Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Deeva, Doamne ajuta sa fie precum simti!
Activeaza-ti, te rog, pm-ul.

Fetelor si Cipicah, demult vreau sa va spun&intreb ceva:

Noi in vara am fost la Parintele Gherontie Puiu, Dumnezeu sa-i dea sanatate, la manastirea Caraiman, unde ne-am si casatorit in 2002.
Parintele ne-a facut acea rugaciune pentru prunci (ne-a prins cate o mana a mea si una a sotului si mie mi-a pus o mana pe burtica), fetele care ati fost stiti despre ce vorbesc. La sfarsit ne-a zis: Sa aveti un baiat si sa-l faceti preot! Noi acum asteptam un baietel si, cu Voia lui Dumnezeu, poate intr-o zi va fi preot. Alti prieteni de-ai nostri au fost la parintele Gherontie acum mai multi ani si le-a zis sa aveti o fetita si va fi doctorita! Ei au acum o fetita de 4 ani.

Voi ati trecut prin asa ceva? V-a zis vreun parinte ce copil veti avea?

Eu, pacatoasa si nevrednica, pe moment ma bucuram pentru binecuvantare, dar nu credeam ca voi avea baiat, mai ales ca eu imi doresc mult si o fetita. Dar vad implinirea vorbelor parintelui in fiecare zi cand creste burtica.

22+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

noce imi spui si mie te rog cum sa-mi activez PM... asa pe pasi
pasul 1...
pasul 2...
etc
ca la prosti

multumesc!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Noce spune-mi si mie unde este manastirea Caraiman, in ce judet?

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

............................................................................................

Nimic nu este intamplator!
............................................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

noce imi spui si mie te rog cum sa-mi activez PM... asa pe pasi
pasul 1...
pasul 2...
etc
ca la prosti

multumesc!

daca nu se supara noce, iti spun eu repede cum sa faci... dupa ce m-ai facut sa rad... ca tare simpatica esti la vorba.
in stanga unde scrie mesaje private, dai clic, apoi mergi pe option, clic iar si apoi marchezi cerculetul de la activeaza mesaje private. iconita cu option iti apare undeva in partea dreapta.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am fost si noi la Manastirea Caraiman, in 2006 in luna de miere. e in busteni.
povestea manastirii este foarte frumoasa.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna fetelor. Ma numesc Maria si mi-ar face mara placere daca m-ati primi si pe mine in grupul vostru. Am descoperit doar de cateva zile acest subiect aici pe forum.
La fel ca majoritadea dintre voi si eu astept ca Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu un .
Eu am fost mai demult la un preot si mi-a spus sa citesc Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana dar doar odata pe saptamana martea sau miercurea.Dupa cum am vazut voi il cititi in ficare zi.Am sa ma straduiesc si eu pe cat posibil sa citesc in fiecare zi.
Din pacate eu nu sunt in tara ,iar la biserica putem merge doar duminica pentru ca este putin mai departe de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

happymum, multumesc de indicatii. Am reusit sa activez PM.

Mergi la inceput

Este primul post pe care il tinem atat eu cat si sotul meu , din punct de vedere al mancari l-am respectat, insa am facut de doua ori dragoste. Duminica cand vom merge la biserica vrem sa ne spovedim . Dar asa cum vam spus intr-un mesaj anterior nu sunt in tara si v-a trebuie sa ne spovedim preotului de aici.Credi ca e vreo problema pentru ca am inteles ca nu e bine sa iti schimbi duhovnicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Caciantoni: Sfanta Treime si Maicuta Domnului s-o vegheze pe prietena ta! Am s-o pomenesc si eu in rugaciunile mele! Doamne Ajuta!
Nu e nimeni din Constanta care sa stie unde as putea merge maine dimineata la Sfantul Maslu?
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Am sa incerc sa citesc totul din urma asa va voi cunoaste mai bine pe toate.

Mergi la inceput