Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 19
ellenii spune:
Caciatoni, ma voi ruga si eu pentru prietena ta! Imi pare rau ca trece prin incercarea asta! SI eu sunt din Bacau si uneori si mie imi e groaza de unii medici de aici - ca peste tot poate!
Deeva, ce m-ai distrat cu berzele cumparate de la farmacie! Aici m-am regasit si eu, caci in luna ianuarie am cumparat vreo 5!![]()
![]()

Another day goes by 
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cipicah Noce,frumoasa marturisirea ta cu parintele Gherontie, ce e de loc din jud. Iasi si a si slujit la Sf.Man.Cetatuia din Iasi. Am ajuns si noi la sfintia sa,dar am avut parte de rugaciunea pentru bebici. Doresc sa sugerez celor trec prin zona Brasovului sa includa pe lista locurilor sfinte si Sf.Man.MARCUS, loc prorocit de pr. Arsenie Boca :"Mai, voi nu aveti idee ce loc este asta! Asta e un loc sfant. Vor canta ingerii din cer aici, caci e sfintenie mare...". Maicutele de aici au mare nevoie de ajutor pentru fetitele orfane pe care le-au luat in grija. http://www.formula-as.ro/2008/830/spiritualitate-39/manastirea-marcus-10006 Adresa: MAICA STARETA SERAFIMA, Manastirea Marcus, com. Dobarlau, sat Marcus, jud. Covasna, cod 527087, tel. 0267/37.56.51, 0267/37.56.24, 0740/09.54.80 |
draga cipicah am citit reportajul. sa inteleg ca este vorba de 8 fetite? sau gresesc?
dragele mele, ce-ar fi daca ne-am mobiliza putin aici si sa pregatim o surpriza pentru ele pana la Paste?
anaomaria, ah, de as mai avea inca o data ce am avut...
ce parere aveti?
ma bateti?
eu stiu ca m-am angajat si in alta trebsoara, dar m-a impresionat povestea la care ne-a trimis cipicah.
m-am facut mica mica...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
jujuka spune:
deeva sa stii ca sambata vom merge si noi la manastire la Patrangeni.Cu rusine spun ca e destul de aproape de mine dar nu am stiut de ea.m-am mai interesat si am inteles ca e foarte frumos.sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa devii cat de curand mamica.am inteles ca ai dus tu lista cu noi,deci nu mai trebuie sa o duc si eu.

fetele va pup pe toate

ellenii spune:
maria_scu, bine ai venit la noi! 

Ioanact, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa o durere mare! Te inteleg, caci si eu am trecut prin asta! Mie medicul mi-a zis sa astept 3 luni, pentru a lasa timp uterului si organismului sa se refaca, dar ca mai bine ar fi sa astept 6 luni. E ca o perioada de doliu in care si sufletul tau trebuie sa se obisnuiasca si sa accepte durerea. Si eu mi-am dorit initial sa raman insarcinata cat mai repede, dar din cauza dereglarilor a trebuit sa astept. Vrand-nevrand au trecut cele 6 luni, care luna trecuta s-au transformat in 7 si acum cu postul 8 si iata ca in aprilie vor fi 9.
Nu regret ca a trecut asa mult, ci ma bucur ca sunt mai impacata cu mine si cu durerea care m-a cuprins. Am acceptat ce mi s-a intamplat si m-am apropiat mai mult de Dumnezeu. Eu cred ca am mai multa liniste in suflet decat aveam imediat dupa pierdera sarcinii, si oricum un copil nu poate inlocui niciodata altul.
Multa sanatate si sa ai parte de bebele dorit! Sa-ti traiasca si fetita!![]()

Another day goes by 
ellenii spune:
Pogonici, eu cred ca e de bine cu temperaturile. Arata mai mult ca sigur ca ai ovulat. Temperatura, din cate stiu eu, creste dupa ovulatie datorita nivelului in crescut al progesteronului. Temperatura bazala ramane crescuta toata perioada fazei luteale si in lipsa unei sarcini, inainte de instalarea menstruatiei, scade. Daca se mentine ridicata o perioada mai mare decat faza luteala a persoanei (care este fixa si dureaza in medie intre 12-16 zile) poate fi considerata un semn de sarcina. De aceea am vazut pe majoritatea site-urilor (nu cele romanesti) ca ei recomanda testarea daca temperatura se mentine ridicata pentru 18 zile (mai mult decat durata medie a fazei luteale).
SPer ca nu te-am plictisit cu explicatiile.![]()
Si mie mi s-a intamplat ca dupa ovulatie sa am simptome ca si tine. Puteam sa jur ca e sarcina, pt ca imi doream foarte mult, dar berzele m-au tzepuit!![]()
Happymum, si eu vreau sa ajut fetitele si clopotele! Sper sa ajung la banca! Numai ca la ora la care ies de la serviciu, nu mai e niciuna deschisa...
Dar o sa reusesc eu cumva!
Another day goes by 
ellenii spune:
Am terminat de citit articolul, care m-a emotionat atat de mult! Iti multumesc Cipicah, ca mi l-ai facut cunoscut! Si eu lucrez cu copii care sunt uitati de parintii lor, si stiu ca durerea din sufletele lor e prea mare, sa mi-o pot inchipui! De aceea as vrea si eu sa le ajut! Stiu ca pentru acesti copilasi, un lucru cat de mic ar fi, inseamna atat de mult si atat de usor le asterne un zambet pe chip.
Si zambetul acela, daca ai sansa sa il vezi, mult timp iti va ramane in minte!
Another day goes by 
deeva73 spune:
sara buna fete dragi,
maria_scu te primim cu bratele deschise aici.

Anadomnica pe unde esti ca ne-ai cam lipsit azi? Ce face burtica ta?
happymum, Bun initiativele tale si cu clopotele si cu fetele de la manastire. Vreau si eu sa contribui da suma pe care mi-o permit ii tare mica. Nu stiu daca stii da noi suntem stramtorati momentan. Am incercat sa votez pe Maruta da nu mi-o iesit.
Pasu 1... am introdus nr meu de mobil, apoi am introdus codul afisat dedesubt.
Pasu 2... mi-or cerut sa introduc un cod care, dupa zisa lor l-am primit printr-un mesaj pe mobil. Numa ca eu nu l-am primit.
Ce sa va zic... azi am fost pericolul public nr. 1. N-am stiut sa-mi activez PM, n-am reusit sa votez pe Maruta lu'happymum. Si punctu culminant o fost la amiaza cand am intrat intr-un magazin de metraje si am doborat cu haina aproape toate vigurile cu materiale. Nici nu le-or ridicat bine fetele de acolo si mai fac eu o pirueta gratioasa si le dobor iara. Noroc ca vanzatoarele ma cunosc de clienta fidela si nu s-or maniat pe mine. Mi-am cerut iertare si am zis ca plec iute si revin alta data pana nu ranesc pe cineva. Am iesit razand din magazin si-am zis in gand: Doamne Dumnezeule faci glume cu mine? Ha ha, ha 
ellenii iti doresc sa cumperi cat mai repede barza aia cu II picioare rosii.
jujuka, da la Patrangeni suntem pomenite pana la Sf. Paste. Numa stii ce te rog eu mult. Poti tu sa duci lista noastra la biserica de lemn din cetate (inchinata lui Mihai Viteazu). Dupa cum v-am spus am fost ieri si m-am rugat Sf. Nectarie sa ma primeasca da n-am lasat lista noastra acolo ca am ramas numa cu 3 lei in portofel si mi-o fo rusine sa cer parintelui atata osteneala de rugaciune pentru 3 lei. Daca mergi atunci pe mine si pe barbatu meu nu ne trece pe lista ca am lasat acolo suma aia infima si numele noastre pentru rugaciune. Si m-am simtit tare vinovata am ramas fara bani de n-am putut face pomelnic pentru toate dragele mele
. Poate ma salvezi tu Jujuka.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
pogonici1977 spune:
fetelor va multumesc de sfat...desi am gresit nu trece de 37.2 gr am vrut sa zic...iar test ed sarcina nu vreau sa fac, ci doar daca constat ca voi avea tate simptomele posbile de graviduta..si nui cazul
eu cred ca mai trag ponoasele de la acel clomifen, utrogestan si duphaston pe care leam bagat in mine in ian si febr
offffffff...
noapte ca sunt ffffffff obosita

deeva73 spune:
Pogonici 1977 baga de sama ce faci in continuare ca eu dupa stimularea ovariana cu hormoni m-am ingrasat 15 kile. Ca mi-or facut hormonii aia o foame de ma trezeam in crucea noptii la 12 cu capu in frigider.
Noapte buna dragele mele!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
happymum spune:
deeva
chiar "pericol".........
asa ce-am ras....
nici un gest cat de mic ar zice cineva ca este, nu e mic odata ce e facut cu inima mare. si a ta eu sunt sigura ca e imensa. 
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea