Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 13
anadomnica spune:
MaraAnisia - tu ce mai faci draguta?? Vad ca intrebarea asta pe care o pun "veteranelor" are efecte minunate si toate vin in fuga sa declare: "Iaca, ce sa fac, cresc o burtica
cu ochisori!"
Fetele care mergeti azi, maine sa va impartasiti, sa va ierte Domnul si sa va fie cu binecuvantare.
Voi ati observat ce listuta luuuuuuunga de gravidute avem?? Parca niciodata nu a fost asa de lunga. Se vede ca vine primavara, vin berzele... acus acus lungim si mai mult listuta asta! Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
oanka80 spune:
magdita felicitariiiiiiiiiiii. cu adevarat Buna Vestire adusa de arhanghelul Gavriil de acum 2000 de ani in urma a adus aceiasi fiori de speranta si mantuire si in familia ta. sa dea DD sa duci cu bine sarcina si sa ai parte de un bebe sanatos.
happymum mi-a placut f mult initiativa ta pt donatia de la biserica si nu trebuie sa fii stanjenita ca faci acest lucru, pentru ca DD lucreaza prin oameni, asa ca sa fii optimista si increzatoare in fortele tale ca vom reusi sa strangem banuti pt nevoile bisericilor.
spre rusinea mea eu nu am mai apucat sa intru pe forum pt ca am scapat de o inspectie grea la servici, dar de acum simt ca zbor de fericire.din ce citesc aici observ ca f multa lume vine la sf. Maslu la Sf. Nectarie din Iasi si va marturisesc ca lunea ma uit atent la oamenii prezenti la slujba si ma gandesc ca sunteti voi cei de aici. am stat lunea aceasta chiar langa moastele sf. Nectarie, pt ca era f f aglomerat si ma uitam la taticii cu bebei de manuta, dar nu zarit nici o fetita sa sarute icoanele din spatele sf. moaste, spun asta pt ca ne marturisise cipicah ca asa face fetita sa.
ma bucur sa vad ca rugaciunea uneste atata lume pt aceeiasi dorinta, de a dobandi bebei cat mai curand, dar si rugaciunea pt acelea ce au deja samburei ai bunei vestiri in pantecele lor de a se naste sanatosi.
iertare ca am scris asa mult.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Magditaaaaaaaaa ![]() ![]() INCREDIBIL!!! FELICITAAAAAAAAAARI!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari, draguta, din inima!!! Tocmai cand te intrebam sa ne spui ce mai faci ne dai asa o veste de maaaare!!! Domnul sa te aiba in paza si sa te binecuvinteze. Te rog sa nu uiti sa porti snur atins de la Braul Maicii Domnului pe toata perioada sarcinii sa fie bebe ocrotit si sa creasca sanatos!!!! Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaari. Chiar ma bucur de o asa veste frumoasa in asa sarbatoare mare. Chiar daca a fost bebe conceput in post, eu cred ca daca mergi si te spovedesti va fi cu binecuvantare, mai ales ca voi incercati de asa de mult timp. Felicitaaaaaaaaaaari. Gata, nu mai am cuvinte! Doamne ajuta! |
Anadomnica,te rugam sa ne trimiti si noua,daca se poate si se mai gaseste, un snur atins de la Braul Maicii Domnului. Sa iti trimit un PM?
Magdita,slava lui Dumnezeu si Preacuratei Maicii Sale pentru minunata veste! Parintele Arsenie Boca ii spunea unei credincioase, ce marturisise ca zamislise pruncul in post, sa se spovedeasca si sa se cuminece mai des.
Duhovnicul va fi insa cel ce va hotari.
cipicah spune:
Fiind foarte aglomerat luni seara si ajungand si noi foarte tarziu,am sta mai mult cu fatita in brate,aproape de racla cu sfinte moaste.
De obicei vine multa lume la Sfantul Mslu, dar in acea seara a foat mai aglomerat ca oricand.
angel33 spune:
magdita Felicitari!!!!!!!!

Asa ma bucur de parca as fi eu cu burtica. O zi mare, o minune mare. Da Doamne sa fie bine.
Am tot auzit de Sfantul Brau al Maicii Domnului sau de snur atins de Santul Brau. Cum as putea sa primesc si eu asa ceva?
Multumesc
mmc_nd spune:
Madgita, ce veste buna de BUNAVESTIRE!!! Ce mare bucurie, sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, nici nu stii cat mai bucur pentru tine!!!
Eu voiam sa va anunt ca s-au intors berze
, va spun sigur, am vazut un stol intreg pe camp!!! 
deeva73 spune:
Magdita bune vesti ne-aduci Domnu sa va aibe in paza.
Asta-i pentru floricica ce-o astepti.
Fete dragi, m-am intors din pelerinaj. Am fost la Manastirea Patranjani cu hramul Bunavestire din jud. Alba. Am majuns acolo, un peisaj de vis manastirea ii amplasata pe o colina si inconjurata in toate partile de munti. Ningea si batea un vant naprasnic, da am zis eu nu-i nimic am in suflet pe Domn' Iisus si pe Maica Sfanta sa-mi tina de cald. Si asa o si fost ca desi n-am prins loc in biserica nici n-am simtit geru de afara. M-o invrednicit tata ceresc sa ma rog in sfanta zi de azi la asa o manastire frumoasa unde o slujit Inaltul Arh. Andrei de Alba Iulia, om deosebit de cald la suflet si foarte iubit de credinciosi. Lista noastra va fi citita aici pana la Sf. Pasti.
Minune a Sf. Nectarie. La intoarcere am oprit in Alba Iulia si avand 2 ore la dispozitie am vizitat Biserica Mihai Viteazu unde se afla moastele Sf. Nectarie. Este o biserica mica din lemn in cetatea Alba Iulia. Am ajuns la bisericuta pe la ora 16 si din pacate era inchisa. Am incercat la casa parohiala sa rugam pe cineva sa ne deschida dar era usa inchisa. Si atunci daca am vazut ca ma aflu asa de aproape de Sf. Nectarie am hotarat sa ma rog in fata bisericii ca doar primita-i rugaciunea ori de unde ar veni. M-am asezat in genunchi in fata usii si am inceput sa citesc acatistul. In timp ce ma rugam prind eu pacatoasa indrazneala si spun in gand: "Nectarie am venit la tine si nu ma ridic din genunchi pana ce nu-mi deschizi usa." In urmatoarele 5 minute o aparut preoteasa din casa parohiala si ne-o deschis. Si m-am rugat la moastele lui cu icoana lui in brate. va dati voi dragele mele sama ce mare-i mputerea Domnului si cum lucra prin ai Lui sfinti. Adica eu o spurcaciune de om pacatos ii cer sfantului sa-mi deschida si el imi deschide. N-am cuvinte sa continui...
Asa ca va pup

si va iubesc muuuuuuuuult muuuuuuuuuult de tot, ca in bratele voastre mi-am regasit credinta si pe Domnu meu Bunu.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ellenii spune:
Deeva
.
Magdita, ce veste frumoasa! Nici ca se putea o zi mai potrivita decat aceasta zi sfanta! Ma bucur mult pentru tine si-ti doresc multa sanatate tie si bebelusului!
Am fost si eu la biserica in seara asta si a fost o slujba atat de frumoasa. Am trait atatea emottii. Ma gandesc ca tare oarba am mai fost, oarba si adormita...
Another day goes by 
Ioanact spune:
Buna seara!
Am fost azi si m-am marturisit, ma simt mai usurata.. multumesc tuturor pt gandurile bune.
magdita FELICITARI!
sa iti ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
maria08 e bine ca nu m sangereaza sora ta, cu siguranta rugaciunile ti-au fost ascultate
, sa aibe o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel cu un bebelus sanatos..vreau sa te intreb: dupa ce a pierdut sora ta sarcina, dupa cat timp a ramas iar insarcinata? As vrea sa raman si eu dupa post, dpdv bisericesc pot ramane, dar mie teama sa nu o pierd iar..
, dar cu ajutorul lui Dumnezeu poate voi reusi sa o pot tine si sa nasc un bebelus sanatos.. un fratior/o surioara Ioanei.
DOAMNE AJUTA!
deeva73
.
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
sissica spune:

sufletel...........e foarte frumos ceea ce ne-ai spus,m-a uns la inima,
in jurul nostru se intampa multe minuni,dar noi, atat de luati de problemele zilnice trecem pe langa ele fara sa le dam atentie,
dar ce frumoasa cale gaseste bunul Dumnezeu ,sa ne reaminteasca de cele sfinte....
Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!