Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 12
anadomnica spune:
Magditaaaaaaaaa

INCREDIBIL!!! FELICITAAAAAAAAAARI!

Felicitari, draguta, din inima!!! Tocmai cand te intrebam sa ne spui ce mai faci ne dai asa o veste de maaaare!!! Domnul sa te aiba in paza si sa te binecuvinteze. Te rog sa nu uiti sa porti snur atins de la Braul Maicii Domnului pe toata perioada sarcinii sa fie bebe ocrotit si sa creasca sanatos!!!! Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaari. Chiar ma bucur de o asa veste frumoasa in asa sarbatoare mare. Chiar daca a fost bebe conceput in post, eu cred ca daca mergi si te spovedesti va fi cu binecuvantare, mai ales ca voi incercati de asa de mult timp.
Felicitaaaaaaaaaaari. Gata, nu mai am cuvinte!
Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
mvb spune:
Magditza felicitari pentru BB si sa va protezeze Dumnezeu tot timpul. Iti doresc sarcina usoara, iar timpul sa treaca repede si sa iti tii cat mai repede copilasul in brate.
Cum s-ar zice o sa ai si tu un craciunel mic sub bradutz!![]()
asteptam de acu vesti cum te simti.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
............................................................................................
Nimic nu este intamplator!
............................................................................................
sufletel_80 spune:
Magdita, , chiar ai fost binecuvantata sa primesti vestea in aceasta zi de Mare Sarbatoare.
Inca odata puterea credintei face miracole.
Slava lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
caciantoni spune:
magdita - FELICITARI!!!!!
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca, sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen!
anadomnica spune:
Magdita, scumpa, sa ne povestesti cum s-a intamplat minunea asta minunata. Tu ai facut tratament pt. endometrioza? Vai, ce fericita sunt pt. tine. 
Doamne ajuta!
8+
Creste bebe!!!
maria08 spune:
Buna, dragele mele!
Magdita: FELICITARI!! Ce bucurie!!! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu o sarcina la termen si un bb sanatos!! Ai reusit natural?
Hapyynum: Sper sa vii cu vesti bune in ceea ce priveste PAP-ul. Laudabila initiativa ta, am sa incerc sa depun si eu cativa banuti in cont; te anunt pe pm.
Deeva: Iti multumim ca te gandesti sa iei cu tine si listuta noastra!
Criss 2081: Mare mi-a fost mirarea cand am citit ceea ce ai scris.....anul trecut au ajuns pe la noi niste maicute de la Lipnita care cereau ajutor pentru construirea bisericii si au vrut sa faca masa de altar la noi si atunci cand le-am spus ca vreau sa le dau un acatist pentru nastere de prunci mi-au povestit cele intamplate cu d-na care a ramas insarcinata in urma ajutorului oferit pentru clopote! Mare minune!! Asta ne-a determinat si pe noi sa facem acelasi lucru pentru o alta manastire in constructie. Doamne Ajuta!! Te imbratisez si-ti doresc o sarcina usoara in continuare! Te felicit pentru caruciorul albastru!
Azi am trait cu adevarat o minune a Sfantului Nectarie si vreau sa v-o impartasesc si voua:
sora mea care e insarcinata in 6 saptamani a inceput aseara sa sangereze....teama ne-a cuprins pe toti avand in vedere ca a mai pierdut o sarcina tot la 6 saptamni.....am sunat disperata la dr. care a chemat-o la un consult........in tot acest timp am aprins candela si 3 lumanari si am inghenuncheat in fata icoanei Sfantului Nectarie si cu lacrimi am citit acatistul si l-am rugat s-o ajute si sa faca si pentru ei o minune, desi marturisesc ca imi era tare teama ca nu cumva sa fie deja tarziu......si ce credeti? Dupa consult a mai sangerat putin , iar azi dimineata deloc!!! I-am multumit Sfantului Nectarie din toata inima si am vrut tare mult sa va povestesc si voua! Pentru mine a fost o minune!!! Cred ca la aceasta a contribuit si acatistul sfantei Parascheva, grabnic ajutatoare!
Doamne Ajuta!!!
mada23 spune:
Magditzule drag...
si aici trebuie sa te felicit 

ma repet dar imi vine sa strig in gura mare
SLAVA TIE DUMNEZEULE MARI MINUNI FACI CU NOI PACATOSII, SI MULT NE IUBESTI 

Sfantul Nectarie sigur a mijlocit si pentru tine, i-am vorbit atatea ori despre tine,mari minuni face 

Nu trebuie sa ne pierdem credinta nici o clipa, dragostea Bunului Dumnezeu este fara margini, ne-o dovedeste insutit 

de fericire
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Multumesc din inima fetele mele dragi, eu sunt intr-un fel de transa, parca nu ar fi vorba de mine. Stiti bine ca am facut tratamentul cu diphereline pentru endometrioza 3 luni, nov, dec si ianuarie, pe 10 ian am facut ultima injectie. De obicei menstruatia vine dupa 65-70-75-80-100 zile, in functie de organism. Eu am tot asteptat sa vina ca am avut semne, dureri de spate si de burtica, si ieri m-am gandit sa iau un test de sarcina, dar o buna prietena m-a sfatuit sa iau doua. Am facut unul aseara, si in 4 min era slab pozitiv, si unul azi-dimineata la 4:00 si era din nou slab pozitiv. Vorbisem deja cu sotul ca daca iese si al doilea pozitiv, mergem la analiza de sange in dimineata asta, pe care am si facut-o la urgenta, iar rezultatul l-am avut la 13:30.
Am reusit natural, fara stres si fara calcule, si chiar cu putina strangere de inima ca nu puteam tine postul asa cum trebuie. De fapt eu incercam sa tin si post trupesc, insa pe sot nu prea am reusit sa il conving sa nu se atinga de mine.
Iar rezultatul e cel pe care il stiti
.
Doamne ajuta tuturor, sa fiti toate binecuvantate cu minuni in burtica cat mai curand
.
Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine, sarcina sa fie pozitionata in uter si cu ajutorul Maicutei Sfinte sa crestem mari
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
4+!![]()
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

anadomnica spune:
Magdita - inca odata felicitaaaaaaaaaaari!! Foarte simpla si frumoasa povestea ta. Mult ma bucur. Asadar... nici nu stii inca ce varsta are sarcina. Poate totusi e mai maricica, cine stie? Se pare ca Maicuta Domnului si Sf.Nectarie ti-au purtat de grija. Esti BINECUVANTATA!!!
Doamne ajuta!
8+
Creste bebe!!!
magdita spune:
Ana
, dupa rezultatul beta m-as incadra la 4 saptamani, dar o sa vad la eco saptamana viitoare, cred.
Multumesc mult pentru vorbele frumoase
, sa primesc o asemenea veste intr-o zi asa de mare, nu stiu daca sunt vrednica de un asemenea dar. Luna viitoare implineam 5 ani de asteptare, speranta, incercari, investigatii, dar spun cu mana pe inima ca sentimentele pe care le incerc acum merita tot chinul acestor ani de neimpliniri.
Doamne ajuta sa ni se implineasca tuturor visul de a ne tine copilasii sanatosi in brate
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
4+!![]()
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra