Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 22
sufletel_80 spune:
Noce, Cris_2081, Cipicah, ... ati fost ma Pr. Gherontie, Manastirea Caraiman. Este intr-adevar un locusor de rai acel platou muntos, plin de sfintenie.
Vreau sa va intreb un lucru: in ce perioada a anului ati mers acolo?
Eu am ajuns anul trecu in martie, eram in perioada postului Mare. Iar parintele era legat la gura cu o panza alba. I-am marturisit durerea mea, iar el mi-a spus ca nu poate vorbi pentru ca e in post, si sa revenim dupa. Ne-a mai spus ca in post nu se fac copii. Eram la inceputul drumului, recunosc, nu tineam postul trupeste, anul trecut am tinut doar post de mancare. Pana in prezent insa nu am mai ajuns la Busteni.
Saptamana viitoare merg in interes de serviciu pe Valea Prahovei, si imi doresc din tot sufletul sa merg iarasi la Manastirea Caraiman. Sper ca parintele sa ma poata primi.
Voi stiti ceva in legatura cu acest lucru? Parintele poate face acea rugaciune de binecuvantare in perioada postului?
Va multumesc tuturor pentru ca faceti ca acest forum sa fie viu si aprins de caldura sufletelor voastre!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Feteloooor, la cat scrieti aici... cine sa mai tina pasul cu voi? Deeva - eu sunt bine, multumesc de intrebare... dar... lenea si somnul din sarcina ma tin mai departe de voi a doua jumatate de zi. Bine ca mi s-a si stricat acum laptopul de acasa si nu intru decat de la munca. Asa... aveti capitol nou aici Doamne ajuta! 8+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
fetelor, ana a deschis capitol nou.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

8+