Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

deeva normal ca o sa duc listuta la bisericuta din lemn.nu te mai simti vinovata ca nu ai lasat lista noastra.uite ca a ajutat Dumnezeu sa nu mai fii stresata de acest gand si o sa o duc eu.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Maria scu, eu nu cred ca e o problema sa te spovedesti la alt duhovnic. Decat sa nu te spovedesti deloc, mai bine acolo unde poti. Noi, pana sa avem duhovnicul nostru, ne-am spovedit intr-un an la vreo 3 sau 4.

Mamieea, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu fratiori sau surioare, cum o vrea El! Ce frumoasa povestea ta, a stiut mai bine parintele decat dr!

Cipicah, multumim pentru articolul despre manastirea Marcus. Nu am auzit de acest loc sfant pana acum si sper si eu sa reusesc pana la Paste sa le trimit ceva.

Jujuka, mergi cu credinta mare la Patrangeni si daca poti, vorbeste cu parintele. Maicuta Domnului si Sf Gavril o sa va binecuvanteze cu vestea cea mare! Iar la Sfantul Nectarie… nu mai am ce sa zic! E cea mai mare bucurie pentru orice aspiranta si pentru orice graviduta. Noi am mai simtit ajutorul Sfantului, parca e aici cu noi.

Deeva, frumoasa si curata e osteneala ta si Dumnezeu vede toate aceste jertfe. Din cate se spune, copilul vine cu zestrea lui, deci o data cu cele doua liniute, veti inflori cu totul. Noua ne-a mers mult mai bine de cand cu burtica, parca am simtit un ajutor sau un dar nevazut.

22+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Ioanact, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa o durere mare! Te inteleg, caci si eu am trecut prin asta! Mie medicul mi-a zis sa astept 3 luni, pentru a lasa timp uterului si organismului sa se refaca, dar ca mai bine ar fi sa astept 6 luni. E ca o perioada de doliu in care si sufletul tau trebuie sa se obisnuiasca si sa accepte durerea. Si eu mi-am dorit initial sa raman insarcinata cat mai repede, dar din cauza dereglarilor a trebuit sa astept. Vrand-nevrand au trecut cele 6 luni, care luna trecuta s-au transformat in 7 si acum cu postul 8 si iata ca in aprilie vor fi 9.
Nu regret ca a trecut asa mult, ci ma bucur ca sunt mai impacata cu mine si cu durerea care m-a cuprins. Am acceptat ce mi s-a intamplat si m-am apropiat mai mult de Dumnezeu. Eu cred ca am mai multa liniste in suflet decat aveam imediat dupa pierdera sarcinii, si oricum un copil nu poate inlocui niciodata altul.
Multa sanatate si sa ai parte de bebele dorit! Sa-ti traiasca si fetita!

Another day goes by

Multumesc mult, si eu iti doresc sa ramai cat de curand insarcinata si sa te bucuri de tau.

Intai imi voi rezolva problema cu infectia urinara, voi merge la Dr sa il intreb, sa am consulte si apoi daca Bunul Dumnezeu imi va ajuta sa raman iar si sa pot duce pana la capat sarcina (macar 38-39 sapt, dar sa fie sanaos/sanatoasa). Cand va vrea Dumnezeu atunci sa vina Iustin/ Iustina.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ioanaact, am avut si eu o infectie urinara mai nesuferita, de care am scapat mai greu. Ultima oara, cand cred ca m-am vindecat de tot, mi-a dat dr sa iau 3 saptamani de antibiotic, in fiecare saptamana alt tip.

In ceea ce priveste uroculturile, e bine sa le repeti. Mie ultima oara mi-a iesit pozitiva, am repetat-o la alte 2 laboratoare si mi-a iesit negativa. Conteaza mult sa faci dus inainte sa dai proba si sa pastrezi distanta de recipient.

Multa sanatate!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Ioanaact, am avut si eu o infectie urinara mai nesuferita, de care am scapat mai greu. Ultima oara, cand cred ca m-am vindecat de tot, mi-a dat dr sa iau 3 saptamani de antibiotic, in fiecare saptamana alt tip.

In ceea ce priveste uroculturile, e bine sa le repeti. Mie ultima oara mi-a iesit pozitiva, am repetat-o la alte 2 laboratoare si mi-a iesit negativa. Conteaza mult sa faci dus inainte sa dai proba si sa pastrezi distanta de recipient.

Multa sanatate!

22+

Cat timp a durat sa te vindeci? S-a intamplat inainte de a ramane insarcinata? Apropo de sarcina..SARCINA USOARA! si un bebe sanatos.

Da, voi repeta uroculturile, maine merg la Dr sa imi dea trimitere pt Luni sau Miercuri, sa vdm ce zice si dansa..
Inainte de a-mi duce urocultura, fac dus si dimineata imi fac toaleta si dist dintre recipiente (astea le stiam).
Beau f multe ceaiuri, sper sa ma tratez repede.. DOAMNE AJUTA!

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cris, Ioana: Multumesc pentru ajutor!
Cipicah: Am trimis pm!
Pogonici: Elenii ti-a explicat foarte bine.....cat despre test - eu nu as rezista nici o zi de intarziere a CM-ului.
Pup fete minunate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata frumoaselor!

M-am trezit atat de fericita. Stiti voi senzatia aia de fluturi in stomac... no, asa ma simt eu de cand m-am intors din pelerinaj de la Bunavestire. Nici n-am banuit vreodata cata putere dumnezeiasca au locurile sfinte. Imi dati voie sa va strang pe toate in brate.

jujuka, multumesc!

anadomnica, m-am uitat ieri seara dupa tine si nu te-am aflat. Esti OK? Uite iti trimit o floare pentru burtica ta.

cipicah, eu am vazut sau am citit mai demult un reportaj despre maicutele de la Maierus. Multumesc pentru ca mi-ai reamintit.

camy pus, de ce nu ne-ai spus nimic despre... ?????http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135067

happymum, inima mea ii una normala, numa ca pare mai mare fiindca are multe locuri libere.... care asteapta sa fie ocupate de prunci.

saptamana viitoare daca ma ajuta Dumnezeu vreau sa ajung intr-un loc aproape de mine, despre care stiu de mai multa vreme, da nu m-am invrednicit sa merg pana azi. Si cu mine toata lista, bineinteles.
Manastirea Colt
http://www.crestinortodox.ro/biserici-si-manastiri-din-romania/67981-biserica-colt

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,
vreau sa ma alatur voua pentru a ne ruga impreuna pentru ca minunea sa apara si in viata noastra.
Anadomonica numele meu de botez este Aura ai al sotului Cristian Silviu te rog frumos sa ne treci si pe noi pe listuta.
Multumesc.

Asa sa ne ajute Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Bine ai venit Aura. Sa ai o sedere cat mai scurta pe lista aspirantelor,... ca aici ii inghesuiala si avem multe locuri libere pe celelalte 2!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Va multumesc din suflet celor care va rugati pt. ANA - MARIA...Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta milostenie....numai mila si dragostea lui Dumnezeu o mai tin in viata.... va rog din suflet sa va rugati in continuare pentru ea....doar rugaciunea o mai poate ajuta.... ce sa va zic.... starea ei este cam aceeasi....ieri dupa-amiaza medicii au apreciat ca a fost o zi buna pt. ca nu i s-a agravt starea de sanantate si au zis ca daca trece noaptea si prima jumatate a zilei de azi ar mai avea o sansa....oricum am vazut puterea rugacinii voastre si a tuturor celor care se roaga pt. ea....miercuri ni s-a spus ca nu o apuca asfintitul sorelui si uite ca Dumnezeu in marea Lui dragoste a intarit-o sa ajunga pana azi...si stiu ca nici Maicuta Domnului si nici Sf. Cuv. Parascheva nu o vor lasa si se vor ruga pt. ea Bunului Dumnezeu, pentru ca fetita Anei-Maria a fost inchinata Sf. Cuv. Parascheva....ca si noi ea nu ramanea insarcinata si a ramas insarcinata dupa ce s-a dus la Iasi si s-a rugat la racla cu Moastele Sf. Cuv. Parascheva....o sa va tin la curent cu starea ei....si inca o data MULTUMESC si BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!

Mergi la inceput