Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 18
maria_scu spune:
Eu aici in Italia merg la o clinica de fertilitate asistata . Suntem doar la inceput de drum.In 9 aprilie vom merge cu toate analizele care le-am facut pentru a se trage o concluzie. Insa nu sunt foarte sigura ca vreau sa merg pana la capat. Imi este putin teama ca fortez prea tare lucrurile.
mamieea spune:
Caciantoni..i-am spus sotului de Ana-Maria...o va pomeni diseara la Psaltire,maine la Sf Maslu si apoi la Proscomidie....
deeva..as imi esti de simpatica....

noce..am patit si eu asa cand eram insarcinata in 4 luni am mers la parintele Iustin de la Petru-Voda si i-am spus ca o sa avem un copil si ca dr ne-a spus ca e fetita...la plecare parintele ne-a urat :Sa aveti un baietel sanatos!si asa a si fost avem un baietel de 2 ani si trei lni..si speram ca dupa post sa apara si un fratior sau o surioara...
mvb..mi-e dor de tine..
sa stiti ca va citesc zilnic chiar daca scriu mai rar...
cipicah spune:
Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,pentru rugaciunile Precuratei Maicii Tale, a Cinstitului Prooroc, Inaintemergatorului si Botezatorului Ioan si a sfintilor mucenici marturisitori din temnitele comuniste,a Sfantului Arsenie Boca,a Sf.Valeriu Gafencu,a Sf.Ilie Lacatusu si a tuturor sfintilor doctori fara de arginti,milueste-o pe roaba ta Ana Maria ce se afla in grea incercare!
Amin!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Caciantoni: Sfanta Treime si Maicuta Domnului s-o vegheze pe prietena ta! Am s-o pomenesc si eu in rugaciunile mele! Doamne Ajuta! Nu e nimeni din Constanta care sa stie unde as putea merge maine dimineata la Sfantul Maslu? Va imbratisez cu drag! |
Buna!
Daca vrei sa mergi maine la Sf Maslu, poti sa te duci la biserica:"Sfanta Treime" (zona Casa de Cultura). Nu stiu exact la ce ora, banuiesc ca de la 8-9 incepe. Roaga-te si pt noi!
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
pogonici1977 spune:
fetelor am si eu o intrebare la voi....stiti cumva mai multe date despre temperatura bazala??? eu de aproximativ o luna imi masor temperatura si de 8 zile, T.B. nu scade sub 37-37.6 gr, si ma dor sanii cumplit, mis umflati......si sensibili...., si ma mai simt si mereu imbalonata...??? eu tot astept CM sa vina , dar vad ca nic.....
va rog cine poate sa imi dea explicatii.....mentionez ca CM meu nu mai este regulat, acum sunt in ziua 29, dar se pare ca e dereglat
magdita.....felicitari si sarcina usoara...sati dea Dezeu un bb sanatos
ma voi ruga si eu ptr ANA MARIA saracuta de ea
cipicah spune:
Noce,frumoasa marturisirea ta cu parintele Gherontie, ce e de loc din jud. Iasi si a si slujit la Sf.Man.Cetatuia din Iasi.
Am ajuns si noi la sfintia sa,dar am avut parte de rugaciunea pentru bebici.
Doresc sa sugerez celor trec prin zona Brasovului sa includa pe lista locurilor sfinte si Sf.Man.MARCUS, loc prorocit de pr. Arsenie Boca :"Mai, voi nu aveti idee ce loc este asta! Asta e un loc sfant. Vor canta ingerii din cer aici, caci e sfintenie mare...".
Maicutele de aici au mare nevoie de ajutor pentru fetitele orfane pe care le-au luat in grija.
http://www.formula-as.ro/2008/830/spiritualitate-39/manastirea-marcus-10006
Adresa: MAICA STARETA SERAFIMA, Manastirea Marcus, com. Dobarlau, sat Marcus, jud. Covasna, cod 527087, tel. 0267/37.56.51, 0267/37.56.24, 0740/09.54.80
Alexela spune:
Pogonici,
eu as zice sa faci un test de sarcina!!!
Temperatura bazala este, de obicei, pana in 37 de grade. In preajma ovulatiei, adica cu cateva zile inainte, ar trebui sa creasca, dupa cum urmeaza: pana pe la 37,1 sau 37,2 pentru blonde, si pana pe la 37,2 sau 37,3 la brunete. Pe bune, nu glumesc, chiar depinde de tenul femeii, de-aici si vorba aia, ca brunetele sunt mai focoase!!! Doctorul care mi-a explicat mie cum e cu temperatura bazala, mi-a zis, dupa chestia asta cu blondele si brunetele, urmatoarea chestie: vezi, de-aia sunt femeile rrome atat de fertile!!! ![]()
Mai in gluma, mai in serios, ideea este ca temperatura bazala se mentine crescuta pana dupa ovulatie, la 2-3, maxim 4 zile, dupa care, daca nu se intampla minunea de a se forma bebe, temperatura scade... In cazul in care se prinde un bebel, temperatura bazala ramane crescuta pe toata perioada sarcinii, putand chiar sa treaca si de valorile pe care ti le-am zis mai sus, alea fiind valabile strict pentru zilele ovulatiei...
Deci, de-aia zic, du-te repede si fa un test!
Doamne ajuta safie bebe mic in burtica ta, si sa se faca mare!
Succes deplin iti doresc, sper ca ti-am fost de folos!
deeva73 spune:
mamieea, si eu va iubesc si taaaaaaare taaaaaare mult as vrea sa va cunosc pe toate... ca sa vad si eu ce umeri am udat cu lacrimile mele. 

pogonoci 1977, nu stiu istoricul tau medical insa eu am avut manifestarile tale vreo 3-4 luni dupa un tratament de stimulare ovariana cu clostylbegyit. Am cumparat in perioada aia o gramada de berze de la farmacie ca doara doara oi nimeri si eu una cu doua linii, da nu s-o-ntamplat. Deie Domnu Bunu la tine sa fie cu ochi. Numa ca inainte sa-ti faci vreo parere cumpara-ti o barza si incearc-o poate ca de data asta ii cu 2(ll) picioare. Zi-mi la ce ora faci testu ca ma pun la rugaciune sa faca Domnu cum o fi mai bine pt tine.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
criss_2081 spune:
Noce si noi am fost la parintele Gherontie la manastirea Caraiman, ne-a facut parintele rugaciunea, ne-a dat binecuvantare si la nici o luna eram deja insarcinata.
Daca ajungeti pe Valea Prahovei nu ocoliti aceasta manastire -e minunata!
Maria08, eu de obicei merg vineri seara la Catedrala la Sf Maslu incepe in jur de ora 18.30.
21+
Doamne ajuta-ne!
angel33 spune:
Fetelor dragi ma uimiti cu credinta, optimismul si altruismul vostru. Se vede treaba ca Cel de Sus va calauzeste pe drumul cel bun si ca pana la indeplinirea dorintelor nu va lasa uitate, va tine in "priza" sa umblati si sa ajutati si voi la randul vostru. Credeti-ma ca nu e un timp mai potrivit de a face fapte bune decat in post cand minte si cugetul sunt treze si curate.
Am tot citit de Sf. Nectarie aici la voi si am gasit si eu o carte despre Sfintia Sa si am citit-o intr-un suflet. Foarte frumoasa si multe lacrimi mi-au curs pe obraji cand am citit cateva din minunile pe care le-a facut.
Sunt dependenta de forum, va citesc dimineata la prima ora si abia dupa aia ma apuc de treburile zilnice. Poate va ganditi si la un antidot ceva pe viitor
.
bubu
multumesc pentru ajutor. Activeaza-ti te rog PM sa-ti trimit adresa mea.