Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Ana-Maria Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Scriu f rar pentru ca nu prea pot sa intru de la serv, dar va citesc printre picaturi

nu vreau sa pierd ocazia sa te felicit Magditapentru minunea traita, sa fiti sanatosi si fericiti 1000 de ani!
am mai aruncat cate un ochi si pe la alte subiecte si stiu cat de mult iti doresti bebele asta, meriti din plin binecuvantarea asta!

vreau sa va spun o scurta poveste care pt mine a fost ca o lectie:
Marti am cunoscut la dr o fata care asteapta de 5 ani un bebe, a facut anul trecut laparoscopie si i s-a descoperit endometrioza gr 4; dupa 6 luni de diphereline, cand in sfarsit avea mari sanse sa ramana insarcinata a aflat ca sotul are o tumora cerebrala; au urmat tratamente de chimio in strainatate, numai ca inainte de a incepe trat, el a donat o proba de sperma (mi-a spus ca dupa trat nu mai au voie sa incerce sa faca bb timp de 3 ani);acum ea astepta la dr sa-i spuna ce sa faca sa se foloseasca de sansa asta unica de a avea un copil
ei, fata asta era, cum sa zic, linistita, nu incrancenata, chiar daca venise de la 200 km (craiova) la dr si stia ca nu are decat 1 sansa!
Cum Dumnezeu e peste tot, sunt convinsa ca a vrut sa-mi arate ca trebuie sa ne bucuram pt tot ce ne inconjoara si sa-I multumim in fiecare secunda pt tot ce ne-a dat!
Chiar daca nu am apucat s-o intreb macar cum o cheama, ma gandesc la ea si sper sa reuseasca!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Magdita
Felicitari, minune!

Chiar de Bunavestire ai primit cea mai frumoasa veste! Vai cat de frumos! Este minunea cea mai frumoasa de pe forumul nostru, o sa ne amintim mereu de tine. Poate o sa nasti chiar de Craciun.

Sa va protejeze Maicuta Domnului si Sfantul Arhanghel Gavril toata sarcina si nastere usoara cu ocrotirea Lor.

Daca as putea spune in cuvinte cat ma bucur de vestea pe care ne-ai dat-o, as face-o.

Ne-am bucura sa ne spui povestea ta pe scurt. Stiu ca il astepti demult pe bb si ca ai aparut in acest grupulet cu mult timp inaintea multora dintre noi.

Te pupam si te imbratisam toate!

22+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Magdita, scuze, acum am vazut ca ai scris deja. Dar eu eram asa grabita sa te felicit ca nici n-am mai citit nimic dupa anuntul tau.

Sarcina usoara!
Asteptam poze cu burtica. Cam intr-o luna asa ...?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Am si eu o rugaminte pentru fetele din Constanta: stiti cumva o biserica unde se face Sfantul Maslu maine dimineata????

Mergi la inceput

Deeva,
ai ajuns la manastirea Patranjeni! Multumim pentru pomelnicul nostru acolo! Binecuvantata fie familia voastra!

Am fost si noi acolo anul trecut la sfarsit de saptembrie. Am vorbit cu parintele de acolo si i-am spus de dorinta noastra de a zamisli prunci. Ne-a dat sa citim 40 de zile Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Acatistul Maicii Domnului (alternativ). Si a pastrat si parintele numele noastre sa le pomeneasca zilnic (plus listuta de aici). La sfarsitul celor 40 de zile am avut testul cu doua liniute!
Prietena mea din Sibiu a fost anul trecut prin ianuarie tot la aceasta sfanta manastire si prin februarie a ramas insarcinata. Acum are o minune de fetita de 4 luni si jumatate.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Caciatoni, sotul meu merge azi si maine la 2 Sf. Masluri si o va pomeni pe Ana-Maria. Dumnezeu sa o aiba in paza si s-o ocroteasca!

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie"- S. Mehedinti
13+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

anka daria 77 uite aici un link despre vise, poate ca vorbele Parintelui Cleopa te vor ajuta sa te lamuresti...
http://biserica.org/Publicatii/1995/NoIV/16_index.html

caciantoni Ana Maria este pe lista mea de rugaciune la bolnavi.

oana 80, foarte bine zis sa ne bucuram de ceea ce avem. Dupa multe trante cu viata am ajuns acum sa multumesc Domnului si pentru ce mi-o dat si pentru ce nu mi-o dat. Si ma rog in continuare ca decat sa-mi deie si dupa aia sa-mi ia inapoi ce mi-o dat mai bine sa nu-mi deie pana cand voi fi vrednica sa pastrez daru' primit. Ca ii mult mai usor sa nu ai decat sa ai si pierzi tot ce ai avut.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

noce, multumesc de urare si pentru incurajare. Am fost la Patranjani ca m-o chemat Maica Sfanta. Acum 2 saptamani nici nu stiam de existenta manastirii, da trecand eu pe strada pe langa o biserica am aruncat intamplator... sau nu? ochii pe un mic afis de la poarta bisericii si am vazut anuntul cu excursia de ieri organizata de Liga pensionarilor. Uite asa am ajuns la manastirea Patranjani. Si tare bine ma simt acum, ca am venit acasa asa de linistita ca dupa o baie cu Duh Sfant. Ma-ntreb de ieri intruna oare merit? Nu stiu da ma bucur ca mi se-ntampla.

Cele ce aveti samburel in burtica va jur ca ma simt ca si cand as tine testu' cu doua liniute in mana. Asa-mi vine sa zbor pana la voi sa va pup.

Inchei cu o vorba a parintelui Cleopa: Mancav-ar raiu!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Caciantoni in seara aceasta si in toate celelalte seri (pana ne vei spune ca este bine) ma voi ruga si eu pt. sanatatea Anei- Maria .
Deeva73 multumesc mult. Si eu aveam banuiala ca tot ceva necurat era cu acest vis pentru ca in toate perioadele de rugaciune si post am avut astfel de vise. Probabil necuratul lucreaza contra. Doamne ajuta!

Mergi la inceput