Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 21
deeva73 spune:
caciantoni, ti-am trimis un PM.
Doamne asculta rugaciunile noastre.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
bubu73 spune:
pentru Ana-Maria.
Maria08
si-ti multumesc ca te gandesti la mine, abia astept sa mai treaca cateva zile sa merg la preot sa ma spovedesc.
Pentru surioara multa sanatate, sarcina usoara si un bebe sanatos, tu o porti in rugaciunile tale zilnic, asa ca o sa o ajute DD.
angel
am activat PM

caciantoni spune:
am vorbit putin mai devreme cu soacra mea care lucreaza la spitalul unde este Ana-Maria internata si mi-a zis ca medicii incearca sa o desedeze... de miercuri si pana azi Ana-Maria a fost sedata....sa ne rugam pentru ea ca Bunul Dumnezeu sa o pazeasca si sa o intareasca....
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Prea Curatei Maicii Tale, ale Sf. Cuvioasei Parascheva, ale Sf. Ierarh Spiridon, ale Sf. Ierarh Nectarie si ale tuturor Sfintilor Tai, miluiste-o si tamaduieste-o pe roaba ta Ana-Maria!Amin.
va mai tin la curent....
Theiuta spune:
Buna dimineata!
ma rog si eu pentru mamica AnaMaria...sa se insanatoseasca si sa isi vada fetita crescind frumoasa si sanatoasa! Sfinte Nectarie si Maicuta Bunului Isus, rugati-L Voi sa se indure de biata fata si sa ii dea putere sa se ridice din boala!

Le salut pe Maria scusi pe Aruamsi le binepoftesc sa ni se alature in rugaciuni!

Ma bucur din sufletel pentru Magdita("categoric viitoare mamica"
)si ii doresc sa fie sanatoasa si sa aduca pe lume un bebelus sanatos si minunat!

Am abut o saptamina de pauza de rugaciune...de azi ma apuc iar...
Cam atit despre mine, nimic spectaculos.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
noce spune:
Ioanaact,
eu cred ca m-am vindecat in acele 3 saptamani de antibiotice. Am mai luat si inainte cate 10 zile pe luna si tot nu trecea, dar cred ca cele 21 de zile concentrate au avut efect. Apoi, nu am refacut urocultura imediat pt ca imi era frica de rezultat. Am terminat antibioticele in ziua in care mi-a venit, iar aceea a fost ultima menstruatie. Mi-am refacut urocultura abia anul asta in feb, cand eram la sf primului trimestru de sarcina si a iesit bine.
Eu am fost la un dr de la spitalul Panduri, dupa ce la spitalul Sf Ioan vroiau sa ma opereze.
Doamne ajuta sa treaca repede si la tine!
22+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
anadomnica spune:
Feteloooor, la cat scrieti aici... cine sa mai tina pasul cu voi?
Deeva - eu sunt bine, multumesc de intrebare... dar... lenea si somnul din sarcina ma tin mai departe de voi a doua jumatate de zi. Bine ca mi s-a si stricat acum laptopul de acasa si nu intru decat de la munca.
Asa... aveti capitol nou aici
Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
oanka80 spune:
Buna dimineata pt toate viitoarele mamici
(cele ce sunt si cele ce vor urma).
Ana-Maria e pomenita si la Sf. Nectarie zilnic la proscomidie si la sf. maslu. rugaciunea comuna e puternica inaintea lui DD. cu siguranta va fi ocrotita si se va face bine repede.
Cipicah tare interesant articolul cu manastirea Marcus. mi-au dat lacrimile pt ca ma pun mereu in pielea copiilor fara parinti. astazi am ora de dirigentie cu elevii mei de clasa V si le propun sa facem cateva desene si sa scriem o scrisoare cu cuvinte de incurajare ca maicile de acolo sa le citeasca ingerasilor gandurile noastre. vom strange si ceva jucarii sa le putem trimite pana la pasti. am o clasa f saritoare si parinti de asemenea pt ca am mai ajutat copiii necajiti din oras. si la petru-voda la pr. iustin sunt bebei orfani ce sunt ingrijiti de maicile de acolo si simt ca esti in rai in astfel de locuri. vorbeam cu parintele meu de listuta de aici si va saluta pe toate si se inclina in fata ostenelilor noastre. suntem miscati de atatea familii ce doresc copiii in casele lor si duc o cruce grea in sensul acesta(medici, timp, bani, stres)
, iar altele marturisesc cu nonsalanta ca au facut 6-7 avorturi pt ca nu se simt pregatite pe bebei in viata lor. doamne miluieste si sa nu judecam...
vreau sa va intreb daca pomelnicul de aici este lasat si la manastirea frasinei? am auzit recent de cateva minuni cu bebei pt cele ce s-au rugat acolo.
deva draguta, tu esti trimisa cu un rost de DD aici pt ca multa incurajare primesc citind cuvintele tale. ma simt mica si pacatoasa in comparatie cu trairea duhovniceasca a unora...
pupici pt toate si cu DD inainte. rabdare sa avem numai

"Cand traiesi cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
oanka80 spune:
cine ma ajuta si pe mine sa imi explice ce trebuie sa fac pt a scrie numele voastre dintr-un mesaj cu o alta culoare. am incercat dar ramane tot textul cu acea culoare. iertare, dar eu sunt un invatacel...
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
anka_daria77 spune:
Doamne ajuta!
Deeva ne descretesti fruntile 
si ne faci zilele mai frumoase cu credinta ta. Multumim din suflet pentru stradaniile tale si pentru listutele lasate la citit in sfintele lacasuri. 
. Sper sa ma invrednicesc si eu sa merg la biserica de la Letca Noua din jud. Giurgiu ca doar e la 45 km de mine si spre rusinea mea e si locul de naste al mamei, la icoana Maicii Domnului ca sa las spre citire listuta noastra.
Maria scu si Aruam bine ati venit printre noi.

Ana Maria rugam pe bunul Dumnezeu si pe Sfanta Maica sa te intareasca si sa te redea fiicei tale sanatoasa.
Doamne ajuta!!!!