Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

criss ......mi-a placut tare mult povestea,ce frumos a raspuns Dumnezeu,la rugaciunea si darnicia femeii,

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

magdita......
ce veste frumoasa,intr-o zi asa frumoasa!

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie26.htm

deeva- multumim pt. ca ai dus listuta noastra la manastire... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti rasplateasca aceasta milostenie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magditule ...trec si pe aici sa te felicit , aici unde este casa ajutorului nostru ; dupa mare mila Lui , Dumnezeu te-a ajutat si a randuit sa se intample ..du-l pe bb din burtica sa-l cunoasca de pe acum pe Cel ce l=a ajutat sa ajunga la mami lui in bultica
te pup micuta mea , dulce dulce..de 2 ori .. pt tine si pt bb ...
sa-ti dea Dumnezeu o sarcina frumoasa ca sufletul tau mare

va doresc post usor in continuare si sa auzim de burtici cat mai multe ... io am o perioada fffff aglomerata la munca si de-aia sunt mai lipsa din peisaj ...dar nu v-am uitat..va pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

angel33 parca tu iti doresti un snur de la Braul Maicii Domnului, eu mai am doua, asa ca iti pot trimite unul cu cea mai mare placere, doar sa-mi trimiti adresa.
Eu am avut marea bucurie sa ating Braul Maicii Domnului anul trecut cand a fost adus la C-ta, eu fiind de aici n-am mai tinut cont ca eram la o saptamana de la ET si m-am dus, bucuria si sentimentul nu se pot descrie in cuvinte...am stat sase ore la rand, a meritat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Magditulefelicitarile mele!
Sa mergi la duhovnic si el iti va spune mai bine!
Sa dea Dumnmezeu sa ai o sarcina usoara, sanatoasa si sa te bucuri de ea sau el (ce va fi, fetita sau baiat)!
Deeva
ce frumos povestesti! Cateodata, am senzatia ca nu merit ce mi-a dat Dumnezeu pentru ca ravna mea nu e la fel de mare ca a altora (si ma caiesc si mai tare ca mai sunt si preoteasa). Dar cand vad atata credinta, rugaciune si cainta la unele dintre voi, imi plang de mila ca de multe ori, preocuparile, grijile pentru Matei, supararile si toate ispitele astea ma fac sa tanguiesc in rugaciunea mea!
Bravo tie Deeva, Anadomnica si tuturor fetelor care dovediti aici o asa mare credinta in Hristosb si Maica Domnului!
Post usor in continuare si cat mai multe roade duhovnicesti!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Magdita: Felicitari!!!!! Ma bucur pentru tine!!!
Ioanact: Sora mea a pierdut sarcina cu 2 ani in urma. Sa stii ca e bine sa lasi totusi 2-3 luni pentru ca organismul sa-si revina. Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti ajute si sa-ti daruiasca bb cat mai repede.
Anadomnica: Nu vrei as ma intrebi si pe mine " ce mai fac?"? Tare mi-a sdori sa pot veni cu acelasi raspuns !!
Cipicah: Daca Ana nu mai are snurulet iti pot trimite eu cu mare drag.Astept pm. daac va fi cazul.
Bubu: Sa stii ca m-am gandit la tien marti! Iti doresc multa putere si credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata,

Asa de bine ma simt. Imi vine sa ma sui in masina, sa dau o fuga prin tara si sa va pup pe toate in frunte cu Anadomnica prin ale carei eforturi ne intalnim noi aici la rugaciune. Draga noastra sa te bucure Domnu cu cati copilasi doresti si sa fie sanatosi, frumosi si credinciosi.

Housepocket, nu-s eu mai ravnitoare ca altii. Ca de-ar fi ca pacatele mele sa puta n-ar mai sta nime langa mine. Numa ca ma iubeste Domnu Iisus ca pe fiu risipitor care s-o-ntors acasa. S-acuma o taiat vitelu cel gras si ma infrupt cu toate bunatatile la masa Tatalui Nostru. Datorita voua si acestui topic am regasit cararea spre casa. De aia va iubesc asa mult si abia astept sa va strang in brate.

Am o indoiala, sa ma ajute cineva. Mi-o ramas peste de ieri de la masa si as vrea sa-l dau unui amarat sa-l manance. Oare nu-im pacat sa fac milostenie cu peste in zi de post???????????

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Fetele mele,
Astazi, in aceasta zi sfanta, mi-a fost ingaduit mie, pacatoasa, sa primesc cea mai frumoasa si mult asteptata veste din viata mea : doua teste de sarcina slab pozitive si beta hcg 129,700 mIU/ml.
Nu am cuvinte sa spun ce simt, sunt coplesita de emotii si ma rog din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, care au ingaduit aceasta minune, sa aiba grija de puiutul meu mic din burtica si sa ne ajute sa crestem mari si sanatosi .
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune, pentru listutele cu numele noastre duse pe la Sfintele Biserici si Manastiri. Doamne ajuta si post usor in continuare.
In seara asta vreau sa merg si la preot sa ma spovedesc si sa imi dea binecuvantarea pentru ca probabil bebe a fost conceput in post.

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei, am simtit eu ceva la tine acu cateva zile, ai vazut?
Doamne ajuta sa creasca mare si sanatos si sa stea acolo cuminte pana la termen

Doamne ajuta

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Eu n-am net decat dimineata si vad ca in lipsa mea se intampla o multime de lucruri bune Iar mi-au dat lacrimile cand am citit ce ati scris ieri dupa-amiaza
Magdita, felicitari si DD sa te aiba in paza in continuare si sa-ti ocroteasca samburelul.
maria08 mare minune cu sora ta. Ma copleseste dragostea si mila lui DD fata de noi, pacatosii
Deeva si eu am patit la fel, mi-au ramas niste icre si le-am dat uneo colege despre care stiam ca nu posteste. Sper ca n-am gresit ....
Dumnezeu sa va aiba in paza pe toate si sa va lumineze zilele.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie"- S. Mehedinti
12+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput