Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 15
deeva73 spune:
Anaomaria multumesc de sfat. Voi face si eu asemenea.
Post usor!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
luca2008 spune:
Magditu meu scump , felicitari din suflet!!

Ti-am spus
, ti-am spus , uite ca ne-ai dat vestea cea buna!!
Maicuta Domnului sa va ocroteasca , sa ai 9 luni minunate draga mea .
Felicitari si taticului!
Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
anadomnica spune:
Neata, fetele!!!
cipicah - eu am snur trimis de fetele care au fost anul trecut in mai la Constanta si s-au inchinat la Sf. Brau al Maicii Domnului si au atins snur acolo. Sigur te ajuta maria_08
sa-ti trimita o bucata. Eu am insa acum il port mereu pt. siguranta lui bebe.
Fetele, frumos vorbiti si multe minuni se mai aud. Deeva - frumos te-a ascultat Sf.Nectarie.
Fetele, se intareste credinta noastra si fiecare sufletel de aici contribuie la cladirea ei, mult ma bucur.
puuuuuuuuuuuup
Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
anka_daria77 spune:
Bine v-am regasit fetelor dragi.
Magdita 
felicitari si bebe frumos, sanatos si la termen.
Eu sunt un pic amarata ca dupa ruga mea de ieri tare am visat urat. Se facea ca eram pe niste treptele mari albe si admiram o cladire construita in stil gotic (nu am distins exact ce era) cand un sarpe mare si negru s-a repezit sa ma muste. Norocul meu a fost sotul care m-a tras din fata lui si imediat dupa asta m-a trezit sotul sa ma pregatesc sa plec la munca. Oare atat de pacatoasa sa fiu. De azi de dimineata ma tot rog la Dumnezeu si Maica Sfanta sa-mi ierte pacatele si sunt un pic cam ravasita de visul avut mai ales ca ieri chiar am vrut si am reusit sa citesc Acatistul Maicii Domnului chiar daca se parea ca toate mergeau contra si eu nu mai terminam cu munca.
Doamne ajuta!!
Post usor in continuare 
.
MaraAnisia spune:
Draga Anadomnica,
mersi de intrebare, eu fac binisor, suntem in post si ma rog tare ca dupa Sf. Pasti sa ma ajute Dumnezeu sa va dau si eu vestea minunata
, sa vad si eu ca mai iese soarele si pe strada mea, ca in ultima jumatate de an numai ploaie de lacrimi a fost (in ultima luna mi-am ingropat nasa de botez si bunica din partea mamei 

). sunt optimista, ma straduiesc si eu in fiecare zi sa fiu un om normal, pt mine, pt sot, pt mama, dar am nadejde ca intr-o zi, apropiata zic eu, va rasari soarele si pt mine.
va 

pe fiecare si 

multe!
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica MaraAnisia - tu ce mai faci draguta?? Vad ca intrebarea asta pe care o pun "veteranelor" are efecte minunate si toate vin in fuga sa declare: "Iaca, ce sa fac, cresc o burtica cu ochisori!"Fetele care mergeti azi, maine sa va impartasiti, sa va ierte Domnul si sa va fie cu binecuvantare. Voi ati observat ce listuta luuuuuuunga de gravidute avem?? Parca niciodata nu a fost asa de lunga. Se vede ca vine primavara, vin berzele... acus acus lungim si mai mult listuta asta! Doamne ajuta! Doamne ajuta! 8+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png
magdita spune:
Multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si vorbele frumoase 

.
Doamne ajuta tuturor, post usor in continuare si sa auzim numai de bine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
4+!![]()
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

caciantoni spune:
Fetelor....si cipicah....am o mare, mare rugaminte la voi.....am o cunostinta care se zbate intre viata si moarte .... si are doar 29 ani.... a nascut acum 2 luni la Bacau si in urma nasterii au aparut niste complicatii ... de o luna de zile a fost adusa in Bucuresti...isi mai revenise, dar de ieri starea ei s-a inrautatit.... va rog din suflet rugati-va pentru ea.... mi se sfasie sufletul cand ma gandesc ca fetita ei de doar 2 luni poate ramane fara mama....o cheama Ana-Maria....haideti sa o ajutam cu rugaciunile .... sa Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca catre ea.....si acum o luna a fost la un pas de moarte si tot rugaciunile au readus-o printre noi....cele care sunteti preotese, rugati-va sotii sa o pomeneasca la Sf. Proscomidie.... data trecuta asta a ajutat-o f. mult....va rog din tot sufletul sa nu o uitati din rugaciunile voastre.... daca nu aveti timp, va rog macar un "Doamne miluieste!" sa ziceti pt. ea....va multumesc mult si va rog sa ma iertati...o sa revin cu amanunte....
mvb spune:
Botosaniul se roaga pt ANA-MARIA si pt fetitza ei!
Bunul Dumnezeu si toti sfintii o vor ajuta sa se insanatoseasca si sa-si creasca fetita.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
............................................................................................
Nimic nu este intamplator!
............................................................................................
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caciantoni Fetelor....si cipicah....am o mare, mare rugaminte la voi.....am o cunostinta care se zbate intre viata si moarte .... si are doar 29 ani.... a nascut acum 2 luni la Bacau si in urma nasterii au aparut niste complicatii ... de o luna de zile a fost adusa in Bucuresti...isi mai revenise, dar de ieri starea ei s-a inrautatit.... va rog din suflet rugati-va pentru ea.... mi se sfasie sufletul cand ma gandesc ca fetita ei de doar 2 luni poate ramane fara mama....o cheama Ana-Maria....haideti sa o ajutam cu rugaciunile .... sa Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca catre ea.....si acum o luna a fost la un pas de moarte si tot rugaciunile au readus-o printre noi....cele care sunteti preotese, rugati-va sotii sa o pomeneasca la Sf. Proscomidie.... data trecuta asta a ajutat-o f. mult....va rog din tot sufletul sa nu o uitati din rugaciunile voastre.... daca nu aveti timp, va rog macar un "Doamne miluieste!" sa ziceti pt. ea....va multumesc mult si va rog sa ma iertati...o sa revin cu amanunte.... "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman) |
Dumnezeu sa o intareasca si Maicuta Domnului sa o vegheze si sa o insanatoseasca sa se bucure de fetitza ei; Dumnezeu sa o ajute!!!!
30 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
magdita spune:
Ana-Maria

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
4+!![]()
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

cu ochisori!"