa cele 2 ore, mi-am spalat parul. Nici nu suportam sa stau asa... Mai ales ca inainte de vopsire parul nu trebuie sa fie spalat.

Mergi la inceput